DAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN JOM SHAKLEE STARTER PACK | Dah biasa beli atau guna Shaklee tapi tak pernah terfikir nak jadi ahli. Kenapa tu? Rugi sangat ni! Mulai bulan ini sehingga februari 2019, Shaklee menawarkan satu tawaran istimewa khas untuk yang ingin Daftar Ahli Shaklee. Yang dah lama mengidam nak Daftar Ahli Shaklee ni boleh sangatlah rebut peluang keemasan ni. 

 

KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

Soalan yang Adaa sering ditanya, “Apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni?” Sebenarnya, terdapat banyak kelebihan selain daripada potongan harga sehingga 30%. Antaranya;

  • Mendapat rebat wang tunai sehingga 21% – Setiap produk yang anda beli diwakili dengan point atau UV tertentu. Setiap pembelian terkumpul dalam sebulan yang melebihi 150uv akan menerima rebat wang tunai terus kedalam akaun anda. Dah lah beli dapat harga murah, dapat duit tunai pula lagi. Dan anda tahu tak, Shaklee merupakan antara syarikat yang memberikan rebat tunai atau bonus yang tertinggi tau untuk pengedar Shaklee dan ahli Shaklee. 
  • Beli Shaklee secara online– Tak perlu lagi melalui pengedar Shaklee atau ejen Shaklee yang lain. Sebaik sahaja anda berdaftar sebagai ahli Shaklee, anda akan diberikan ID dan kata laluan anda sendiri ke Shaklee2u. Hanya log in dan mula membeli belah! Barangan juga akan terus dihantar oleh pihak Shaklee kepada anda. 
  • Konsultasi percuma– Walaupun anda boleh beli sendiri produk Shaklee secara online, tetapi tak bermakna anda tak perlu menghubungi kami lagi. Kami akan memberikan konsultasi eksklusif untuk setiap pelanggan yang Daftar Ahli Shaklee dengan kami. Anda juga akan dibimbing tentang cara makan, produk yang sesuai dan boleh berhubung dengan pakar nutrisi Shaklee secara terus. 
  • Peluang perniagaan– Adaa dah beritahu tadi kan Shaklee merupakan salah satu syarikat yang menawarkan bonus tertinggi untuk pengedar Shaklee. Rugi sungguh kalau tak cuba berniaga. Produk dan ada nama yang besar, tak perlu lagi nak buat publisiti dari 0. Orang dah kenal produk terkemuka ni. Jadi, hanya kongsikan pengalaman anda dengan produk Shaklee dan anda sudah bersedia untuk membina perniagaan anda sendiri! Kami akan membimbing anda secara online dan offline. 

Itu antara kelebihannya lah. Jadi, rasa-rasa berbaloi tak jadi ahli Shaklee?

 

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

Secara ringkasnya ada 2 cara;

  1. Bayar RM75, berikan data yang kami perlukan dan kami akan daftarkan anda. Anda dah jadi ahli Shaklee!
  2. Buat pembelian mana-mana produk Shaklee bernilai 200uv (anggaran dalam RM700) dan dapatkan keahlian secara percuma serta pengeposan percuma.

Untuk lebih info boleh rujuk Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Itu cara biasa lah. Cara luar biasa, ini yang nak cerita ni 

 

JOM SHAKLEE STARTER PACK

Mulai 15 Disember 2018- 28 Februari 2019 ini Shaklee telah menawarkan Jom Shaklee Starter pack khas untuk anda. Ini lah cara luar biasa yang Adaa sebutkan tadi. Selalunya hanya bayar  RM75 atau buat belian lebih 200Uv anda layak jadi ahli kan, kali ni anda boleh pilih set yang kami sediakan, dapat lebih potongan dan hadiah percuma!

 

😍 Siapa yang layak?
Hanya ahli baru yang register dalam tempoh promosi sahaja. Diluar waktu promosi tak dapatlah Starter Pack ni dan harga pun jadi harga asal. Ahli lama pun tak layak lah ya

 

😍 Apa yang ahli baru dapat?
Shaklee sediakan 3 Starter Pack dengan diskaun hebat. Boleh pilih set kegemaran atau idaman kalbu ya.
1. Wellness Starter Pack
2. Youth Starter Pack
3. Vivix Twin Starter Pack

 

😍 Apa yang kelebihan Promosi ini?
Ahli baru akan dapat penjimatan berganda
1. Diskaun 10% hanya untuk produk Starter Pack sahaja
2.  Boleh dapat cash rebate sehingga 11%
3. Percuma keahlian bernilai RM65
4. Percuma penghantaran bernilai RM10.
5. Dapat Full UV (point)
6. Boleh redeem dalam masa 60 hari

😍 Apa yang dimaksudkan redeem 60 hari?
Setiap ahli baru hanya boleh beli 3 set starter pack dalam 60 hari.
*1 jenis starter pack hanya boleh dibeli sekali* sahaja.

Contoh :-
Aina join ahli dengan belian Vivix Twin Starter Pack pada 15 Disember 
Pada 1 Jan 2019, Aina hanya boleh beli Youth Starter Pack dan Wellness Starter pack untuk penjimatan 10% tadi.

 

😊 Semua produk promosi ini hanya dijual selagi stok masih ada. Jadi, disarankan grab cepat-cepat sebelum terlambat.

Daftar Ahli Shaklee

Inilah set yang sangat istimewa untuk anda sehingga 28 Februari 2019 nanti. Untung sangat sebab banyak penjimatan untuk anda. Kami yang ahli lama pun tak dapat tau harga murah macam ni. *Untung lah*

 

DAPATKAN SEKARANG

Bagi yang nak jadi ahli Shaklee dan sekaligus berpeluang membeli ketiga-tiga pek istimewa ini, sila hubungi kami segera. Siapa cepat dia untung. Lambat melopong 🙂

Jom Shaklee dengan JOM SHAKLEE STARTER PACK!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera.

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri.

Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This