Pengantin Musim Salju

Anda peminat drama? Kalau ya, mesti anda tahu tentang drama Klik! Pengantin Musim Salju yang baru sahaja bersiaran selama 2 minggu lepas. Drama ini diadaptasi dari sebuah novel dengan tajuk yang sama. Drama Klik! Pengantin Musim Salju ni menampilkan gandingan pelakon Siti Nordiana bersama Alif Satar. Dulu menerusi drama Dia Semanis Honey memang terbukti ‘chemistry’ mereka ni jadi kali ni sekali lagi mereka berganding. Mana tahu boleh meletup macam dulu kan?

 

SINOPSIS KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU

 

Bagi yang meminati gandingan mereka ni dan nak tahu jalan ceritanya berkisar tentang apa, anda boleh kunjungi blog sahabat ni MyInfoType. Lengkap dah, siap waktu siaran semua ada kat situ. Tinggal klik dan baca saja.

Adaa bab-bab drama Melayu ni agak memilih juga tapi sebab pelakon nampak macam menarik, jadi Adaa tonton lah. Jalan ceritanya bagi Adaa agak biasa sebab kebanyakan novel jalan ceritanya tak lari jauh. Adaa lebih tertarik dengan OSTnya.

Adaa memang minat sangat-sangat sebarang lagu yang best terutamanya OST drama atau filem. Tak kira drama korea ke drama melayu ke asalkan lagunya sedap, memang layan.

 

OST KLIK! PENGANTIN MUSIM SALJU

 

Bab lakonan memang Adaa suka lakonan Alif Satar ni. Bab nyanyian pula, kedua-duanya adaa memang suka sebab keduanya mempunyai suara yang sangat merdu. Apa lagi bila berduet dalam lagu Sebenarnya  ciptaan Faizal Tahir, Mike Chan, Ezra Kong dan Romeo ni. Mereka ni kalau buat lagu memang HIT. Sebabnya, lagu tu unik sangat. Mula-mula adaa dengar macam korea punya style pun ada. Suara berbisik gitu. Dengan ‘groove’ nya, sekejap melo, sekejap rancak, menarik!

Dah, jom dengar sendiri. (dah tak tau berapa kali adaa ulang dengar hehe). Official video klip belum keluar sebab lagu ni pun baru sahaja keluar dalam beberapa hari lepas. Jadi Adaa kongsikan MV yang tak official nya lah.

Thumbs up to the team. This song is totally awesome!!

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee! 

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This