Tertarik? Inilah dia produk terbaru dari Shaklee, Youth Restoring Eye Treatment, penambahan kepada rangkaian YOUTH Shaklee Skin Care yang baru sahaja menembusi pasaran Malaysia pada 1 Oktober 2018. Sebelum ini mungkin anda dah banyak mencuba krim mata lain dipasaran tetapi, cuba anda ambil masa sebentar untuk baca apa yang istimewanya dengan Youth Restoring Eye Treatment dari Shaklee ni. Kalau kebanyakan syarikat yang mengeluarkan krim mata adalah dari syarikat kosmetik, kali ini ianya berbeza kerana ianya dikeluarkan oleh syarikat nutrisi NO 1 di US. Apa lagi yang bezanya?

 

SHAKLEE YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

 

Terlalu lama ‘stay up’ buat kerja, seharian menghadap komputer atau telefon, tidak dapat tidur yang secukupnya kerana bayi anda kerap menangis merupakan antara faktor biasa mata kita mudah menjadi letih, sembab, bengkak dan wujudnya lingkaran gelap bawah mata. Dah pasti semua kesan ini mempengaruhi penampilan kita kan apa lagi kalau bidang kerja kita perlu berjumpa dengan ramai orang setiap hari. Jangan ada yang terkejut sudah tengok mata kita dah macam mata beruang panda hehe.

Jadi, apa yang boleh membantu masalah anda tu? Ini dia krim mata terhebat:

Youth Restoring Eye Treatment

KELEBIHAN YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

 

1) Produk Youth Restoring Eye Treatment mengandungi Peptide Blend yang telah dibuktikan secara klinikal mampu mengurangkan kedutan dan garis halus disekitar mata dan garis lipatan luar mata seawal 7 hari penggunaan.

2) Mampu mengurangkan sembab mata, lingkaran gelap disekitar mata dan garis halus.

3) Menegang dan menghidrat kulit terutama di sekitar mata

4) Melembab dan melindungi kawasan sekitar mata anda

5) Didatangkan dengan logam di bahagian hujung tiub yang berfungsi sebagai “cooling tip” dimana ia membantu memberikan kesan penyejukan, menyegarkan dan melembapkan di sekitar kawasan mata anda. Ia juga meningkatkan microcirculation yang boleh membantu menghilangkan sembab atau eye bag.

APAKAH BAHAN UTAMA & FUNGSINYA?

 

Youth Restoring Eye Treatment dihasilkan atau diformulasi dengan pelbagai bahan semulajadi yang unik dan hebat. Anda pasti teruja dengan setiap bahan yang terkandung dalam krim mata ini.

Bahan seperti Peptide Blend dan hyaluronic acid amat jarang digunakan kerana kosnya yang tinggi. Tetapi Rangkaian Youth, menyediakan yang terbaik untuk anda dan atas sebab itulah, dalam produk terbaru ini juga hanya bahan yang terbaik digunakan.

 

PEPTIDE BLEND – membantu penghasilan kolagen, menganjalkan kulit, menegangkan kulit, menghilangkan garis halus

LICORICE EXTRACT– membantu dalam stimulasi pembaharuan sel, mencerahkan kulit sekitar mata dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata

HYALURONIC ACID– ejen pelembab terbaik dan membantu melembabkan kulit dibahagian sekitar mata.

SOALAN LAZIM MENGENAI YOUTH EYE TREATMENT

 

S:Bilakah umur terbaik untuk mula menggunakan krim ini

J: Pada bila-bila masa. Sekiranya anda seorang remaja, anda juga boleh menggunakannya bagi mencegah garis penuaan dan lingkaran gelap bawah mata serta ‘eye bag’ . Sekirannya anda sudah berusia, anda juga boleh menggunakannya bagi merawat dan mengembalikan keremajaan kulit anda!

 

S: Adakah ianya sesuai dengan kulit sensitif?

J: Ya,ia telah diuji terhadap kulit sensitif dan terbukti selamat. Ia juga telah diuji oleh pakar dermatologi, oftalmologi, non-comedogenic,  tanpa paraben dan 100% vegan.

 

S: Adakah pemakai kanta lekap boleh menggunakan krim ini

J: Ya, ianya selamat untuk kulit anda. Kesemua rangkaian YOUTH hanya menggunakan bahan semulajadi dan selamat serta bebas dari 1500 bahan kimia bahaya. Jangan risau, anda boleh menggunakannya dengan yakin.

 

S: Bilakah saya harus menggunakan krim ini sekiranya saya menggunakan rangkaian YOUTH yang lain?

J: Anda boleh menggunakan eye treatment ini selepas menggunakan penyegar/ toner.

 

S: Berapa lamakah satu tiub boleh bertahan?

J: Satu tiub boleh digunakan selama 60 hari

 

Dah terjawab persoalan anda? Sekiranya anda masih tidak tahu bagaimana cara menggunakan krim mata ini, jangan risau, hanya rujuk video dibawah.

Sekiranya anda ingin Beli Youth Shaklee Eye Treatment Online atau membuat pesanan, hubungi kami segera sebelum stok kehabisan ok?

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This