set penjagaan kulit

Jika sebelum ini Shaklee mempunyai set penjagaan kulit Nutriwhite dan Enfuselle, kali ni Shaklee melangkah setapak lagi dengan membawakan anda produk yang lebih kebabom gitu. Tiada lagi Nutriwhite, tiada lagi Enfuselle. Kali ini bermula Februari 2018, Shaklee bakal membawa masuk produk terbaru iaitu set penjagaan kulit Youth Shaklee Skin Care  yang pastinya tengah meletup di US sekarang. Akhirnya, akan tiba di Malaysia. Tak sabarnya!! Apa yang menariknya set penjagaan kulit Youth  ni? Ini jujur ya, sebelum produk ni keluar lagi, pelanggan adaa dah order dengan Adaa tau. Katanya Nutriwhite sebelum ni memang paling bagus dan kali ni setelah Adaa beri sedikit preview tentang set penjagaan kulit Youth, mereka terus order walaupun belum masuk Malaysia! Jadi, anda nilaikan sendiri lah betapa bagusnya produk Shaklee ni sampai orang berani tunggu dan order walaupun masih belum masuk Malaysia.

 

Dengan reputasi produk Shaklee lebih 60 tahun dipasaran ni anda sendiri boleh nilaikan betapa bagusnya Shaklee sehingga mampu bertahan sehingga kini dan telah memenangi pelbagai anugerah dalam industri ini.

 

Sebelum adaa bebel lebih panjang, sila tonton video berdurasi 2 minit lebih ini supaya anda dapat sedikit idea apa itu Set penjagaan kulit YOUTH dari Shaklee ni. WAJIB TONTON!

 

YOUTH SET PENJAGAAN KULIT PILIHAN NOMBOR 1

100% pengguna telah mendapati mereka kelihatan lebih muda dan 2/3 daripada mereka berjaya mendapatkan kulit yang jauh lebih muda. Yang 30-an kelihatan seperti 20-an, yang 50-an kelihatan seperti 40-an. Wow!

 

Memang tak dinafikan semua manusia akan tua dan tiada siapa dapat menghalang penuaan. Tetapi kita boleh menjadi tua dengan lebih cantik. Betul tak? Kita boleh memperlahan penuaan sesuai dengan usia kita.

 

Maksud adaa, kita ni kadang kala umur baru masuk 30 tapi kulit tu dah berkedut seribu, berjeragat macam orang usia 45. Mestilah kecewa kan. Sebab tulah penting untuk kita jaga kulit muka kita ni. Bukan nak suruh buat benda susah, hanya amalkan penjagaan asas sahaja. Kulit tu setiap hari diasak dengan solekan tebal, habuk, kekotoran, pencemaran dari persekitaran dan cahaya matahari. Jadi, kenalah belai sikit.

8 MINGGU DAN LIHAT HASILNYA!

Ada orang nak cantik, muda terus guna apa sahaja produk yang diiklankan dipasaran tanpa melihat kandungan produk tersebut. Jangan ambil risiko ya. Baca dahulu dan kaji dahulu produk yang ingin anda beli dan gunakan. Bukan semua produk bebas bahan kimia. Tetapi dengan skin care terbaru ni, kami jamin bukan sahaja ianya bebas lebih 2500 bahan kimia berbahaya malah ianya mampu memberikan hasil dalam masa yang agak singkat. Anda cuba selama 2 minggu dan ceritakan hasilnya kepada kami!

 

100% VEGAN, CRUELTY FREE, GLUTEN FREE

Di Shaklee kami sangat mementingkan kualiti dan pastinya mesra alam. Kami memastikan anda mendapat hanya yang terbaik. Youth Skin Care ini sangat istimewa kerana ianya 100% vegan, tiada gluten dan tidak melibatkan ujian keatas haiwan.

 

KELIHATAN MUDA LEBIH LAMA

Youth Skin care dihasilkan dengan ramuan semulajadi dan telah diuji secara klinikal. Jaminan kami, anda bukan sahaja akan kelihatan lebih muda, tetapi juga 100% dijamin dapat mengurangkan usia kulit anda menjadi lebih muda!

 

Dah semestinya anda akan dapat melihat perubahan tersebut dengan mata anda sendiri tetapi kami memberi jaminan bukan sekadar berdasarkan pandangan mata, tetapi melalui ujian Skin Age Index yang telah dihasilkan oleh pakar kulit bertaraf dunia. Skin Age Index ini akan mengukur kedutan, tekstur kulit, saiz pori, hiperpigmentasi, tona kulit, keanjalan dan kulit mengendur. Melalui ujian inilah kami mendapati 100% pengguna kelihatan lebih muda dan 2/3 berjaya mendapat kulit yang bertahun-tahun lebih muda!

 

HASIL KLINIKAL TANPA KOMPROMI

Tak perlu bahayakan diri dengan menggunakan produk penuh dengan bahan kimia bahaya hanya untuk kelihatan lebih cantik dan muda. Kami telah membuktikan melalui penggunaan produk set penjagaan kulit Youth ini anda tidak perlu mengorbankan keselamatan anda untuk tampil cantik.

 

Produk ini BEBAS daripada lebih 1500 bahan kimia bahaya. Itu jaminan kami! Jika masih ragu-ragu, nanti adaa akan ceritakan dengan lebih lanjut apa kandungan set penjagaan ini dan adaa akan kongsikan testimonial mereka yang telah mencuba. Tunggu ok!

 

Jika ingin mencuba produk yang meletup ni boleh hubungi Adaa segera ok? Dalam entry seterusnya Adaa akan cerita lebih banyak lagi tentang Youth Skin Care yang pastinya akan buat anda jatuh cinta!

 

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This