YOUTH SHAKLEE

Pada bulan lepas, Shaklee telah mengadakan satu pertandingan untuk pengguna Youth Shaklee. Penyertaan ini terbuka kepada semua pengguna, jadi siapa yang rasa perubahan setelah menggunakan Youth Shaklee, boleh lah sertai sebab hadiah pun lumayan. Dan memandangkan Youth telah menjadi fenomena setelah dilancarkan di Malaysia, sambutan memang hangat sangat-sangat lah. Dalam beribu penyertaan akhirnya Shaklee telah memilih 6 yang terbaik selepas penggunaan Youth Shaklee. Jadi hari ni, Adaa akan kongsikan gambar sebelum dan selepas 6 top stars ini. Jom tengok!

TRANSFORMASI HEBAT DENGAN YOUTH SHAKLEE!

yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2
yOUTH SHAKLEE 2

Ini adalah 6 top stars yang telah memenangi pertandingan Youth Shaklee. Meletop ke tidak?

APA ISTIMEWANYA YOUTH SHAKLEE?

 

Kalau nak tahu apa istimewanya skincare ini memang sangat banyak tetapi yang paling Adaa suka ialah bahan yang digunakan serta cara ia bertindak.

Selalunya, kalau produk yang semulajadi dan organik ni kesan dia sangat lambat tetapi ianya selamat. Manakala kalau yang ada bahan kimia bahaya, kesannya memang cepat tetapi bahayalah. 

Bab bahan kimia bahaya ni dah terlalu banyak kita dengar di media kan. Bila dah jual, ada kes, baru nak tarik balik produk dari pasaran. Habis yang jadi mangsanya, pengguna jugak. Dah banyak sangat kes yang datang pada Adaa kata mukanya rosak dek salah guna produk. Kesannya, muka menggelupas teruk, jeragat penuh satu muka, jerawat naik sampai merah-merah. Kesian kan. Jadi, kita sebagai pengguna kena kaji dulu apa yang kita nak letak pada muka kita jangan hanya tengok testimonial sahaja ok?

Shaklee bukanlah syarikat kosmetik tetapi syarikat nutrisi No 1 di US. Uniknya, disebabkan Shaklee ni pakar dalam nutrisi, jadi mereka lebih tahu apa yang kulit kita perlukan. Bukan sekadar baiki luaran atau ‘on the surface’ sahaja tetapi Shaklee pergi jauh dari itu. Mereka telah menghasilkan produk yang bukan sahaja dapat membaiki dari luar tetapi juga dari dalam.

Kalau luar je elok, dalam tak sihat, nanti kulit akan cepat rosak semula. tetapi Shaklee telah memastikan bahan-bahan aktifnya dapat menyerap jauh ke dalam kulit dan membaiki sel yang rosak.

Kalau nak tahu lebih lanjut bagaimana ianya bertindak dengan kulit anda, apa bestnya Youth Shaklee ni, anda boleh cuba baca YOUTH atau lebih bagus lagi kalau anda ada telegram, boleh dengar voice note dari Adaa sendiri di channel YOUTH SKINCARE lebih jelas dan senang faham. Sambil bawa kereta pun boleh dengar.

PROMOSI HANYA TINGGAL 2 HARI SAHAJA LAGI!!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Untuk dapatkan promosi istimewa bulan ni cepat-cepat hubungi adaa ok?

Anda bukan sahaja dapat set Youth tetapi

  • PERCUMA PENGHANTARAN
  • PERCUMA KOSMETIK BEG LIMITED EDITION
  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
  • LEBIH POTONGAN PADA HARGA AHLI
  • VOUCHER BERNILAI RM30
  • CASH BACK

jimat beratus-ratus ringgit!!

Cepat sebelum tamat promosi

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera. 

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This