Promosi Shaklee Januari

Selamat Tahun Baru 2018. Masih belum terlambat untuk ucap tahun baru ni kan. Tahun baru, Shaklee juga dah banyak menyediakan perkara-perkara hebat untuk semua pelanggan Shaklee. Sebab itulah, promosi Shaklee Januari ni pun sangat istimewa tau. Dah ada yang tahu? Promosi Shaklee Januari 2018 bukan sahaja bagus untuk kanak-kanak tetapi semua peringkat umur. Yang penting sangat menjimatkan. Dah lama takda promosi macam ni. Jom tengok!

 

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2018

OMEGA GUARD BY SHAKLEE

Omega guard ini merupakan minyak ikan terbaik dunia. Shaklee telah menghasilkan satu minyak ikan yang sangat tulen dan bergred farmaseutikal. Memang banyak minyak ikan dipasaran tetapi Shaklee mempunyai keistimewaan yang tersendiri sehinggakan ianya dikatakan minyak ikan No1 dunia. Apa hebatnya Omega Guard Shaklee? Dapatkan lebih info berkaitan Omega Guard dan terus dapatkan promosi Buy 3 off 5% bulan ini. Lebih penjimatan!

VITALEA FOR KIDS

Selalunya anak kita jarang nak makan sayur, buah yang mengakibatkan mereka kekurangan zat dan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh untuk proses tumbesaran yang sihat. Walaupun banyak multivitamin dipasaran, adakah ianya menepati citarasa anak anda? Lengkap dengan nutrisi penting? Yang paling utama, adakah ianya selamat untuk permata hati kita? Di Shaklee kami mementingkan kualiti lebih dari segalanya. Atas sebab itulah kami menghasilkan hanya yang terbaik buat si manja anda. Untuk lebih info berkenaan Vitalea for kids, anda boleh rujuk VITAMIN TERBAIK UNTUK ANAK ANDA 

Jangan tunggu lama kerana ini adalah promosi terhangat. Nanti habis melopong ajelah. Dapatkan Omega Guard buy 3 off 5% dan Vitalea for kids buy 3 free 1 sebelum berakhirnya Promosi Shaklee Januari 2018 ni. Anda ada sehingga 31 Jan untuk membuat pesanan. Hubungi kami sekarang!

Pin It on Pinterest

Share This