Promosi bulanan kini kembali! Bulan ini Shaklee dengan bermurah hatinya ingin memberikan anda semua Percuma Vitamin C sebotol tau. Bukan sebiji dua tapi sebotol! Bulan selalu Shaklee bagi Percuma Vitamin C ni. Selalunya potongan harga sahaja kan. Kali ini lebih istimewa untuk anda. Kami berikan sebotol untuk anda dengan nilai lebih RM50. 

Percuma Vitamin C Chewable

Dengan pembelian 3 botol Vitamin C Sustained Release, anda secara automatiknya WAJIB menerima secara Percuma sebotol Vitamin C Chewable. 

Apa bezanya keduanya

Kesimpulannya, dua-dua pun best tau. Adaa memang ada keduanya sebab anak pun memang makan. 

Kepentingan Vitamin C

Tahukah anda? Manusia tidak boleh menghasilkan Vitamin C sendiri. Jadi kita memerlukan pengambilan Vitamin C melalui pemakanan dan juga suplemen. Kalau melalui makanan, sekurang-kurangnya sehari anda perlu makan 7-8 biji oren. Barulah mencukupi keperluan harian Vitamin C anda.

Tetapi, sekiranya anda sentiasa terdedah kepada pencemaran, merokok, asap rokok, stress, anda memerlukan lebih banyak Vitamin C. 

Kenapa? Kerana Vitamin C sangat sensitif dan sangat mudah musnah oleh faktor-faktor tadi. Jadi bayangkan sajalah betapa banyaknya tubuh kita perlu ambil Vitamin C setiap hari.

Ada orang mungkin mampu nak makan 8 biji oren sehari. Tapi mampu anda teruskan setiap hari selama berpuluh tahun? Kalau mampu, Adaa memang tabik! 

Oleh kerana bukan mudah untuk mencukupkan keperluan harian Vitamin C, maka wujudlah suplemen. Iaitu sumber Vitamin C yang lebih mudah diambil oleh anda. Hanya sebiji Vitamin C sudah memadai untuk orang dewasa yang sihat.

Bagi mereka yang ada isu lain seperti masalah kulit, senang jatuh sakit, gusi berdarah, tekanan darah tinggi contohnya, anda memerlukan dos yang lebih tinggi bergantung kepada masalah kesihatan anda. 

Kelebihan Vitamin C

Vitamin C merupakan salah satu Vitamin paling penting bagi manusia. Ianya mempunyai pelbagai fungsi yang bermanfaat untuk tubuh kita. Antaranya:

Bagi mengetahui dan mengenali dengan lebih mendalam lagi mengenai Vitamin C sustained Release ni, apa teknologi yang digunakan, apa bezanya dengan vitamin C diluar sana dan banyak lagi manfaat Vitamin ini, anda boleh teruskan bacaan disini : Vitamin C

Dah tahu promosi bulan ni, dah tahu juga kepentingan serta kelebihan Vitamin C, jadi berapa pula harganya? (Harga yang dipaparkan adalah harga pasaran, untuk ahli, lebih banyak potongan harga disamping Percuma Vitamin C Chewable sebotol untuk anda!)

RM292.50 sahaja dan anda akan dapat 3 botol Vitamin C Sustained Release (3 x 180 biji) + 1 botol Vitamin C Chewable (1 x 90 biji)

 

Bersedia untuk membuat pesanan? 

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This