“Setiap bulan saya beli produk Shaklee hampir RM1000, tapi saya bukan ahli pun” Wah! Terkejut saya. Kenapa saya terkejut sebab sayang, beliau hanya sekadar membeli dan tidak menikmati pelbagai kelebihan menjadi ahli Shaklee. Tiada siapa yang memberitahu beliau kelebihan menjadi ahli Shaklee dan rupanya selama ini beliau mendapatkan produk bukan dengan Ejen Shaklee. Hanya di farmasi atau e-commerce seperti Shopee atau ‘stokis’ katanya. Adaa dah beritahu sebelum ini cara mendapatkan produk Shaklee dan cara beli Shaklee secara online. Jadi, dapatkan produk anda dari sumber yang sah sebab kalau tidak rugi sangat tau. Banyak kes yang dah biasa beli tapi tak tahu apa lagi yang mereka boleh dapat sekiranya menjadi ahli Shaklee. Untuk mengelakkan anda terlepas kelebihan yang sepatutnya anda dapat, Adaa nyatakan sekali lagi disini 7 kelebihan menjadi ahli Shaklee yang sah.

Kelebihan Menjadi ahli Shaklee

 

 

7 KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE MALAYSIA

 

POTONGAN HARGA

Ini memang tidak dapat dinafikan. Mulai Jun 2018, GST telah dimansuhkan jadi harga Shaklee jauh lebih murah bagi setiap ahli Shaklee. Anda boleh mendapat potongan 15-30% dari harga pasaran. JImat sangat!

REBAT WANG TUNAI

Sekiranya anda membuat pembelian sebanyak 150UV dan keatas dalam bulan yang sama anda layak untuk mendapat rebat wang tunai mengikut point yang anda kumpul tu. Dan tak perlu susah-susah ambil dari Shaklee. Shaklee akan masukkan terus secara online transfer ke dalam akaun anda pada 14 atau 15 hb bulan berikutnya.

PEMBELIAN SECARA ONLINE TANPA PIHAK TENGAH

Setelah anda menjadi ahli Shaklee, anda akan mendapat ID anda sendiri sebagai ahli Shaklee yang sah. Anda boleh membuat pembelian secara online di http://www.shaklee2u.com.my pada bila-bila masa dan dimana juga! Sangat mudah!

KETAHUI PROMOSI SHAKLEE

Sebagai ahli Shaklee, anda akan menjadi yang terawal mengetahui promosi setiap bulan. Shaklee akan memaklumkan promosi setiap bulan kepada anda melalui laman web khas untuk ahli shaklee.

HEALTH CONSULTATION

Shaklee menyediakan khidmat konsultasi untuk anda setiap bulan. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan konsultasi kesihatan bersama pakar Nutrisi Shaklee, hanya pergi ke laman web khas Shaklee untuk ahli dan anda boleh lihat bila dan dimana slot itu dibuka setiap bulan. Segalanya telah disediakan untuk anda.

HEALTH & WELLNESS TALK

Shaklee sentiasa mahu membantu anda mendapatkan info yang tepat tentang produk yang anda gunakan. Jadi, setiap bulan, anda boleh menghadiri sebarang health & wellness talk yang disediakan. Setiap bulan topik pun berbeza. Soal kecantikan, kehamilan, kesuburan, nutrisi ketika berpuasa dan banyak lagi! Percuma je tau dan anda boleh datang dengan sesiapa sahaja!

PROMOSI AHLI

Setiap bulan, ada promosi khas untuk ahli. Sudahlah dapat harga ahli kan, Shaklee tambah lagi dengan promosi istimewa untuk ahli. Lebih banyak penjimatan, lebih banyak peluang mendapat pelbagai hadiah dari Shaklee!

 

Seronok jadi ahli Shaklee. Tiada tekanan, sebaliknya kami berikan anda pelbagai kelebihan sebagai ahli Shaklee. Rugi kalau sekadar guna tapi tidak mendaftar kan?

Nak mendaftar sebagai ahli Shaklee hari ini?

JOM DAFTAR SEKARANG

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera. 

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This