Krim mata

Dah cuba rangkaian Youth dari Shaklee? Kalau dah cuba tentu tahu betapa hebatnya rangkaian Youth ni. Transformasi yang mengujakan dalam masa yang singkat tau. Rangkaian Youth tu memang lengkap dah tapi mulai Oktober ini ianya bakal diperhebatkan lagi dengan krim mata yang seringkali ditanya-tanya oleh wanita terutamanya iaitu Youth Restoring Eye Treatment. Adakah ini krim mata terbaik dari Shaklee? Guna dulu baru tahu. Lihat apa kelebihan krim mata ini berbanding yang anda guna sekarang. (eh, ada guna tak?)

ANDA ADA MASALAH INI?

Sebelum kita kenali Youth Restoring Eye Treatment ini cuba periksa diri anda sebentar. Adakah anda:

1. Mempunyai lingkaran gelap bawah mata

2. Sering mengalami mata yang letih

3. Bengkak mata

4. “Eye bag” yang teruk

5. Kedutan di sekitar mata

6. Mata yang kering

Kalau ada salah satu simptom diatas, teruskan membaca 🙂

MEMPERKENALKAN KRIM MATA TERBAIK DARI SHAKLEE!

Youth Restoring Eye Treatment merupakan salah satu produk yang WAJIB ada bagi semua wanita dan lelaki. Ianya diadun dengan Peptide Blend yang terbukti berkuasa dalam melambatkan penuaan, membantu mata yang sering letih, kering, bengkak seawal 7 hari penggunaan! Apa lagi bahan utama dalam Youth Restoring Eye Treatment dan bagaimana ia membantu menyelesaikan masalah anda?

Dengan Youth Restoring Eye Treatment ini, ia bukan sahaja membantu menghilangkan lingkaran gelap, mata yang bengkak atau eye bag, dan juga kedutan malah ianya turut membantu menegangkan kulit anda, melembap serta melindungi mata anda.

 

HANYA 3 LANGKAH RINGKAS, ANDA DAPAT MATA YANG ANDA IDAMKAN!

KEISTIMEWAAN YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

 

REKA BENTUK

Dari bentuknya sahaja anda boleh lihat ianya berbeza dengan krim mata lain kan? Ianya direka dengan cooling tip applicator dibahagian depan supaya boleh digunakan untuk mengurut sekitar mata anda bagi melancarkan peredaran darah, menyegarkan mata dan mengurangkan eye bag. Menarik kan?

BAHAN AKTIF

Peptide Blend yang terkandung didalamnya membantu penghasilan kolagen serta membantu mempercepatkan pembaharuan sel. Lazimnya, tak banyak syarikat yang ingin menggunakan Hyaluronic acid kerana kosnya yang tinggi. tetapi di Shaklee, kami mahu memberikan yang terbaik. Ia membantu mengikat molekul air 1000 kali ganda dari beratnya sendiri dan menjadikan kulit anda lebih lembab lebih lama!

TERUJA UNTUK MENCUBA?

Jangan tunggu lama. Ianya bakal dijual mulai Oktober ini. Jadi, dapatkan satu untuk diri anda dan rasai kehebatannya! Hubungi kami segera untuk sebarang soalan, dan urusan pembelian.

Berikan yang terbaik untuk mata anda! Jadi pengguna terawal dan kongsikan perubahan serta transformasi diri anda dengan kami!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This