Promosi Hari Malaysia

Percaya tak wanita diatas tu berusia 50-an. Adaa memula memang tak percaya sebab nampak muda sangat. Dah lah nampak muda, lawa pulak tu. Nak jadi macam tu tak? Ha, boleh, tiru je rahsia Pn.Asmah ni. Apa kaitan pula kes Pn.Asmahdengan tajuk Promosi Hari Malaysia ni? Ha, produk yang Puan diatas tu guna, ada promosi tau esok. Nak tahu apa promosi hari Malaysia ni?

PROMOSI HARI MALAYSIA 2018

 

Nampak tak promosi dibahagian bawah tu. Ya, vivix!! Bulan lepas promosi Vivix ramai yang makan hati sebab tak sempat. Jadi kali ini, Shaklee bagi satu lagi peluang, pada hari esok iaitu pada 22 September 2018, anda bukan sahaja berpeluang membeli Vivix pada harga promosi malah anda juga dapat:

  • Potongan harga lagi sebagai Ahli Shaklee
  • Jadi ahli Shaklee secara PERCUMA
  • Dapat beli cooler bag Shaklee pada harga hanya RM8 sahaja!! Harga asal dalam RM30+ tau
  • Dapat rebat wang tunai
  • Dapat Lucky Dip dan berpeluang mendapat pelbagai hadiah menarik secara rawak!

Banyak sangat hadiah nak diberi tu, rugi kalau tak membeli esok!

 

” Saya taknak vivix tapi saya nak HADIAH”

 

Boleh! Anda beli saja produk kegemaran atau pilihan anda sehingga 200 point, dan anda layak mendapat Lucky Dip! Dapat hadiah percuma wehe!!

Selain itu, jika anda baru sahaja ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, ada hadiah tambahan untuk anda:

  • 1 Lucky Dip (hadiah secara rawak)
  • 1 payung Youth
  • keahlian PERCUMA dengan pembelian produk bernilai 200UV (point)

Payung tu besar, memang segak tau. Adaa pun dapat percuma 😀 Memang lawa sangat dan eksklusif. Kalau bawa gi pejabat, mesti orang toleh dua kali hehe

 

Jadi jangan lepaskan Promosi Hari Malaysia esok tau! Siapa cepat dia dapat sebab promosi ni bergantung kepada stok juga. Jangan lengah-lengah ok?

Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian untuk hari esok, boleh cepat-cepat whatsapp Adaa. Lambat melepaslah nampak gayanya. Bukan selalu Shaklee buat promosi macam ni.

 

Selamat Hari Malaysia!!

HADIAH PERCUMA!!!

Bagi yang belum join GIVEAWAY dari AdaaInspiration, Boleh klik GIVEAWAY. Jom lah join, nak bagi free je ni. Ajak ramai-ramai ok?

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera. 

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This