Ini ialah senarai harga produk shaklee yang terbaru dikeluarkan pada 2018 dan masih berkuatkuasa sehingga ke hari ini. Semua senarai harga produk shaklee yang dipaparkan adalah harga jualan. Sekiranya anda inginkan potongan harga sehingga 30%, anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee dan anda akan mendapat senarai harga produk shaklee bagi pengedar/ahli shaklee yang sah. Untung kan?  Silalah jenguk senarai harga produk yang disediakan dan jika ada sebarang pertanyaan berkaitan produk atau ingin membuat pesanan, anda boleh menghubungi kami. Sekiranya anda ingin terus membuat pembelian tanpa menghubungi kami, anda boleh berbuat demikian secara online. Lihat cara beli Shaklee secara online untuk mendapatkan produk Shaklee kegemaran anda.  Pastikan anda mendapatkan produk Shaklee dari sumber yang betul. Selamat membeli belah!

Harga Produk Shaklee

 

 

HARGA PRODUK SHAKLEE 2018 (TERBARU BERMULA SEPTEMBER )

 

 

HEALTHY NUTRITION
SHAKLEE BEAUTY
HEALTHY WEIGHT
HEALTHY HOME

Selain daripada kami, anda juga boleh mendapatkan produk Shaklee dari Pengedar Shaklee team kami. Bagi mereka yang berada di sekitar Raub dan Bentong, sekiranya anda ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD, anda boleh hubungi PENGEDAR SHAKLEE RAUB & BENTONG. Yang diluar kawasan, jangan sedih, kami pos kan ok? Hubungi sahaja kami segera!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This