Perhatian, perhatian! Bagi menggantikan rangkaian Nutriwhite dan Enfuselle sebagai Skin Care Shaklee, ini dia, terbaru dari Shaklee, Rangkaian Youth Shaklee Skin Care! Pada 11 Ogos 2017, Shaklee telah melancarkan satu lagi produk terbaru mereka yang pastinya jauh lebih baik iaitu rangkaian Youth Shaklee Skin Care. Produk ini dilancarkan di USA dan telah menjadi satu fenomena hebat. Kini mulai bulan hadapan kita di Malaysia akan dapat merasai fenomena tersebut pula. Teruja? Ya! Kenapa teruja? Lihat dulu video berkenaan rangkain Youth Shaklee Skin Care yang terhebat ini.

Dalam entry YOUTH SKIN CARE: PRODUK MELETUP 2018!  Adaa telah berkongsi serba sedikit keistimewaan produk ini antaranya, putihkan kulit, hilangkan jeragat, kecilkan pori-pori, hilangkan kedutan, dan membantu anda kelihatan jauh lebih muda! Kali ini kita akan teliti pula satu persatu rangkaian Youth Skin Care oleh Shaklee. Untuk pengetahuan anda, Shaklee telah melakukan ujian dan kajian selama 8 tahun bagi memastikan hanya produk terbaik akan diberikan kepada anda. Ya, 8 tahun! Bukan tempoh yang sekejap.

RANGKAIAN YOUTH SHAKLEE SKIN CARE: BUKAN SEKADAR ORGANIK

 

Dunia kosmetik dan kecantikan sanggup menawarkan apa sahaja untuk memenuhi keinginan wanita dan lelaki yang mementingkan kulit yang cantik dan muda. Sehinggakan mereka tidak kisah meletakkan bahan yang boleh memberikan kesan jangka panjang kepada pengguna. Pengguna pula disebabkan mahu segera cantik dan tampan sanggup memperjudikan keselamatan demi kecantikan.

 

Berbeza dengan Shaklee yang telah bertapak dalam dunia kesihatan lebih 100 tahun. Shaklee sangat mementingkan ketulenan dan keselamatan produknya. Oleh sebab itu Shaklee hanya menggunakan bahan yang dijamin 100% vegan, 100% natural dan botanic bagi memastikan Youth benar-benar selamat untuk jangka masa panjang. Kini orang ramai tak perlu lagi mengorbankan atau mengabaikan kesihatan demi kecantikan. Dengan produk ini anda bukan sahaja akan kelihatan lebih cantik, malah lebih sihat!.

 

Bukan sahaja di Malaysia malah serata dunia kita sering sahaja dilambakkan dengan produk yang menjanjikan kesan yang terbaik tetapi pada masa yang sama, mengandungi segala jenis bahan yang meragukan serta membahayakan kesihatan.

 

Dengan Shaklee, anda tak perlu risau kerana Shaklee telah memastikan bahan yang digunakan adalah dari sumber semulajadi, organik dan botanik terutamanya bahan utama mereka iaitu YOUTH COMPLEX yang terdiri daripada ekstrak Lotus Japonicus, ekstrak Apple Core, Schisandra Chinensis,vital repair complex dan Muscadine Grape.

 

Shaklee bukan sahaja menggunakan bahan yang terbaik, malah ianya tidak mengandungi 2500 bahan kimia bahaya. Bayangkan, bagaimana nak menghasilkan sesuatu produk yang cukup berkesan dan pada masa yang sama tidak langsung menggunakan 2500 bahan bahaya ini. Bukan 1 atau 2, 2500! Boleh anda cari produk seumpamanya?

Youth Shaklee Skin Care

PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA BAHAYA

 

” Kita guna bukan untuk 10 tahun pun, guna kejap-kejap je. Dah dapat hasil yang kita nak, kita tukar lah ke produk yang lebih selamat. Janji cepat cantik”

Tahukah anda, berapa lama diperlukan untuk toksin masuk ke dalam kulit kita? Hanya 26 saat. Ya, bukan sejam, bukan sehari tapi 26 saat, kurang dari setengah minit! Sanggup ke tahan guna walaupun sebulan kalau dah tahu kita meletakkan racun pada kulit kita setiap 26 saat?

 

” Women absorb almost 5lb of toxic chemicals a year by using beauty products”

Bayangkan, betapa banyaknya 5 pound tu duduk dalam badan kita. Bukan sahaja merosakkan kecantikan asli kita, malah boleh meningkatkan risiko kanser dalam tubuh! 

Lebih teruk lagi, hampir semua produk diluar sana akan meletakkan bahan kimia bahaya yang bertoksik ini untuk memastikan produk mereka efektif dan berkesan. Sebab tu adanya produk putih dalam 7 hari, putih dalam 3 hari. Ini memang SALAH!

Jadi, kita perlu bijak memilih produk penjagaan kulit. Jangan bereksperimen atau mempertaruhkan keselamatan dan kesihatan demi kecantikan. 

 

YOUTH MEMBANTU ANDA KELIHATAN BERDEKAD LEBIH MUDA!

Youth bukan sahaja memberikan anda pengalaman menggunakan produk kecantikan yang selamat dan berkesan malah ianya membantu memberikan kesan yang sangat dramatik yang anda impikan selama ini!

 

Bagaimana nak kelihatan lebih muda dan mendapatkan kulit yang lebih cantik? Kuncinya ialah PEMBAHARUAN SEL . Bagaimana Shaklee lakukan ini?

