parut chicken pox
Selalunya kita kena chicken pox masa kanak-kanak kan. Masa tu kalau kena pun taklah risau sangat, sebab parut chicken pox senang hilang. Sel-sel lebih sihat masa tu berbeza dengan masa dewasa ni. Semua pun dah kurang, kolagen kurang, toksin dalam badan pulak banyak, lepas tu nak sangat hilang cepat sebab kena masuk kerja, jumpa orang. Kalau muka penuh dengan parut chicken pox, kita nak berurusan pun payah. Tanggungjawab banyak kan jadi kalau boleh nak cepat-cepat hilang, biar kulit kembali suci murni gitu.Jadi, ada tak cara untuk hilangkan parut chicken pox ni dengan lebih cepat? Kali ni Adaa akan kongsikan bagaimana Shaklee boleh membantu anda dan testimonial mereka yang dah berjaya ok?

PARUT CHICKEN POX HILANG DENGAN SHAKLEE?

ESP

Ini adalah BEST SELLING PRODUCT kami. Protein soya ini sangat membantu dalam penghasilan sel baru yang lebih sihat dan cantik. Sel yang sihat memerlukan protein yang berkualiti. Jadi dengan bantuan protein soya dari Shaklee ni, sel yang lebih sihat, baru dan cantik dapat dihasilkan bagi menggantikan sel yang telah rosak atau parut chicken pox tadi. 

VITAMIN C

Ini satu lagi vitamin kulit yang semua orang sedia maklum. Semua orang tahu Vitamin C sangat baik untuk kulit tapi bagaimana ianya membantu dalam menghilangkan parut? Vitamin C ni merupakan salah satu antioksidan yang sangat bagus. Dengan pengambilan Vitamin C yang mencukupi, ianya boleh membantu menggantikan sel yang rosak akibat sunburn, sel mati, dan menggalakkan penghasilan sel yang lebih sihat.

VITAMIN E

Selain Vitamin C, Vitamin E juga merupakan antioksidan yang sangat kuat. Tengok sahaja dalam produk kosmetik atau penjagaan kulit  dipasaran. Semuanya ada kandungan Vitamin E kerana ianya sangat bagus untuk kulit. Ia boleh menjadikan kulit lebih lembut, membantu melembapkan kulit serta melancarkan peredaran darah dalam tisu kulit. Muka pun pinkish gitu. 

Dengan pengambilan suplemen Vitamin E secara oral atau disapu pada parut, ia akan meningkatkan proses pembentukan tisu dan membantu dalam pertumbuhan semula kulit yang lebih sihat.

READ  VITAMIN E COMPLEX

TESTIMONIAL

 

Ini adaa kongsikan beberapa testimonial mereka yang telah berjaya menghilangkan parut chicken pox dengan bantuan produk Shaklee yang Adaa nyatakan tadi. Ada juga yang ambil penambahan produk seperti Vivix untuk kesan yang jauh lebih cepat, tetapi asasnya, 3 produk tadi dah sangat membantu. (credit untuk pemilik gambar)

Bagaimana, hebat kan? Jadi jangan risau kalau anda terkena chicken pox pada usia dewasa ya. InsyaAllah akan kembali jelita dan hensem semuanya. Silap-silap lagi mulus dari sebelumnya tau!

Contact Us

Untuk sebarang pertanyaan, pembelian produk, rundingan produk dan kesihatan serta peluang jana income bersama team kami sila hubungi kami segera!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This