Promosi shaklee 1

Walaupun hari ni dah 3 feb, rasanya masih belum terlambat nak canang promosi Shaklee bulan ni. Januari kita tutup buku ya, sekarang masa untuk mereka yang nak sangat kulit yang cantik berseri persis artis korea. Ini bulan untuk anda! Promosi Shaklee bulan ni sangat istimewa kerana bersempena dengan set YOUTH yang bakal dilancarkan di Malaysia bulan depan, Shaklee ingin membantu anda bersedia dengan nutrisi dalaman dahulu. Sebab tu dapat murah ni. Bulan depan beli pula YOUTH untuk kegunaan luaran. Dalam sihat dan cantik, luar pun sihat dan cantik barulah tip top. Bermurah hati betul promosi Shaklee bulan ni.

Juga selain promosi untuk set kulit, Shaklee juga melanjutkan lagi promosi Vitalea untuk kanak-kanak. Untunglah anak-anak ya. Beli 3 dapat 4 botol tau. Rasa yang hebat, khasiat yang tinggi, selamat serta berkesan. Tak perlu dah cari yang lain. Shaklee kan syarikat nutrisi no1 di USA. Jadi boleh agak kan reputasi nya sehebat mana. Juga, ianya telah bertahan lebih 60 tahun tau!

 

DAPATKAN PROMOSI SHAKLEE SEGERA!

Shaklee ingin membantu anda menjalani hidup yang sihat. Bukan setakat itu sahaja, Shaklee juga mahu anda kelihatan muda lebih lama. Atas sebab itulah promosi bulan ini diadakan khas untuk anda. Rugi kalau tak cuba kan.

Bukan sahaja anda dapat potongan sebanyak 10%, anda juga dapat:

  • KEAHLIAN SECARA PERCUMA
  • PENGHANTARAN PERCUMA
  • PEMBELIAN PADA HARGA AHLI (25-30% lebih murah)
  • CASH BACK! (anda dapat duit lagi)

Banyak kelebihan hanya dengan pembelian set promosi Shaklee bulan ni.

Nak bagitahu satu rahsia—> Kolagen Shaklee terbaik tau. Tak percaya boleh jenguk TESTIMONIAL ni.

Dapatkan segera tau!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This