Beg Percuma
Beg Percuma

Beg percuma? Ya, nak bagi percuma je ni. Bulan Ramadhan lagi sehari je dan lepas tu Syawal pula. Jadi Shaklee bermurah hati sangat dua tiga menjak ni untuk beri anda pelbagai promosi dan juga hadiah percuma. Bulan ni penuh dengan hari istimewa. Selain Ramadhan, ada juga Parents Day kan. Jadi memang tak henti-henti lah promosi Shaklee bulan ni. Salah satu hadiah yang istimewa adalah beg percuma macam dalam gambar tu. Comel tak? Macam mana nak dapatkan?

 

DAPATKAN BEG PERCUMA DAN TERHAD DARI SHAKLEE!

 

Nak dapatkan beg yang comel tadi secara percuma mudah sahaja. Bulan ni dah nak puasa kan? Apa kata kita lengkapkan diri kita dengan nutrisi berkhasiat dari Shaklee. Semoga ibadah kita lebih lancar, nutrisi juga seimbang, kesihatan lebih baik dan dapat pula barang percuma. Untung sangat  kan?

BEG PERCUMA 1

Ini lah dia. Kalau beli 2 kanister, potongan harga 10%. Kalau beli 2 set bukan sahaja dapat potongan harga sebanyak 10% siap dapat beg percuma. Wehee!! Duit jimat, hadiah dapat. Bekalan untuk puasa pun dah siap.

 

KENAPA PERLU DAPATKAN PRODUK SHAKLEE NI?

Setiap produk ini membantu anda kekal hidrat terutamanya pada bulan Ramadhan yang panas ni. Dan pastinya, bulan puasa ni makan semua nak ikut nafsu, jadi kadangkala ia mengganggu proses penghadaman dan nutrisi pun tak seimbang.

Dengan Cinch, Meal Shakes dan Performance drink ini, ianya membantu anda kekal bertenaga sepanjang hari, terhidrat dan kekal sihat.

Yang jenis payah bangun sahur tu kan, Adaa cadangkan sangatlah beli sebab ini memang sahur paling senang untuk anda. Bancuh dan minum! Anak-anak pun suka tau!

Apa lagi, nak beg percuma tak? Hubungi Adaa segera ok?

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera. 

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This