Youth Shaklee Mask Akan Datang!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]https://youtu.be/KnYhsY6og5Y

Akan datang: Youth Shaklee Mask

Mac 2018 yang lalu Shaklee telah melancarkan rangkaian penjagaan kulit YOUTH di Malaysia. Dan belum pun sampai satu tahun, lebih 10,000 set terjual! Kualiti dan kesan yang mengagumkan telah mendorong ramai rakyat Malaysia khususnya untuk beralih kepada set penjagaan kulit yang 100% selamat, 100% vegan dan yang paling penting semulajadi dan organik. Kini Shaklee bakal membawa masuk lebih banyak lagi produk YOUTH ke Malaysia dalam masa terdekat iaitu Youth Shaklee Mask. Teruja? 

Youth Shaklee Mask

YOUTH PURIFYING CLAY MASK

DETOKS DAN MEMBERSIHKAN

Seperti namanya, masker ini membantu menyahtoksin dan membersihkan kulit wajah.

Ianya dirumus khas dari campuran 3 jenis tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik

Membantu menyingkirkan segala bahan kotoran, lebihan sebum dan membantu meminimumkan size liang pori. Jadi, anda akan rasakan dan nikmati kulit yang lebih licin dan bersih tanpa menghakis atau mengeringkan kulit!

YOUTH HYDRATING GEL MASK

MENGEMBALIKAN SERI WAJAH

Masker berwarna emas ini pula membantu melegakan dan menyegarkan semula kulit wajah agar kelihatan lebih segar, terhidrat dan berseri.

Gel emas ini diadun khas dari campuran asid hialuronik, jus daun aloe dan gabungan pelbagai herba seperti Centella Asiatica dan ekstrak Chamomile yang membantu melembapkan kulit anda dengan lebih baik dan memberikan kesegaran yang berpanjangan!

Kulit Kering atau Kulit Berminyak?Setiap orang mempunyai jenis kulit yang berbeza. Ada yang mempunyai kulit kering dan ada pula yang mempunyai kulit berminyak atau mudah berjerawat.

Penting untuk anda tahu jenis kulit anda supaya anda boleh menggunakan mask yang sesuai dan dapatkan kesan yang paling optima untuk kulit anda!

Dah tahu jenis kulit anda? Jom bermasker!


Kebanyakan wanita/lelaki di Malaysia mempunyai kulit berminyak. Dengan keadaan cuaca yang panas sepanjang tahun dan pencemaran yang teruk di Malaysia, ia boleh menyebabkan kulit mudah berjerawat.

Bagi membersihkan kulit dan detoks secara menyeluruh, anda memerlukan Purifying Clay Mask. Selain membersihkan kulit wajah, ianya sangat bagus digunakan sebagai rawatan tompokan untuk kulit berminyak dan dikawasan kulit yang mudah berjerawat

Bagi mereka yang mempunyai kulit kombinasi, anda boleh menggunakan kedua-dua Purifying Clay Mask dan Hydrating Gel Mask.

Untuk kawasan yang mudah berminyak dan berjerawat iaitu T-zon, anda boleh gunakan Purifying Clay Mask manakala untuk kawasan pipi pula anda boleh gunakan Hydrating Gel Mask

Kadangkala terlalu lama berada dalam bilik dengan penghawa dingin boleh menjadikan kulit wajah anda terlalu kering. 

Atau jika anda kerap tidur dalam bilik yang berhawa dingin, Hydrating gel Mask amat sesuai untuk anda. 

Ianya membantu menghidratkan kulit anda dan menjadikan kulit anda lebih berseri!

Shaklee seringkali memberikan sesuatu yang terbaik untuk anda. Jika sebelum ini rangkaian Youth telah membantu menyelesaikan masalah kulit ramai orang, kini Shaklee memberikan anda masker yang boleh membantu memelihara, membersih serta menyerikan lagi kulit anda.

Ya, memang banyak lagi produk masker dipasaran tetapi apa istimewanya Youth Shaklee Mask ini?

Sains Disebalik Youth Shaklee Mask

Bagi mengetahui keistimewaan masker daripada Shaklee ini, jom tonton video pendek dari saintis Shaklee sendiri.

https://youtu.be/c4iM2hUuGpo

Bersedia untuk lebih cantik dengan Youth? 

Bagi mendapatkan harga Youth Shaklee dan sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau masalah kulit, boleh segera hubungi kami!

Bersedia untuk kelihatan lebih muda?

Hubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan berkaitan Youth Shaklee Skin Care, konsultasi percuma atau promosi terkini


Whatsapp sekarang


Facebook


Instagram


Google-plus

Similar Posts