[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Masalah Eyebag, Lingkaran Gelap bawah mata, Panda Eye, dan macam-macam istilah lagi diberikan kepada mata yang bengkak, nampak tidak sihat dan letih. Bila orang pandang kita, dah pasti titik fokus utama adalah mata. Kalau mata tak sihat, nak tengok orang pun segan kan? Masalah Eyebag contohnya merupakan masalah biasa sekiranya anda ni jenis yang tidur lewat, stress, kurang tidur, terlalu lama bekerja dan menghadap komputer. Salur darah dibahagian bawah mata yang tersumbat menyebabkan mata kita nampak lebih gelap dan hitam dari yang sepatutnya. 

Eyebag hilang dengan Youth Restoring Eye Treatment

Youth Restoring Eye Treatment merupakan salah satu produk dalam rangkaian Youth Shaklee Skin care dan mula diperkenalkan pada tahun 2018 yang lalu. Memang benar, banyak Krim Mata ada dipasaran luar sana tetapi kenapa produk ini menjadi pilihan ramai rakyat Malaysia khususnya dan kenapa anda mesti memilih krim mata dari Shaklee ni? Apa istimewanya Youth Restoring Eye Treatment ini? 

Kelebihan Youth Restoring Eye Treatment

1) Youth Restoring Eye Treatment diadun dengan Peptide Blend iaitu bahan yang telah terbukti secara klinikal mampu mengurangkan Eyebag, kedutan dan garis halus disekitar mata dan garis lipatan luar mata seawal 7 hari penggunaan.

2) Krim mata ini membantu mengurangkan sembab dibahagian mata, mencerahkan lingkaran gelap disekitar mata dan menghilangkan garis halus.

3) Membantu menegangkan kulit disekitar mata terutamanya dan menghidrat mata serta mengelakkan mata kering 

4) Membantu menghidrat dan melindungi kulit di sekitar kawasan mata anda

5) Rekabentuk yang unik iaitu logam di bahagian hujung tiub yang berfungsi sebagai “cooling tip” dimana ia membantu memberikan kesan penyejukan, menyegarkan dan melembabkan di sekitar kawasan mata anda. Ia juga meningkatkan microcirculation yang boleh membantu menghilangkan sembab atau eye bag.

Sains disebalik Youth Restoring Eye Treatment

Krim mata dari Shaklee ini dihasilkan sebaiknya untuk memastikan pengguna Shaklee mendapat kesan yang efektif dari penggunaanya. Kalau anda rasa masih tidak cukup keistimewaan yang dinyatakan tadi, tonton video berdurasi pendek ini untuk mengetahui kelebihannya dari sudut sains dan klinikal. 

Bahan Utama Youth Restoring Eye Treatment

Berbeza dengan krim mata diluar sana, Shaklee menggunakan bahan semulajadi, selamat dan pastinya berkesan untuk memastikan kesan yang efektif. 

Antara 3 bahan utama dalam Youth restoring eye treatment ini ialah: 

PEPTIDE BLEND – membantu penghasilan kolagen, menganjalkan kulit, menegangkan kulit, menghilangkan garis halus

LICORICE EXTRACT– membantu dalam stimulasi pembaharuan sel, mencerahkan kulit sekitar mata dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata. 

HYALURONIC ACID– ejen pelembab terbaik dan membantu melembabkan kulit dibahagian sekitar mata.

Peptide Blend dan hyaluronic acid merupakan bahan yang sangat berkuasa dalam membantu menganjalkan kulit anda, menghilangkan garis halus dan melembabkan kulit dibahagian mata. Walaubagaimanapun, bahan ini jarang dimasukkan dalam krim mata biasa kerana kosnya yang tinggi. Di Shaklee, kami ingin memberikan anda yang terbaik. Oleh sebab itu, kami telah mengadun khas dua ramuan utama ini kedalam krim mata yang istimewa ini sehinggakan anda boleh merasai perubahan hanya dalam 7 hari! 

Eyebag Hilang Dalam 7 Hari

Kali ini Adaa ingin kongsikan beberapa testimonial pengguna selepas 7 hari menggunakan Restoring Eye Treatment. Jom lihat apa kata mereka!

Eyebag
Eyebag
Eyebag

Rata-rata mereka yang menggunakan Restoring Eye Treatment ini sangat berpuas hati dengan kesannya. Dengan bahan utama yang eksklusif, kesan boleh dilihat seawal 7 hari dan dah pasti penggunaan secara berterusan mampu memberikan anda mata idaman anda.

Bukan sahaja ia efektif dan selamat untuk digunakan, malah ianya cukup mudah! 

Cara Menggunakan Restoring Eye Treatment

Mudah sangat kan? Jadi, bagi anda yang mengalami masalah Lingkaran Hitam bawah mata, Eyebag, Panda Eye dan tercari-cari Produk Hilangkan Hitam Bawah Mata ni, Adaa 100% syorkan penggunaan krim mata istimewa ni. Nampak ringkas sangat penggunaanya tetapi kesannya sangat menakjubkan! 

Tak percaya? Kena cuba dululah. Mungkin anda akan kelihatan sangat segar dan berseri serta muda dari usia macam Acik ni.

Eyebag

Untuk mendapatkan Restoring Eye Treatment dari rangkaian Youth Shaklee Skin Care ini , harga Youth Shaklee dan promosi terkini Youth, anda boleh hubungi kami segera. 

Banyak sangat promosi menanti anda termasuklah potongan harga dan penjimatan sehingga beratus ringgit!. Untuk sebarang persoalan dan info lanjut, hubungi kami segera ok? Jangan lambat!

Bersedia untuk kelihatan lebih muda?

Hubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan berkaitan Youth Shaklee Skin Care, konsultasi percuma atau promosi terkini


Whatsapp sekarang


Facebook


Instagram


Google-plus

Pin It on Pinterest

Share This