“Kak, macam mana cara mendapatkan produk Shaklee kak?” Ini yang akan Adaa bagitahu hari ini. Ada orang kata mereka dapat dari stokis lah, dari farmasi lah. Ya memang ada orang mengaku mereka stokis Shaklee tapi betul ke Shaklee ada stokis?. Sejak akhir-akhir ni ada beberapa orang yang hubungi Adaa untuk mendapatkan produk Shaklee secara online tetapi peliknya, mereka siap dah minta harga yang sangat murah dan katanya mereka dapat info penjualan dan nombor Adaa di web penjualan e-commerce macam Shoppe Malaysia. Selepas diberitahu, Adaa cuba ke web tersebut dan memang mereka menggunakan poster-poster dari Shaklee Independent Distributor yang kami buat sendiri beserta harga yang sangat murah, malah lebih murah dari yang ditawarkan sendiri oleh Shaklee!. Adaa nk bagitahu ya, Adaa tak pernah meletakkan produk Shaklee secara online di e-commerce platform. Itu sama sekali tidak dibenarkan oleh pihak Shaklee. Adaa nak bagi tahu ya, Shaklee tidak ada stokis. Shaklee hanya ada Home Office, dan cawangan dibeberapa buah negeri serta pengedar Sah Shaklee sahaja! Kalau anda masih belum jelas cara mendapatkan produk Shaklee, Adaa akan terangkan.

CARA MENDAPATKAN PRODUK SHAKLEE

Shaklee telah mengeluarkan notis ini apabila ramai pengguna telah mendapatkan produk Shaklee dari sumber yang bukan dari Shaklee sendiri. Ini salah satu cara mendapatkan produk Shaklee yang tidak betul ya. Ya, mungkin anda boleh mendapatkan produk Shaklee secara online pada harga yang jauh berganda lebih murah, tetapi Adaa ingatkan ya, kami tidak bertanggungjawab langsung keatas pembelian anda tu.

 

CARA MENDAPATKAN PRODUK SHAKLEE SECARA ONLINE & OFFLINE

 

Sepertimana yang tertulis didalam notis diatas, anda boleh mendapatkan produk Shaklee secara sah melalui:

  1. Sekiranya anda seorang ahli Shaklee yang berdaftar, anda boleh melakukan pembelian secara terus di web www.shaklee2u.com.my. Hanya masukkan kata laluan dan id anda dan anda dah terus boleh melakukan pembelian secara online.
  2. Sekiranya anda bukan ahli Shaklee yang berdaftar, anda boleh mendapatkan produk Shaklee melalui Shaklee Independent Distributor atau Pengedar Sah Shaklee seperti Adaa.
  3. Anda boleh mendapatkan produk Shaklee secara ‘walk-in’ ke mana-mana cawangan Shaklee diseluruh Malaysia.
READ  PRODUK SHAKLEE MALAYSIA PALING POPULAR

CAWANGAN SHAKLEE DISELURUH MALAYSIA

 

Home Office

Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

 

Kuala Lumpur

No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

 

Penang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

 

Ini adalah senarai cawangan Shaklee dan hanya disini sahaja anda boleh melakukan pembelian secara ‘walk in’.

 

 

TIPS PENTING

 

1 Sebarang pembelian produk Shaklee secara online yang bukan melalui web www.shaklee2u.com.my atau melalui Pengedar Sah Shaklee, kalaulah terjadi sebarang penipuan atau sebagainya, kami tidak akan bertanggungjawab. Mungkin produk tersebut dah tamat tarikh luput, atau rosak kita pun tak tahu kan sebab penjual tersebut boleh menawarkan pada harga yang sangat murah. Nasihat adaa, jangan ambil risiko.

 

2. Sebarang pembelian melalui Pengedar Shaklee yang sah, layak mendapat konsultasi secara percuma dan servis yang berterusan selagi anda menjadi pelanggan kami. Tetapi, sekiranya anda membeli produk shaklee tadi secara online melalui penjual yang tak sah atau platform e-commerce tadi, anda tidak mendapat hak tersebut. Dan sekiranya anda ingin mendapatkan konsultasi secara percuma dari mana-mana Pengedar Shaklee sedangkan anda tidak mendapatkan produk tersebut dari mereka, mereka BERHAK untuk tidak menjawab sebarang pertanyaan anda. Jadi jangan marah kalau ada pengedar yang enggan menjawab cara pengambilan suplemen atau sebarang konsultasi berkenaan produk yang anda beli.

READ  PRODUK SHAKLEE MALAYSIA PALING POPULAR

 

3. Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui www.shaklee2u.com.my , melalui Pengedar Sah Shaklee, dan melalui cawangan Shaklee diseluruh Malaysia. Selain daripada itu, Shaklee tidak akan bertanggungjawab. Shaklee tiada stokis atau kedai ya.

 

Diharapkan anda dah tahu cara mendapatkan produk Shaklee ya. Pastikan anda membeli produk shaklee dari sumber yang tepat ya. Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat pembelian boleh hubungi Adaa, pengedar shaklee sah anda 🙂

 

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Pin It on Pinterest

Share This