B-complex

B-Complex dari Shaklee dihasilkan lengkap dengan kesemua lapan Vitamin B. Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ianya membantu menukarkan makanan kepada tenaga untuk sel-sel kita. Setiap komponen Vitamin B memainkan fungsi yang berbeza, jadi adalah amat penting untuk mendapatkan B-complex yang lengkap. Lazimnya, B-Complex dipasaran didatangkan tidak lengkap dengan 8 komponen kerana ada diantara komponennya berkos tinggi seperti Biotin. Jadi berhati-hati dalam memilih vitamin anda.

TAHUKAH ANDA?

Shaklee B-Complex membekalkan kesemua 8 vitamin B, termasuklah 100% Biotin dan asid folik.

%

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

  • Sistem penyerapan Bioaktif Berpaten- asid folik merupakan salah satu Vitamin B kritikal dan tidak mudah diserap. Shaklee telah membangunkan sistem ini yang menjadikan nutrien ini lebih mudah diserap untuk menyokong penyerapan.
  • Asid folik semulajadi tidak mudah diserap oleh tubuh dan hampir 99% dalam pasaran bersifat sintetik. Shaklee telah menggunakan sistem penyerapan yang boleh membantu penyerapan asid folik secara semulajadi.
  • B-complex Shaklee mengandungi 8 komponen penting Vitamin B.

MANFAAT UTAMA B-COMPLEX

 

MENUKAR MAKANAN KEPADA TENAGA

Membantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protin kepada tenaga sekaligus mengurangkan masalah keletihan dan kelesuan

MELAWAN TEKANAN

Memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia.

MEMBANTU TUMBESARAN

Menggalakkan tumbesaran yang sihat dan normal bagi bayi dan kanak-kanak. Membantu pembinaan DNA dan sel-sel baru serta mengurangkan risiko kecacatan otak atau tulang belakang.

RAMBUT BERUBAN & GUGUR

Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, beruban dan mengekalkan kesihatan rambut.

BAIK UNTUK MATA

Mengurangkan masalah keletihan mata, mencegah katarak, meningkatkan kualiti penglihatan, perkasakan memori dan daya fokus.

MENCEGAH ANEMIA

Membantu pembentukan sel darah merah yang sihat dan antibodi, merangsang pengaliran darah, merendahkan paras sistin untuk kesihatan kardiovaskular, merawat atau mencegah anemia,sakit kepala, pening, lemah semangat, keletihan, migrain, muntah-muntah, mabuk darat dan laut.

MEREDAKAN SENGGUGUT

Baik untuk masalah senggugut, meredakan kerisauan, keresahan dan masalah penghadaman, terutama bagi mereka yang mengambil ubat tahan sakit dan ubat hormon.

 

ESP PRODUCT KNOWLEDGE

B-Complex
Kod Produk: 10164 (120 kapsul / 120 hidangan)

 

Saranan penggunaan:
Untuk dewasa sahaja. Ambil 1 tablet sehari selepas makan.

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This