Perhatian, perhatian! Bagi menggantikan rangkaian Nutriwhite dan Enfuselle sebagai Skin Care Shaklee, ini dia, terbaru dari Shaklee, Rangkaian Youth Shaklee Skin Care! Pada 11 Ogos 2017, Shaklee telah melancarkan satu lagi produk terbaru mereka yang pastinya jauh lebih baik iaitu rangkaian Youth Shaklee Skin Care. Produk ini dilancarkan di USA dan telah menjadi satu fenomena hebat. Kini mulai bulan hadapan kita di Malaysia akan dapat merasai fenomena tersebut pula. Teruja? Ya! Kenapa teruja? Lihat dulu video berkenaan rangkain Youth Shaklee Skin Care yang terhebat ini.

Dalam entry YOUTH SKIN CARE: PRODUK MELETUP 2018!  Adaa telah berkongsi serba sedikit keistimewaan produk ini. Kali ini kita akan teliti pula satu persatu rangkaian Youth Skin Care oleh Shaklee. Untuk pengetahuan anda, Shaklee telah melakukan ujian dan kajian selama 8 tahun bagi memastikan hanya produk terbaik akan diberikan kepada anda. Ya, 8 tahun! Bukan tempoh yang sekejap.

RANGKAIAN YOUTH SHAKLEE SKIN CARE: BUKAN SEKADAR ORGANIK

Shaklee sangat mementingkan ketulenan dan keselamatan produknya. Kini orang ramai tak perlu lagi mengorbankan atau mengabaikan kesihatan demi kecantikan. Dengan produk ini anda bukan sahaja akan kelihatan lebih cantik, malah lebih sihat!. Bukan sahaja di Malaysia malah serata dunia kita sering sahaja dilambakkan dengan produk yang menjanjikan kesan yang terbaik tetapi pada masa yang sama, mengandungi segala jenis bahan yang meragukan serta membahayakan kesihatan. Dengan Shaklee, anda tak perlu risau kerana Shaklee telah memastikan bahan yang digunakan adalah dari sumber semulajadi, organik dan botanik terutamanya bahan utama mereka iaitu ekstrak Lotus Japonicus, ekstrak Apple Core dan Muscadine Grape. Shaklee bukan sahaja menggunakan bahan yang terbaik, malah ianya tidak mengandungi 2500 bahan kimia bahaya. Bayangkan, bagaimana nak menghasilkan sesuatu produk yang cukup berkesan dan pada masa yang sama tidak langsung menggunakan 2500 bahan bahaya ini. Bukan 1 atau 2, 2500! Boleh anda cari produk seumpamanya?

Youth Shaklee Skin Care

YOUTH MEMBANTU ANDA KELIHATAN BERDEKAD LEBIH MUDA!

Bagaimana nak kelihatan lebih muda dan mendapatkan kulit yang lebih cantik? Kuncinya ialah PEMBAHARUAN SEL . Bagaimana Shaklee lakukan ini? Semakin usia kita meningkat, kulit akan kehilangan kolagen dan keanjalan serta kelihatan kusam. Kebanyakan produk dipasaran hanya fokus kepada perubahan diperingkat permukaan tetapi dengan rangkaian YOUTH, kami memperbaiki bermula dari peringkat sel. Sebab itulah, YOUTH telah menggunakan bahan yang sama dengan VIVIX iaitu Muscadine Grape sebagai salah satu bahan utamanya yang ternyata mampu membantu memperbaharui sel dengan efektif!

