Bahan aktif Youth 1

Sebelum ini Adaa banyak menyentuh keistimewaan Youth. Tapi apa yang menjadikan ianya istimewa ialah bahan yang terkandung dalam Youth kan? Anda tahu apa bahan aktif Youth yang boleh membantu anda sedekad lebih muda? Belum tahu? Jom Adaa bagitahu apa bahan aktif Youth dan apa pula fungsi setiap satunya untuk kulit anda.

BAHAN AKTIF YOUTH

 

MUSCADINE GRAPE

 

Sebelum ini dalam entry mengenai Muscadine Grape, adaa telah memberikan info yang agak padat. Oleh kerana kehebat anggur ini, Shaklee telah sekali lagi menjadikan ia salah satu bahan aktif utama Youth. Polifenol dari anggur ini berfungsi bagi memperbaiki sel seawal peringkat DNA selain melindungi dan menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Jadi kulit anda akan lebih anjal dan sihat!

LOTUS JAPONICUS

 

Tumbuhan botanikal yang dalam proses paten ini dapat membantu menganjalkan kulit anda dengan cara mengaktifkan protein youth bagi penjanaan semula sel baru. Ini dapat membantu menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin. Kolagen dalam tubuh kita mula menyusut seawal usia 20 tahun. Jadi, penting untuk kita memastikan kulit kita dibekalkan dengan kolagen dan elastin yang secukupnya. Barulah kulit muda lebih lama!

APPLE STEM CELL EXTRACT

 

Apple stem cell extract membantu memelihara serta memperbaiki tisu kulit supaya lebih lembut dan sihat. Ia juga bertindak untuk mengaktifkan serta mempercepatkan pembaharuan sel seawal 28 hari. Jadi, jika ada kulit yang berparut, luka, atau sel mati yang membuatkan kulit anda kusam, dengan ekstrak ini ianya dapat membantu mengatasi masalah tersebut. 

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

 

Lazimnya ianya digunakan bagi membantu menghilangkan kegatalan serta radang kulit oleh penduduk Cina, Jepun dan Korea. Shaklee telah menggunakan ekstrak ini bagi membantu menyokong struktur kulit supaya kekal muda lebih lama dan menyuburkan kulit.

Setiap produk dalam rangkaian YOUTH SKIN CARE mengandungi bahan aktif Youth. Berbeza dengan jenama lain, yang mungkin meletakkan bahan aktif mereka hanya dalam sesetengah produk seperti pencuci atau serum sahaja. Dengan Youth, sekiranya anda menggunakan set asas, atau penuh, anda tetap akan melihat perubahan yang anda inginkan. Inilah istimewanya YOUTH!

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih banyak tentang Youth Shaklee Skin care dan menyaksikan sendiri testimonial mereka yang telah mencuba, boleh tonton video dibawah sampai habis tau (ini salah satu testimoni kegemaran Adaa) dan lawati YOUTH.

Kami telah membuka tempahan sempena pelancaran YOUTH bulan MAC ini. Jangan terlepas kerana banyak hadiah bagi setiap set YOUTH anda!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This