 

Semakin usia kita meningkat, kulit akan kehilangan kolagen dan keanjalan serta kelihatan kusam. Ini terjadi seawal usia 20-an. Kebanyakan produk dipasaran hanya fokus kepada perubahan diperingkat permukaan iaitu dibahagian epidermis kulit kita tetapi dengan rangkaian YOUTH, kami memperbaiki bukan sahaja dari luar malah dari dalam seawal peringkat sel. Sebab itulah, YOUTH telah menggunakan bahan yang sama dengan VIVIX iaitu Muscadine Grape sebagai salah satu bahan utamanya yang ternyata mampu membantu memperbaharui sel dengan efektif!

 

SAINS DI SEBALIK YOUTH

Jika anda sangat sayangkan diri dan kulit anda, buat pilihan yang bijak untuk anda. Ketahui sains disebalik rangkaian Youth yang pastinya akan membuatkan anda sangat teruja dan kagum dengan produk ini! WAJIB tonton agar anda tahu sendiri apa yang anda laburkan untuk kulit anda dan apa khasiatnya pada kulit anda. Walaupun berdurasi lebih 30 minit, tetapi ianya sangat berbaloi untuk ditonton bagi menjawab segala persoalan anda! TONTON

 

Di dalam video ini anda dapat mendengar sendiri dari Virginie Descamps iaitu Global Lead Beauty yang telah berada dalam industri kecantikan lebih 20 tahun dan bekerja dengan banyak jenama besar seperti Estee Lauder, tentang apa pendapat beliau mengenai YOUTH. Adakah ianya setanding dengan jenama besar dunia atau lebih baik? 

 

Anda juga dapat mendengar penerangan terperinci tentang YOUTH daripada para saintis Shaklee dan apakah keistimewaan Youth berbanding produk lain. Jadi, jika anda nak rasa lebih muda dengan cara yang selamat, anda wajib dengar, fahami, baru beli!

 

 

RANGKAIAN YOUTH SHAKLEE SKIN CARE

youth shaklee skin care

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Ianya 3 dalam 1, Tidak berbuih, pH yang seimbang serta mempunyai gabungan vitamin yang dipatenkan, polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci serta menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

youth shaklee skin care

SKIN TONER

Penyegar yang sangat istimewa ini membantu menyingkirkan segala sel mati yang membuatkan kulit kelihatan kusam serta segala kekotoran yang melekat dikulit akibat pencemaran persekitaran. Ia menjadikan kulit lebih lembut, berseri serta lebih hidrat dan lembap melalui proses pengelupasan yang sangat lembut. Ia juga membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten.

youth shaklee skin care

YOUTH ACTIVATING SERUM

Ini salah satu produk yang tak patut anda abaikan. Ianya mengandungi 10 kali ganda bahan aktif Youth Complex untuk pembaharuan sel yang kritikal. Serum ini juga membantu penghasilan kolagen untuk kulit yang lebih anjal. Ianya terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan Youth Complex.

youth shaklee skin care

MOISTURIZER

Pada sebelah siang gunakan Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 (rumusan khas untuk kita di Malaysia!)  yang mengandungi zink oksida yang diperolehi secara natural bagi melindungi kulit dari sinaran cahaya UV.  Ia juga membantu melindungi kulit dari raadikal bebas yang merosakkan kulit serta kekotoran dari persekitaran. Gabungan mineral dan vitamin dalam pelembap ini membantu memperbaiki tona kulit anda.

youth shaklee skin care

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM

Pada waktu malam pula gunakan Advanced Renewal Night Cream membantu penghasilan kolagen serta elastin pada waktu malam. Ia juga menggalakkan proses pembaharuan sel anda sewaktu anda lena tidur. Diformulasi dengan elkstrak alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus serta antioksida yang lain, anda dapat rasakan tekstur selembut sutera pada kulit anda!

youth shaklee skin care

VITAMIN E DAN C

Shaklee Radiance C+E membekalkan 20% Vitamin C tulen yang berpaten dan Vitamin E serta ekstrak sel raspberi untuk mambantu mengurangkan bintik penuaan, melicinkan kulit, dan memperbaiki tona kulit secara menyeluruh. Vitamin E dan ekstrak Raspberry Cell pula berfungsi untuk menjadikan kulit lebih cerah, berseri, tidak kendur, tegang serta mengurangkan kedutan dan garis penuaan. Produk ini harus digunakan selepas penggunaan toner. Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini dihasilkan dari tumbuh-tumbuhan, vegan dan tanpa bahan pengawet. Jadi jangan risau kerana ianya mudah terbiodegradasi. Shaklee kan mesra alam!

youth shaklee skin care
youth shaklee skin care

INGIN LIHAT TESTIMONIAL?

Tunggu dulu… Adaa akan kongsikan testimonial Youth Shaklee dalam entry seterusnya. Memang ianya baru sahaja dilancarkan tetapi kesannya sangat mengujakan! Tunggu esok ya!

 

INGIN MILIK SET YOUTH SHAKLEE SKIN CARE?

 

Feb 2018 ini Shaklee akan mula memberi peluang kepada Leader Shaklee (ya itu saya!) untuk membeli dan mencuba sendiri kehebatan produk fenomena ini dan bermula Mac 2018, anda pula akan berpeluang memiliki set ini. Nak jadi antara yang terawal? Di Malaysia, anda boleh jadi antara pengguna terawal. Jika anda mendapatkan satu SET YOUTH, anda bukan sahaja akan dapat pelbagai hadiah percuma, tetapi juga:

  • Keahlian secara Percuma
  • Cash back (beli barang dapat lagi duit!)
  • dan nikmati segala kelebihan menjadi ahli Shaklee!

Untuk Beli Youth Shaklee Skin Care Online atau sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami segera ok. Pelbagai hadiah istimewa disediakan setiap bulan!

Tunggu apa lagi? Whatsapp segera untuk dapatkan set anda bersama kami!

youth shaklee skin care

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera. 

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This