MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Sekarang ni memang ramai yang menjadi pengguna Shaklee tapi tidak mendaftar sebagai ahli Shaklee. Sayang tau sebab banyak faedah yang anda akan dapat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tak pernah tahu faedah apa? Selain dapat harga lebih murah, ada banyak lagi kelebihan yang anda boleh dapat selagi anda bergelar ahli Shaklee tau. Murah je hanya RM79.50 termasuk pos dan Kit Ahli.  Hari ni Adaa akan kongsikan cara bagaimana untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dan apa faedah dan kelebihan jadi ahli ni.

” Saya nak beli je, taknak menjual pun, apa perlunya saya mendaftar sebagai ahli Shaklee?”.

 MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE BUKAN UNTUK MENJUAL

 

Jangan salah faham ya. jadi ahli bukan bermaksud anda kena atau wajib berniaga Shaklee. Tak pun. Kami menawarkan peluang perniagaan tetapi kami tidak memaksa anda untuk berniaga. Jika suatu hari nanti anda rasa ingin berkongsi dengan orang sekeliling atau keluarga terdekat dengan anda, sekurang-kurangnya anda dah ada ID dan sedia untuk memulakan peluang niaga bersama kami. Jika tidak, anda boleh gunakan ID itu untuk pembelian suplemen atau produk Shaklee bagi kegunaan sendiri sahaja. Mana-mana pun , anda tetap untung kerana kelebihan yang anda dapat tetap sama!

 

CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Nak daftar sebagai ahli Shaklee ni mudah saja. Ada dua pilihan yang boleh anda pilih

PILIHAN 1

Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan bayaran sebanyak RM68.90 (sila tambah kos penghantaran sebanyak RM10.60) 

 

PILIHAN 2

Anda boleh melakukan pembelian produk Shaklee bernilai 200uv atau sekitar RM700 keatas untuk mendapatkan keahlian secara PERCUMA.

READ  JOIN TEAM KAMI SEBAGAI EJEN SAH SHAKLEE [ EJEN SHAKLEE SETIAP NEGERI]

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

Anda hanya perlu hubungi Adaa untuk sebarang perbincangan, kemusykilan atau pertanyaan. Kemudian Adaa akan daftarkan untuk anda secara online sahaja. Atau sekiranya anda memang yakin dah nak beli produk sambil mendaftar atau nak mendaftar sahaja tanpa pembelian produk, boleh terus isi borang Pendaftaran Keahlian Shaklee ini.

Sekiranya anda hendak mendaftar sendiri di cawangan atau HQ shaklee, anda juga boleh melakukan sedemikian dengan hanya mengisi borang keahlian di kaunter dan daftar menggunakan ID saya 858777 sebagai sponsor/upline anda. Kalau boleh, hubungi Adaa dahulu supaya Adaa dapat berikan panduan untuk anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan betul.

 

PERLUKAH BUAT PEMBELIAN SETIAP BULAN UNTUK KEKALKAN KEAHLIAN?

Tak perlu. Anda tak wajib buat pembelian setiap bulan. Jadi tak perlu risau. Setelah mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda hanya perlu nikmati pelbagai kelebihan sebagai ahli Shaklee!

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Sekarang,  kelebihan mendaftar sebagai ahli shaklee dah makin banyak:

  1. Akses ke web pembelian online http://www.shaklee2u.com.my . Anda boleh melakukan pembelian sendiri, hanya masukkan id dan password anda, pilih barang yang nak dibeli, pilih cara pembayaran dan barang akan terus sampai ke pintu rumah anda. Sangat mudah!
  2. Anda boleh menyemak senarai promosi setiap bulan dari shaklee, info dan perkembangan shaklee, aktiviti shaklee, dan pelbagai resepi dan tips kesihatan secara terus dari web tersebut. Kalau bukan ahli tak dapat tau kelebihan ni. Jika ada sebarang promosi anda orang pertama akan tahu!
  3. Penjimatan yang berganda. Sudahlah dapat beli pada harga ahli, lepas tu anda juga layak menerima duit lagi jika pembelian anda pada bulan tersebut melebihi 150uv/point. Dapat ‘cashback’ tu! lagi best sebab shaklee transfer terus ke akaun anda setiap pertengahan bulan. Bergantung kepada jumlah point anda, anda boleh dapat cash back dari 2-4 angka!
  4. Bagi yang nak tambah pendapatan, ini peluang anda. Tak susah pun, hanya jadi pengguna, jatuh cinta dah kat produk, senang kongsikan dengan rakan dan keluarga. Hanya dengan itu anda dah boleh jana pendapatan tambahan tau. Ramai dah berjaya, jadi jika berminat, adaa sarankan anda patut sangatlah cuba. alang-alang dah guna kan..Kami menyediakan kumpulan sokongan untuk anda. JIka nakkan pendapatan 2-5 angka, ini peluang anda!
READ  AKADEMI SHAKLEE 2018 [BELAJAR SAMPAI MASTER]

Jadi, itu sebahagian kelebihan atau keseronokan menjadi ahli shaklee. Belum cerita peluang pendapatan yang lebih besar, pelbagai jenis bonus, peluang mengerjakan umrah, trip dalam dan luar negara dan banyak lagi! nak bincang lebih lanjut, whatsapp aja adaa ya-0179329859

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This