Kelebihan Jadi Ahli Forever Living

Hari tu Adaa dah terangkan bagaimana  Cara Jadi Ahli Forever Living. Hari ni Adaa nak beritahu pula apa Kelebihan Jadi Ahli Forever Living ni? Sebelum ni dah banyak juga Adaa daftar jadi ahli sana sini tapi dengan Forever Living Produk Malaysia ni Adaa paling suka. Sebab terlalu banyak kelebihan yang anda boleh dapat hanya dengan modal yang kecil. Baru daftar je anda dah dapat pulangan modal. Tak ke seronok tu?

Kelebihan Jadi Ahli Forever Living

Sebelum ni Adaa dah terangkan ada dua jenis keahlian kan iaitu:

1. NOVUS/ Preferred Customer (RM90)

2. VIP (RM1729)

Persamaan antara Ahli NOVUS & VIP

Mula-mula Adaa terangkan dahulu apa persamaan  Jadi Ahli Novus & VIP ni. Sebaik sahaja anda mendaftar anda akan dapat:

 

  • Percuma E-voucher bernilai RM90
  • ID atas nama anda sendiri dan boleh digunapakai di 169 buah negara
  • Diskaun produk untuk pembelian semua produk Forever Living
  • Keahlian seumur hidup (tiada renewal fee)
  • Tidak perlu mantain belian setiap bulan
  • Boleh menjual kepada orang ramai dan nikmati untung runcit

Kalau anda nak jadi ahli tapi taknak berniaga pun tak mengapa. Ahli Novus kebanyakannya mendaftar untuk kegunaan sendiri sahaja dan nikmati potongan 5% untuk setiap produk. Begitu juga dengan ahli VIP. Ramai juga ahli VIP yang mendaftar hanya untuk mendapatkan potongan harga produk sebanyak 30%. Jauh murahnya tu!

Perbezaan Antara Ahli Novus & VIP

1. Ahli Novus hanya boleh menjual kepada orang ramai dan nikmati untung runcit sebanyak 5%.

Ahli VIP pula bukan sahaja boleh menjual kepada orang ramai dan nikmati untung runcit sebanyak 30% malah mereka juga boleh merekrut orang lain.

2. Untuk ahli VIP, sekiranya anda merekrut orang dan orang tersebut membuat pembelian menggunakan ID mereka, anda layak mendapat 25% dari jumlah belian mereka. Bermakna, jika harga produk tersebut RM99, ahli Novus dibawah anda membeli pada harga ahli iaitu RM94.05 (potongan 5%) dan anda pula mendapat 25% dari harga jual produk tersebut. Bukan dari harga belian ahli anda. (25% dari RM99 bukan 25% dari RM94.05)  

3. Ahli VIP akan diraikan dengan pemberian pin berbentuk Eagle dari Forever. 

 

Kelebihan Jadi Ahli Forever Living

Apa Lagi Kelebihan Jadi Ahli Forever Living?

Yang paling Adaa suka, di Forever ni anda tidak perlu mencapai point tertentu untuk membolehkan anda menikmati untung runcit atau bonus dari Forever. 

Jika anda beli sebotol sekalipun, anda terus dapat nikmati potongan harga 5% atau 30%

Untuk ahli VIP pula, walaupun ahli dibawah anda membuat pembelian hanya sebotol Aloe Vera (RM99 harga runcit), anda tetap layak menerima 25% dari harga Aloe Vera tersebut (25% dari RM99). Forever akan bayar terus pada anda. Tiada syarat perlu capai belian RM1000 atau RM700 atau apa sahaja baru anda dibayar 25% tu. TIDAK. Forever tidak berhutang dengan anda! 

 

Tiada Penurunan, Hanya Kenaikan

Satu lagi Kelebihan Jadi Ahli Forever Living yang sangat best ialah tiada penurunan pangkat. Bermula dari ahli Novus–> VIP—> Supervisor—>Assistant Manager–>Manager

Sekiranya anda telah menjadi ahli VIP, anda tak buat pembelian berbulan malah ada yang bertahun, anda datang balik untuk beli produk, anda tetap dapat nikmati 30% tu. Anda tidak akan di’downgrade’ kepada Novus. Begitu juga bagi ahli yang telah mencapai pangkat Supervisor contohnya, jika bulan itu anda buat pembelian kurang dari bulan sebelumnya,  anda tetap dapat nikmati potongan untuk Supervisor iaitu 38%.

 

Kelebihan Jadi Ahli Forever Living

Kelebihan Jadi Ahli Forever

Lwatch

Banyaknya Kelebihan Jadi Ahli Forever Living!

Ya, memang banyak. Itu baru jadi ahli, belum lagi kalau anda berbisnes bersama Forever! 

Selepas anda tonton video ini, dan jika anda rasa anda taknak terlepas menikmati semua kelebihan sebagai ahli Forever Living, terus hubungi kami untuk mendaftar sebagai ahli.

Atau jika anda mahu mendaftar sendiri secara online, Adaa sertakan juga Tutorial ringkas untuk anda mendaftar melalui website Forever.

Tapi jangan lupa, masukkan nama dan ID kami sebagai sponsor anda untuk anda berada dalam team kami!

NAMA: Noor Syuhada binti Md Noor

FBO ID: 600800014170

Bagi yang ingin memulakan bisnes, kami sangat alu-alukan. Modal kecil tapi pulangan besar! Tunggu Adaa kongsikan lebih banyak lagi dalam entry akan datang ok? Hubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan!

Cara Jadi Ahli Forever Secara Online 

Jangan lupa masukkan nama dan ID kami sebagai sponsor anda!

Lwatch

0 Comments

Pin It on Pinterest

Share This