SAINS DI SEBALIK YOUTH

Jika anda sangat sayangkan diri dan kulit anda, buat pilihan yang bijak untuk anda. Ketahui sains disebalik rangkaian Youth yang pastinya akan membuatkan anda sangat teruja dan kagum dengan produk ini! WAJIB tonton agar anda tahu sendiri apa yang anda laburkan untuk kulit anda dan apa khasiatnya pada kulit anda. Walaupun berdurasi lebih 30 minit, tetapi ianya sangat berbaloi untuk ditonton bagi menjawab segala persoalan anda! TONTON

 

RANGKAIAN YOUTH SHAKLEE SKIN CARE

youth shaklee skin care

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Ianya 3 dalam 1, Tidak berbuih, pH yang seimbang serta mempunyai gabungan vitamin yang dipatenkan, polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci serta menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

youth shaklee skin care

SKIN TONER

Penyegar yang sangat istimewa ini membantu menyingkirkan segala sel mati yang membuatkan kulit kelihatan kusam serta segala kekotoran yang melekat dikulit akibat pencemaran persekitaran. Ia menjadikan kulit lebih lembut, berseri serta lebih hidrat dan lembap melalui proses pengelupasan yang sangat lembut. Ia juga membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten.

youth shaklee skin care

YOUTH ACTIVATING SERUM

Ini salah satu produk yang tak patut anda abaikan. Ianya mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk pembaharuan sel yang kritikal. Serum ini juga membantu penghasilan kolagen untuk kulit yang lebih anjal. Ianya terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan Youth Complex.

youth shaklee skin care

MOISTURIZER

Pada sebelah siang gunakan Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 (rumusan khas untuk kita di Malaysia!)  yang mengandungi zink oksida yang diperolehi secara natural bagi melindungi kulit dari sinaran cahaya UV.  Ia juga membantu melindungi kulit dari raadikal bebas yang merosakkan kulit serta kekotoran dari persekitaran. Gabungan mineral dan vitamin dalam pelembap ini membantu memperbaiki tona kulit anda.

youth shaklee skin care

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM

Pada waktu malam pula gunakan Advanced Renewal Night Cream membantu penghasilan kolagen serta elastin pada waktu malam. Ia juga menggalakkan proses pembaharuan sel anda sewaktu anda lena tidur. Diformulasi dengan elkstrak alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus serta antioksida yang lain, anda dapat rasakan tekstur selembut sutera pada kulit anda!

youth shaklee skin care

VITAMIN E DAN C

Shaklee Radiance C+E membekalkan 20% Vitamin C tulen yang berpaten dan Vitamin E serta ekstrak sel raspberi untuk mambantu mengurangkan bintik penuaan, melicinkan kulit, dan memperbaiki tona kulit secara menyeluruh. Vitamin E dan ekstrak Raspberry Cell pula berfungsi untuk menjadikan kulit lebih cerah, berseri, tidak kendur, tegang serta mengurangkan kedutan dan garis penuaan. Produk ini harus digunakan selepas penggunaan toner. Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini dihasilkan dari tumbuh-tumbuhan, vegan dan tanpa bahan pengawet. Jadi jangan risau kerana ianya mudah terbiodegradasi. Shaklee kan mesra alam!

youth shaklee skin care
youth shaklee skin care

INGIN LIHAT TESTIMONIAL?

Tunggu dulu… Adaa akan kongsikan testimonial Youth dalam entry seterusnya. Memang ianya baru sahaja dilancarkan tetapi kesannya sangat mengujakan! Tunggu esok ya!

INGIN MILIK SET YOUTH SHAKLEE SKIN CARE?

Feb 2018 ini Shaklee akan mula memberi peluang kepada Leader Shaklee (ya itu saya!) untuk membeli dan mencuba sendiri kehebatan produk fenomena ini dan bermula Mac 2018, anda pula akan berpeluang memiliki set ini. Nak jadi antara yang terawal? Di Malaysia, anda boleh jadi antara pengguna terawal. Jika anda mendapatkan satu SET YOUTH, anda bukan sahaja akan dapat pelbagai hadiah percuma, tetapi juga:

  • Keahlian secara Percuma
  • Cash back (beli barang dapat lagi duit!)
  • dan nikmati segala kelebihan menjadi ahli Shaklee!

Untuk Beli Youth Shaklee Skin Care Online atau sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami segera ok. Pelbagai hadiah istimewa disediakan setiap bulan!

Tunggu apa lagi? Whatsapp segera untuk dapatkan set anda bersama kami!

youth shaklee skin care

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This