Pengalaman Gastrik Gerd Dan Anxiety

Pengalaman Gastrik Gerd Dan Anxiety

Mungkin sudah semakin ramai yang mula tahu tentang penyakit ini tetapi masih belum jelas apa atau bagaimana rasanya penyakit ni? Kalau sakit mata nampak di mata, obesiti boleh tahu dari susuk tubuh dan berat seseorang, patah kaki juga boleh nampak dengan mata kasar. Bagaimana pula dengan penyakit ini. Rata-rata yang menceritakan Pengalaman Gastrik Gerd Dan…

Gastrik Gerd dan Anxiety

Gastrik Gerd dan Anxiety

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.7″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.26.7″ _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.26.7″ _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_text _builder_version=”3.27″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″] Jika dahulu perkataan Gastrik Gerd dan Anxiety jarang kita dengar dikalangan masyarakat kita, kini ianya sudah semakin kerap di dengar. Kenapa? Adakah ianya penyakit yang berjangkit sehingga sudah semakin ramai masyarakat Malaysia mengidapnya? Tidak. Habis dari mana datangnya. Apakah…

4 Cara Untuk Mengurangkan Stress Dan Anxiety

4 Cara Untuk Mengurangkan Stress Dan Anxiety

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”27px|0px|0|0px|false|false” next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”27px|0px|0|0px|false|false”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”https://adaainspiration.com/wp-content/uploads/2018/05/cara-mengurangkan-stress-dan-anxiety-2.jpg” align=”center” _builder_version=”3.2.1″ max_width=”60%” disabled=”off” disabled_on=”on||” /][et_pb_image src=”https://adaainspiration.com/wp-content/uploads/2018/05/cara-mengurangkan-stress-dan-anxiety-2.jpg” align=”center” _builder_version=”3.2.1″ disabled=”off” disabled_on=”off|on|on” /][et_pb_text _builder_version=”3.2.1″] Stress ni bukan perkara remeh. Ramai orang tak sedar pun yang mereka stress. Apa lagi anxiety. Ini adalah antara penyakit mental yang sangat banyak memberi kesan kepada masyarakat kita di…

Vitamin Penting Untuk Stress Dan Depresi

Vitamin Penting Untuk Stress Dan Depresi

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”https://adaainspiration.com/wp-content/uploads/2018/05/stress-dan-depresi.jpg” alt=”stress dan depresi” align=”center” _builder_version=”3.2.1″ /][et_pb_text _builder_version=”3.2.1″] Dalam dunia sekarang yang penuh dengan tekanan, tak kira dari segi kewangan, kerjaya, keluarga, telah meningkatkan jumlah mereka yang mengalami masalah stress dan depresi. Tahukah anda, beribu malah berjuta rakyat Malaysia hidup dalam tekanan yang berterusan setiap hari?…

Kawal Stress Dengan B Complex

Kawal Stress Dengan B Complex

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”https://adaainspiration.com/wp-content/uploads/2018/04/Kawal-stress-dengan-B-complex-1.png” alt=”Kawal stress dengan B complex” align=”center” _builder_version=”3.1.1″ /][et_pb_text _builder_version=”3.1.1″] Kawal stress dengan B complex? Adakah ianya berkesan? B complex kan cuma salah satu vitamin sahaja tetapi adakah ianya mampu membantu kita mengawal tekanan harian? Tahukah anda, stress bukan sahaja mengganggu emosi dan kualiti hidup tapi…

Tips Berpuasa Untuk Pesakit Gerd

Tips Berpuasa Untuk Pesakit Gerd

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”27px|0px|0|0px” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://adaainspiration.com/wp-content/uploads/2018/04/pesakit-gerd-1.jpg” alt=”Tips berpuasa untuk Pesakit gerd” align=”center” align_tablet=”center” align_last_edited=”on|desktop” disabled_on=”on|off|off” _builder_version=”3.27.3″ max_width=”49%” module_alignment=”center” hover_enabled=”0″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″] [/et_pb_image][et_pb_image src=”https://adaainspiration.com/wp-content/uploads/2018/04/pesakit-gerd-1.jpg” alt=”Tips berpuasa untuk Pesakit gerd” align=”center” align_tablet=”center” align_last_edited=”on|desktop” disabled_on=”off|on|on” _builder_version=”3.23″ max_width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center” _i=”1″ _address=”0.0.0.1″] [/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ _i=”2″ _address=”0.0.0.2″]…

Kerabu Ayam [Ala Eat Clean]

Kerabu Ayam [Ala Eat Clean]

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row custom_padding_last_edited=”on|phone” _builder_version=”3.0.105″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”https://adaainspiration.com/wp-content/uploads/2018/02/kerabu-ayam-1.jpg” alt=”Kerabu ayam” align=”center” _builder_version=”3.0.105″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″] Semalam Adaa dah kongsikan¬†SALAD AYAM [ RESEPI PESAKIT GERD]¬†j yang juga sesuai untuk orang yang nak eat clean. Hari ni adaa nak kongsi satu lagi resepi tekak melayu sikit iaitu kerabu ayam. Kerabu ayam ni memang banyak versi…