MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Sekarang ni memang ramai yang menjadi pengguna Shaklee tapi tidak mendaftar sebagai ahli Shaklee. Sayang tau sebab banyak faedah yang anda akan dapat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tak pernah tahu faedah apa? Selain dapat harga lebih murah, ada banyak lagi kelebihan menjadi ahli shaklee yang boleh anda nikmati. Murah je hanya RM75 termasuk pos dan Kit Ahli.  Hari ni Adaa akan kongsikan cara bagaimana untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dan apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni.

” Saya nak beli je, taknak menjual pun, apa perlunya saya mendaftar sebagai ahli Shaklee?”.

 MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE BUKAN UNTUK MENJUAL

 

Jangan salah faham ya. jadi ahli bukan bermaksud anda kena atau wajib berniaga Shaklee. Tak pun. Kami menawarkan peluang perniagaan tetapi kami tidak memaksa anda untuk berniaga. Jika suatu hari nanti anda rasa ingin berkongsi dengan orang sekeliling atau keluarga terdekat dengan anda, sekurang-kurangnya anda dah ada ID dan sedia untuk memulakan peluang niaga bersama kami. Jika tidak, anda boleh gunakan ID itu untuk pembelian suplemen atau produk Shaklee bagi kegunaan sendiri sahaja. Mana-mana pun , anda tetap untung kerana kelebihan yang anda dapat tetap sama!

 

CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Nak daftar sebagai ahli Shaklee ni mudah saja. Ada dua pilihan yang boleh anda pilih

PILIHAN 1

Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan bayaran sebanyak RM65 (sila tambah kos penghantaran sebanyak RM10) 

 

PILIHAN 2

Anda boleh melakukan pembelian produk Shaklee bernilai 200uv atau sekitar RM700 keatas untuk mendapatkan keahlian secara PERCUMA.

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

Anda hanya perlu hubungi Adaa, untuk sebarang perbincangan, kemusykilan atau pertanyaan. Walaupun Adaa merupakan Pengedar Shaklee kawasan Seremban tak bermakna hanya mereka yang berada di Seremban sahaja boleh mendaftar dan hubungi Adaa. Tak kira dari pelosok mana pun anda, anda boleh hubungi Adaa. Kemudian Adaa akan daftarkan untuk anda secara online sahaja. Atau sekiranya anda memang yakin dah nak beli produk sambil mendaftar atau nak mendaftar sahaja tanpa pembelian produk, boleh terus isi borang Pendaftaran Keahlian Shaklee ini dan kami akan menghubungi anda.

Sekiranya anda hendak mendaftar sendiri di cawangan atau HQ shaklee, anda juga boleh melakukan sedemikian dengan hanya mengisi borang keahlian di kaunter dan daftar menggunakan ID saya 1308664 sebagai sponsor/upline anda. Kalau boleh, hubungi Adaa dahulu supaya Adaa dapat berikan panduan untuk anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan betul.

 

PERLUKAH BUAT PEMBELIAN SETIAP BULAN UNTUK KEKALKAN KEAHLIAN?

Tak perlu. Anda tak wajib buat pembelian setiap bulan. Jadi tak perlu risau. Setelah mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda hanya perlu nikmati pelbagai kelebihan sebagai ahli Shaklee!

mendaftar sebagai ahli Shaklee

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Sekarang,  kelebihan mendaftar sebagai ahli shaklee dah makin banyak:

Akses ke web pembelian online http://www.shaklee2u.com.my . Anda boleh melakukan pembelian sendiri, hanya masukkan id dan password anda, pilih barang yang nak dibeli, pilih cara pembayaran dan barang akan terus sampai ke pintu rumah anda. Sangat mudah!

Anda boleh menyemak senarai promosi setiap bulan dari shaklee, info dan perkembangan shaklee, aktiviti shaklee, dan pelbagai resepi dan tips kesihatan secara terus dari web tersebut. Kalau bukan ahli tak dapat tau kelebihan ni. Jika ada sebarang promosi anda orang pertama akan tahu!

Penjimatan yang berganda. Sudahlah dapat beli pada harga ahli, lepas tu anda juga layak menerima duit lagi jika pembelian anda pada bulan tersebut melebihi 150uv/point. Dapat ‘cashback’ tu! lagi best sebab shaklee transfer terus ke akaun anda setiap pertengahan bulan. Bergantung kepada jumlah point anda, anda boleh dapat cash back dari 2-4 angka!

Bagi yang nak tambah pendapatan, ini peluang anda. Tak susah pun, hanya jadi pengguna, jatuh cinta dah kat produk, senang kongsikan dengan rakan dan keluarga. Hanya dengan itu anda dah boleh jana pendapatan tambahan tau dan automatik anda sudah pun bergelar ejen Shaklee.  Ramai dah berjaya, jadi jika berminat, adaa sarankan anda patut sangatlah cuba. alang-alang dah guna kan..Kami menyediakan kumpulan sokongan untuk anda. JIka nakkan pendapatan 2-5 angka, ini peluang anda!

Jadi, itu sebahagian kelebihan atau keseronokan menjadi ahli shaklee. Belum cerita peluang pendapatan yang lebih besar, pelbagai jenis bonus, peluang mengerjakan umrah, trip dalam dan luar negara dan banyak lagi! nak bincang lebih lanjut, whatsapp aja adaa ya-0179329859

Pin It on Pinterest

Share This