Kempen "real men take zinc"

Mulai Oktober sehingga November 2018, Shaklee akan menumpukan perhatian kepada sang lelaki. Kenapa? Sebab Zink Plus yang ditunggu-tunggu akhirnya sudah tiba! Seperti yang ramai orang tahu, zink merupakan salah satu mineral terpenting untuk kesihatan lelaki. Dan atas sebab itu, Shaklee bakal melancarkan satu kempen Real Men Take Zinc pada bulan Oktober. Apa dia kempen ni?

KEMPEN REAL MEN TAKE ZINC OLEH SHAKLEE

 

Kempen ini secara asasnya adalah untuk memberitahu para lelaki diluar sana apa yang anda perlukan dalam diet harian anda bagi memastikan anda kekal sihat, bertenaga dan fokus. Dan tunjang utamanya sudah tentu Zinc Plus. Dengan tambahan 3 lagi Vitamin lain, anda pasti lebih sihat dan bertenaga!

VITAMIN DAN MINERAL PENTING UNTUK KESIHATAN LELAKI

 

ZINK

Seperti yang adaa nyatakan sebelum ini, mineral terpenting adalah Zink. Zink bukan sahaja membantu anda untuk kekal bertenaga, malah ianya juga membantu dari segi kesuburan, fungsi, kualiti dan kuantiti sperma, kesihatan prostat serta mengelakkan masalah mati pucuk dikalangan lelaki. Untuk lebih lagi mengenai manfaat zink, boleh Rujuk KELEBIHAN ZINK UNTUK LELAKI

OMEGA

Omega merupakan salah satu asid lemak paling penting untuk kesihatan tubuh badan. Untuk kempen kali ini, Shaklee mencadangkan pengambilan Omega bagi lelaki bukan sahaja untuk fokus dan minda tetapi juga untuk lebih banyak manfaat lain. Contohnya, mengawal kolesterol, mencegah penyakit saluran darah dan strok, meningkatkan kesihatan paru-paru, memelihara fungsi sendi, mengurangkan tekanan dan mencegah kanser.

VITAMIN E

Vitamin E sangat sinonim dengan lelaki kerana ianya boleh membantu meningkatkan kesuburan dan memberikan tenaga. Ia juga merupakan antioksidan yang sangat baik untuk pemeliharaan sel yang sihat termasuk sel sperma. Selain itu Vitamin E juga membantu meningkatkan bilangan sperma, melindungi jantung dan anti penuaan.

CoQ10

CoQ10 membantu membekalkan tenaga yang diperlukan oleh lelaki. Hanya dengan sebiji sehari sahaja anda mampu merasai perbezaannya! CoQ10 juga membantu dalam kesihatan sperma, motilits dan kualiti sperma.

 

Mulai 1 Oktober 2018 ini anda semua boleh mendapatkan produk Zinc Plus dan turut serta dalam kempen khas Real Men Take Zinc oleh Shaklee ini. Pihak Shaklee akan mengadakan Ceramah Kesihatan berkaitan kempen ini bagi memberi pendedahan kepada semua lelaki diluar sana tentang kesihatan anda, apa yang anda perlukan.

Ada syarat atau bayaran ke nak sertai kempen Real Men Take Zinc ni? Jangan risau, anda cuma perlu hadir, dengar dan lebih menarik lagi ianya PERCUMA. Bawa seramai mana sahabat lelaki anda kerana mereka yang hadir akan diberikan sampel percuma Zinc Plus! Wow, menarik kan. Anda rasalah sendiri. ZInc Plus ni berbeza dengan yang lain kerana ianya tidak pahit memandangkan ianya berasaskan jagung. Tapi nak tahu sendiri, kenalah rasa sendiri kan.Jadi bila dan dimana anda boleh dengar tentang kesihatan lelaki ni?

 

JOM SERTAI KAMI DALAM KEMPEN REAL MEN TAKE ZINC OKTOBER-NOVEMBER INI!

Adaa nak beritahu sekali lagi, sila datang kerana ianya PERCUMA serta anda akan diberikan sampel PERCUMA ZINC PLUS lagi. Bagi rasa, baru tahu kan. JIka anda seseorang yang sayangkan diri anda, ingin tahu lebih banyak tentang kesihatan lelaki, jom sertai kami. Jangan lupa juga, dapatkan produk Zinc Plus dari kami!

Booked cepat sebelum melepas ok?

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This