Cara Jadi Ahli Forever Living

Bagaimana Cara Jadi Ahli Forever Living? Sebenarnya, nak jadi ahli Forever Living Produk Malaysia ni mudah sangat. Kalau anda mula-mula nak beli produk sahaja sebenarnya, tapi bila anda tahu betapa untungnya dan mudahnya jadi ahli ni, anda pasti nak terus daftar ahli. Kalau biasanya daftar ahli anda hanya dapat keahlian atau ‘membership’ syarikat tersebut, tetapi dengan Forever, anda daftar ahli, anda dapat percuma e-voucher pula lagi. Best kan?

Cara Jadi Ahli Forever Living

Ada dua cara untuk anda mendaftar sebagai ahli Forever:

1. Cara Jadi Ahli NOVUS/ Preferred Customer (RM90)

Sekiranya anda ingin mendaftar sebagai ahli NOVUS, atau mulai 1 April 2021 disebut Preferred Customer, anda hanya perlu membayar RM90 . Dengan mendaftar sebagai ahli Novus anda akan mendapat:

  • Percuma E-voucher bernilai RM90
  • Id atas nama anda sendiri dan boleh digunapakai di 169 buah negara
  • Diskaun 5% untuk pembelian semua produk Forever Living
  • Keahlian seumur hidup (tiada renewal fee)
  • Tidak perlu mantain belian setiap bulan

2. Cara Jadi Ahli VIP (RM1729)

Sekiranya anda ingin menjadi ahli VIP, anda hanya perlu membuat pembelian produk Forever bernilai RM1729 setelah mendaftar sebagai ahli NOVUS.

Produk-produk ini anda boleh pilih sesuka hati anda sehinggalah cukup nilainya RM1729 keatas

atau

anda boleh terus mendapatkan set Touch Of Forever yang mengandungi 24 jenis produk terlaris di Forever. TOF ini merangkumi produk from head-to-toe. 

Dengan mendaftar sebagai ahli VIP, anda akan dapat:

  • ID atas nama anda sendiri dan boleh digunapakai di 169 buah negara
  • Diskaun 30% untuk pembelian semua produk Forever Living
  • Keahlian seumur hidup (tiada renewal fee)
  • Boleh menaja orang lain dibawah anda
  • Peluang bonus tambahan 25% daripada belian ahli dibawah anda
  • Tidak perlu mantain belian setiap bulan

3. Keahlian VIP melalui belian terkumpul

Satu lagi cara untuk menjadi ahli VIP ialah melalui belian terkumpul selama 2 bulan berturut. Maksudnya, anda telah mendaftar sebagai ahli Novus dan kemudian membuat pembelian produk sedikit demi sedikit selama dua bulan berturut. Sekiranya belian anda dalam mana-mana dua bulan terkumpul mencecah nilai RM1729, anda akan dinaik taraf sebagai ahli VIP secara automatik dan layak menikmati semua kelebihan sebagai ahli VIP. 

Contohnya: Bulan Mei anda membuat pembelian sebanyak RM1000, bulan Jun sebanyak RM750, jadi anda terus layak menjadi ahli VIP pada bulan itu. 

Jika anda membuat pembelian RM900 pada bulan Mei, dan hanya RM400 pada bulan Jun, anda tidak layak menjadi ahli VIP. Kemudian pada bulan Julai anda membuat pembelian sebanyak RM1350. Jadi belian terkumpul untuk bulan Jun dan Julai mencecah Rm1729 kan, jadi anda layak menjadi ahli VIP

 

Cara Jadi Ahli Forever Living

Cara Jadi Ahli Dengan Set Touch Of Forever

Forever Living telah mengeluarkan satu Pek Kombo yang mengandungi 24 jenis produk paling laris yang merangkumi kegunaan from head-to-toe. Melalui set ini anda dapat mencuba kedua-dua pemakanan dan produk penjagaan peribadi.

Apabila anda mendapatkan pek ini, anda akan terus didaftarkan sebagai Ahli VIP Forever Living!

 

Pek Permulaan Ahli Forever Living

Sebaik sahaja anda mendaftar sebagai Ahli Forever Living, dengan hanya RM90, anda dapat semula RM90 dalam bentuk e-voucher dan boleh digunapakai untuk pembelian produk forever living.

Macam dapat keahlian secara percuma pula kan? Ramai yang tak percaya tetapi inilah Forever. Sebab tu Adaa kata, konon nak cuba beli satu botol Aloe Vera Forever Living kan, tapi dek kelebihan yang ditawarkan, akhirnya terus mendaftar sebagai ahli!

 

cara jadi Ahli Forever Living

Cara Jadi Ahli Forever

Lwatch

Saya dah tahu Cara Jadi Ahli forever Living

Betul dah tahu Cara Jadi Ahli forever Living? Jika masih keliru, boleh tonton video ringkas ini. 

Selepas anda tonton video ini, terus hubungi kami untuk mendaftar sebagai ahli.

Atau jika anda mahu mendaftar sendiri secara online, Adaa sertakan juga Tutorial ringkas untuk anda mendaftar melalui website Forever.

Tapi jangan lupa, masukkan nama dan ID kami sebagai sponsor anda untuk anda berada dalam team kami!

NAMA: Noor Syuhada binti Md Noor

FBO ID: 600800014170

Cara Jadi Ahli Forever Secara Online 

Jangan lupa masukkan nama dan ID kami sebagai sponsor anda!

Lwatch

0 Comments

Pin It on Pinterest

Share This