sebab anda harus pilih shaklee

Sekarang ni bermacam-macam jenis produk makanan tambahan ada dipasaran sampaikan dah berlambak. Makanan tambahan untuk kecantikan, kesihatan ni memang dah jadi satu keperluan semua orang tapi masalahnya kita kadang tu keliru tak tahu nak pilih yang mana. Macam Shaklee sendiri, ada yang kata bahaya betul ke? Tak pula dinyatakan kenapa kan. Tiada asas yang kukuh. Oleh sebab itu Adaa rasa terpanggil nak kongsikan apa sebab anda harus pilih Shaklee ni. Pada masa yang sama anda akan lihat sendiri yang Shaklee ni tak berbahaya kepada anda. Pada pendapat Adaa, Shaklee ni sangat SELAMAT, BERKESAN. Itu antara sebab kenapa anda juga harus pilih Shaklee ni. Kenapa adaa berani buat kenyataan macam tu? Bukti dah ada. Dalam entry seterusnya Adaa akan kongsikan kisah mereka yang telah berpuluh tahun bersama Shaklee. Tetapi sekarang, Jom Adaa kongsikan dulu 8 Sebab kenapa anda harus memilih Shaklee.

 

8 SEBAB  ANDA HARUS PILIH SHAKLEE

KAMI MENYARING LEBIH 350 BAHAN CEMAR, RACUN SERANGGA DAN BENDASING UNTUK SETIAP BAHAN BOTANI BARU

Selain itu, kami turut menyaring bahan cemar lain termasuklah logam berat, sisa pelarut, kehadiran radiasi dan pencemaran microb.

LEBIH DARIPADA 250 UJIAN RACUN SERANGGA DILAKUKAN.

Kami melakukan lebih 250 ujian racun serangga, melebihi syarat United States Pharmacopeia (USP).

KAMI MELAKUKAN LEBIH 100,000 UJIAN KUALITI SETIAP TAHUN

Bukan 1,000, bukan 10,000 tetapi lebih 100,000 ujian kualiti dilakukan setiap tahun untuk memastikan produk kami selamat digunakan oleh anda sekeluarga. Walaupun produk ini telah berada lebih 60 tahun dalam pasaran, ia tidak memberi pengecualian untuk tidak mengambil berat tentang kualiti produk setiap tahun.

BEBAS BAHAN PENGAWET, PEMANIS ATAU PERASA TIRUAN

Kami sangat mementingkan keselamatan produk dan memastikan anda mendapat yang terbaik. Dalam produk Shaklee, tiada tambahan pengawet, pemanis atau perasa tiruan.

BEBAS GLUTEN

Produk Shaklee adalah bebas gluten, jadi ianya berita baik buat mereka yang mengalami alahan gluten dan sensitif gluten. Dengan produk yang bebas gluten, kami mahukan anda memiliki usus dan sistem penghadaman yang lebih sihat.

BUKAN GMO

Non-GMO atau bukan GMO, produk Shaklee disahkan melalui Program Pengekalan Identiti (Identity Preserved Program (IPP)). Ini merupakan pendekatan paling dipercayai untuk memastikan produk kami kekal Bukan-GMO dari peringkat biji benih hingga ke proses pengilangan.

TERBIODEGRADASI

Berpegang pada prinsip SELAMAT, HANDAL & MESRA ALAM, produk GET CLEAN HOME CARE kami adalah terbiodegradasi yang tidak mengandungi fosfat, nitrat atau borat.

UJIAN KEATAS HAIWAN

Kami TIDAK melakukan ujian ke atas haiwan.

Dah jelas apa sebab anda harus pilih Shaklee? Ini merupakan 8 sebab utama untuk anda mempercayai KUALITI & KESELAMATAN produk Shaklee. Badan kita ni kalau boleh nak pakai lama kan. Jadi jangan sesekali kita sewenang-wenang mencuba sesuatu produk yang tiada kredibiliti atau jaminan keselamatan hanya kerana ingin cepat cantik atau sebagainya. Jadi pengguna yang bijak!

Contact Us

Untuk sebarang pertanyaan, pembelian produk, rundingan produk dan kesihatan serta peluang jana income bersama team kami sila hubungi kami segera!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This