5 SEBAB ANDA HARUS GUNA YOUTH

5 SEBAB ANDA HARUS GUNA YOUTH

Hari ni Adaa kalau boleh tak mahu menulis panjang tentang YOUTH sebab sebelum ni dah banyak Adaa terangkan tentang YOUTH. Tapi, masih ada yang belum tahu kenapa kena guna YOUTH. Sebab murah ke? Sebab bagus ke? Sebab bungkusannya cantik ke? Jadi, hari ni Adaa nak...
PROMOSI YOUTH JADI FENOMENA!

PROMOSI YOUTH JADI FENOMENA!

Promosi Youth dah tiba! Bulan lepas, kita bagitahu Youth akan masuk kan. Itu pun dah cukup teruja sebab bila lihat testimonial Youth, memang sangat mengagumkan! Sebab itu jugalah, baru saja Shaklee bagitahu tentang promosi Youth pada tengah malam 28hb Feb, 2 hb Mac...
SAINS DI SEBALIK YOUTH SKIN CARE

SAINS DI SEBALIK YOUTH SKIN CARE

Pada 3 Februari yang lepas, Adaa bersama suami telah dijemput oleh pihak Shaklee bagi menghadiri Shaklee Business Leader National Conference 2018. Alhamdulillah tak rugi kami menghadiri majlis tersebut kerana pada hari itu juga kami berpeluang mengetahui dengan lebih...
3 SET YOUTH UNTUK ANDA PILIH!

3 SET YOUTH UNTUK ANDA PILIH!

“Akak, Set Youth ni memang ada satu je ke? Kena beli yang set penuh ni ke?”  Tak, dik. Shaklee telah menyediakan 3 Set Youth untuk anda pilih bersesuaian dengan kondisi kulit anda atau poket anda. “ala, nanti kalau beli yang set asas je, jadi ke kak?...

Pin It on Pinterest