berpuluh tahun amal shaklee

BERPULUH TAHUN AMALKAN SHAKLEE, TAK BAHAYA? Kita ni nak kekal dengan satu produk memang payah kan. Tapi kalau dah jumpa yang tepat, selamat, dah pasti tak cari yang lain dah. Adaa tak tahulah orang lain, tapi bagi Adaa, sekali dah jumpa yang elok, kenapa nak cari yang lain ye tak? Adaa baru guna Shaklee 7 tahun dan setakat ni Alhamdulillah, buat medical checkup awal tahun 2017 ni semua ok tiada masalah kesihatan kronik atau bahaya. Syukur. Bagaimana pula dengan orang yang dah berpuluh tahun amalkan shaklee? Ada kebaikan tak atau lagi bahayakan kesihatan mereka? Kalau fikir logik pun, kalau ada kesan buruk, takkan orang tu sanggup berpuluh tahun amalkan shaklee ye tak? Ada orang fikir macam kita guna dadah pula. Bukan ya, ini sekdar makanan tambahan. Macam anda makan nasi tu. Dah berpuluh tahun juga kan? Kalau ambil dalam kuantiti yang betul, insyaAllah takda mudharat apa pun. Begitu juga dengan makanan tambahan. Tapi pastikan anda memilih makanan tambahan yang betul. Tak percaya kata adaa jom kita tengok sendiri.

 

berpuluh tahun amalkan shaklee

PRINSIP KAMI, SELAMAT, HANDAL & MESRA ALAM

 

Dalam entry adaa semalam 8 SEBAB HARUS PILIH SHAKLEE Adaa dah kongsikan kenapa Shaklee ni selamat untuk digunakan. Untuk pengetahuan anda, Shaklee telah berada dipasaran lebih dari 60 tahun dan multivitamin pertama dunia diasaskan oleh Dr.Forrest C Shaklee dan telah pun berusia lebih 100 tahun! Bayangkan, jika ianya tak selamat, mana mungkin ianya bertahan selama itu. Atas sebab itulah ianya telah dipercayai ramai sebagai suplemen yang selamat untuk digunakan.

BERPULUH TAHUN AMALKAN SHAKLEE, INI BUKTINYA!

 

READ  8 SEBAB ANDA HARUS PILIH SHAKLEE

Ini adaa kongsikan beberapa nama yang telah berpuluh tahun mengamalkan shaklee dan bersama-sama dengan Shaklee untuk kesihatan.

MASTER NAOMI CRANNEY

Walaupun berkerusi roda tetapi beliau masih sihat. Beliau telah mengamalkan Shaklee selama 40 tahun!. Gambar ini adalah ketika beliau berusia 100 tahun dan menghadiri Shaklee conference. Hebat kan!

-credit to Hj.Roslan-

 

MASTER FREDDIE LEE

Ini salah seorang lagi yang telah mengamalkan Shaklee selama berpuluh tahun. Beliau telah mula mengambil Shaklee selama lebih 27 tahun dan ketika gambar ini diambil beliau telah berusia lebih 70 tahun! Beliau bukan sahaja pengguna Shaklee yang setia malah beliau juga seorang Jutawan Shaklee dan telah menjadi peneraju bisnes Shaklee di Malaysia.

-credit to Hj.Roslan-

 

BONDA HAJAH WAN ZAINAB

Disebelah kiri tu anak beliau. Bonda telah mengamalkan Shaklee sejak tahun 1991 iaitu 26 tahun yang lalu. Alhamdulillah bonda masih sihat walaupun usia dah melebihi 70 tahun. Bonda hajjah wan Zainab mengamalkan ESP, Vitalea, Vitamin C, Bcomplex, Alfalfa, Ostematrix, Carotomax, Performance drink, Nutriferon, Lecithin dan herblax. Selain mendapat kesihatan yang baik, bonda juga merupakan salah seorang pengedar Shaklee yang berjaya dengan bonus bulanan tetap. Syukur.

-credit to Hj Roslan-

 

PRESIDENTIAL MASTER AI & CAROL HEGERMAN

Kalau tadi 40 tahun bersama Shaklee, ini pula 50 tahun mengamalkan Shaklee! Wow! Umur kita pun mungkin belum cecah selama tu kan tetapi mereka ini telah mempercayai Shaklee dan telah mengamalkan Shaklee selama itu.

Tabik! Ketika ini usia mereka dah pun lebih 90 tahun! 

-credit to Dr.Malinda.com-

 

 

MARY ANDERSON

Pasangan ini merupakan salah satu pasangan yang sangat popular dalam dunia Shaklee sehingga kisah mereka kerap kali dimuatkan dalam Memberkit Shaklee. Apa yang menariknya tentang pasangan kembar ini? Mary Anderson dan kembarnya berasal dari Indiana,US.

READ  BUKTI SHAKLEE SELAMAT DAN BERKESAN [LANDMARK STUDY]

Beliau telah memilih untuk mengamalkan Shaklee manakala kembarnya memilih suplemen dari syarikat lain.

Mary telah mengamal Shaklee selama lebih 20 tahun. Pada usia 69 tahun, Mary kelihatan jauh lebih sihat dan muda berbanding kembar seirasnya dan masih aktif dengan aktiviti kemasyarakatan.

Boleh teka yang mana satu Mary?

Lihat apa kesan pengambilan suplemen Shaklee terhadap mereka semua. Jika anda masih belum yakin, Adaa cadangkan anda lihat Landmark Study yang telah dilakukan oleh Shaklee: The Landmark Dietary Supplement Study: Usage patterns, health, and nutritional status of long-term multiple dietary supplement users: a cross-sectional study. 

Dalam kajian ini anda boleh lihat kesan pengambilan jangka panjang suplemen Shaklee terhadap pengguna Shaklee. Untuk lebih jelas, anda boleh baca BUKTI SHAKLEE SELAMAT DAN BERKESAN [LANDMARK STUDY]

Ramai yang tanya Adaa, takpe ke ambil banyak-banyak vitamin sekaligus. Cuba anda lihat apa kesan jika tidak mengambil suplemen, ambil satu vitamin sahaja dengan ambil beberapa vitamin pada masa yang sama. Surprisingly, mereka yang ambil beberapa vitamin pada masa yang sama lebih sihat, bertenaga dan kurang risiko mendapat penyakit! (sila baca landmark study tu ya)

Kalau anda pengguna yang mementingkan keselamatan, Adaa cadangkan jangan tunggu lagi, bertukarlah dan beralihlah kepada Shaklee!

Contact Us

Untuk sebarang pertanyaan, pembelian produk, rundingan produk dan kesihatan serta peluang jana income bersama team kami sila hubungi kami segera!

Pin It on Pinterest

Share This