Bahan aktif Youth 1
Sebelum ini Adaa banyak menyentuh keistimewaan Youth. Tapi apa yang menjadikan ianya istimewa ialah bahan yang terkandung dalam Youth kan? Anda tahu apa bahan aktif Youth yang boleh membantu anda sedekad lebih muda? Belum tahu? Jom Adaa bagitahu apa bahan aktif Youth dan apa pula fungsi setiap satunya untuk kulit anda.

BAHAN AKTIF YOUTH

 

MUSCADINE GRAPE

 

Sebelum ini dalam entry mengenai Muscadine Grape, adaa telah memberikan info yang agak padat. Oleh kerana kehebat anggur ini, Shaklee telah sekali lagi menjadikan ia salah satu bahan aktif utama Youth. Polifenol dari anggur ini berfungsi bagi memperbaiki sel seawal peringkat DNA selain melindungi dan menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Jadi kulit anda akan lebih anjal dan sihat!

LOTUS JAPONICUS

 

Tumbuhan botanikal yang dalam proses paten ini dapat membantu menganjalkan kulit anda dengan cara mengaktifkan protein youth bagi penjanaan semula sel baru. Ini dapat membantu menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin. Kolagen dalam tubuh kita mulut menyusut seawal usia 20 tahun. Jadi, penting untuk kita memastikan kulit kita dibekalkan dengan kolagen dan elastin yang secukupnya. Barulah kulit muda lebih lama!

APPLE STEM CELL EXTRACT

 

Apple stem cell extract membantu memelihara serta memperbaiki tisu kulit supaya lebih lembut dan sihat. Ia juga bertindak untuk mengaktifkan serta mempercepatkan pembaharuan sel. Jadi, jika ada kulit yang berparut, luka, atau sel mati yang membuatkan kulit anda kusam, dengan ekstrak ini ianya dapat membantu mengatasi masalah tersebut.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

 

Lazimnya ianya digunakan bagi membantu menghilangkan kegatalan serta radang kulit oleh penduduk Cina, Jepun dan Korea. Shaklee telah menggunakan ekstrak ini bagi membantu menyokong struktur kulit supaya kekal muda lebih lama dan menyuburkan kulit.

Setiap produk dalam rangkaian YOUTH SKIN CARE mengandungi bahan aktif Youth. Berbeza dengan jenama lain, yang mungkin meletakkan bahan aktif mereka hanya dalam sesetengah produk seperti pencuci atau serum sahaja. Dengan Youth, sekiranya anda menggunakan set asas, atau penuh, anda tetap akan melihat perubahan yang anda inginkan. Inilah istimewanya YOUTH!

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih banyak tentang Youth dan menyaksikan sendiri testimonial mereka yang telah mencuba, boleh tonton video dibawah sampai habis tau (ini salah satu testimoni kegemaran Adaa) dan lawati YOUTH.

Kami telah membuka tempahan sempena pelancaran YOUTH bulan MAC ini. Jangan terlepas kerana banyak hadiah bagi setiap set YOUTH anda!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This