Akak, Set Youth ni memang ada satu je ke? Kena beli yang set penuh ni ke?”¬† Tak, dik. Shaklee telah menyediakan 3 Set Youth untuk anda pilih bersesuaian dengan kondisi kulit anda atau poket anda. “ala, nanti kalau beli yang set asas je, jadi ke kak? Ada kesan ke?“. Macam yang Adaa kongsikan dalam entry sebelum ini mengenai YOUTH, setiap satu produk dalam Set Youth mengandungi bahan aktif. Tak seperti jenama lain yang mungkin hanya satu atau dua produk sahaja dalam setiap set yang mengandungi bahan aktif. Jadi, dengan Youth, sama ada anda hanya menggunakan 1 atau 2 atau kesemua produk, insyaAllah kesan tu tetap ada sebab semua ada bahan aktif. Jika kondisi kulit anda memerlukan lebih rawatan dan nutrisi kena ambil set yang sesuai atau tambah lah produk yang sesuai untuk mendapatkan kesan yang anda kehendaki. Mudah kan? Jadi, apa dia 3 Set Youth yang Adaa katakan tadi dan apa ada dalam setiap set?

Set Youth

SET PERMULAAN [ STARTER SET]

 

Ini merupakan set paling asas hanya dengan 4 produk sahaja iaitu:

  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50
  • Advanced Renewal Night Cream.

UNTUK SIAPA?

 

Sekiranya anda baru berusia 20-an tanpa masalah kulit yang kritikal, set ini sudah memadai untuk anda mendapatkan kulit yang subur dan tanpa cela. Set ini juga sesuai bagi LELAKI kerana ianya sangat mudah, ringkas dan senang digunakan. Lelaki selalunya taknak penjagaan yang renyah ni. Jadi, set ini sudah sangat memadai. Hanya cuci, menyegar dan melembap. Siap!

Set Youth 1

SET MEMPERBAHARUI DAN MENGEKALKAN [ RENEW AND MAINTAIN SET]

 

Set ini mengandungi 4 produk asas tadi serta 2 produk tambahan iaitu:

  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50
  • Advanced Renewal Night Cream.
  • Youth Activating Serum
  • Radiance C+E

UNTUK SIAPA?

 

Sekiranya anda mula mengalami tanda penuaan, berusia 30-an keatas ini produk yang sesuai untuk anda. Dalam set ini kami datangkan bersama Youth Activating Serum yang mengandungi 10 kali ganda bahan aktif. Ianya membantu memperbaharui sel anda dengan lebih cepat. Jadi, kalau anda ada parut degil, kesan jerawat atau kulit mulai kendur, anda perlu dapatkan serum ni tau.

Selain itu ia juga mengandungi Radiance C+E yang membantu membuatkan kulit anda lebih berseri dan tanpa cela! Barulah lebih muda remaja ūüôā

Set Youth 2

SET RAWATAN INTENSIF DAN PEMULIHAN [ INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET]

 

Set ini juga mengandungi 4 produk asas tadi serta 2 produk tambahan iaitu:

  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defense Moisturizer SPF 50
  • Advanced Renewal Night Cream.
  • Youth Activating Serum
  • Radiance C+E

UNTUK SIAPA?

 

Produknya sama dengan set kedua tadi kan tetapi cara penggunaannya mungkin sedikit berbeza. Seperti namanya, set ini boleh digunakan bagi rawatan intensif. Sekiranya anda mengalami sunburn, atau masalah kulit yang kritikal, atau lepas kena chicken pox ke kan contohnya, set ini sangat sesuai bagi membantu memulihkan kulit anda segera. Ditambah pula dengan nutrisi dalaman seperti kolagen, ESP, vitamin C dan GLA memang meletup lah! Sekiranya anda mengalami masalah jeragat, pigmentasi yang serius, parut jerawat atau parut lama, set ini boleh membantu.

 

TIPS: Sekiranya anda berkulit sensitif, anda boleh campurkan Radiance C+E dengan night cream dan sapukan pada kulit lembap.

PILIH SET YOUTH ANDA SEKARANG

 

Untuk mengetahui fungsi setiap satu produk dalam set youth, anda boleh rujuk entry RANGKAIAN YOUTH SKIN CARE DARI SHAKLEE

Youth bakal dilancarkan kepada umum mulai Mac 2018. Sekiranya anda ingin membuat pre-order, hubungi Adaa segera. Diingatkan ya, set ini sangat-sangat mendapat sambutan yang hangat. Nak tahu hangat ke tak, anda cubalah google ke youtube ke dah banyak testimonial yang dikongsi oleh pengguna Youth ni. Lihat sendiri, kemudian pilih set anda dan rasakan sendiri transformasi anda!

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This