Semalam Youth Shaklee dah keluar iklan rasmi di Sinar TV. Teruja sungguh! Mana tak nya, selama ni rasa nak jerit pun ada nak bagitahu semua orang betapa bagusnya Youth Shaklee Skin Care ni tau. Yang ada jeragat, jerawat, kedutan, pori-pori besar, lubang kawah, jerawat nanah, muka kendur dah, Alhamdulillah semua dapat kesan yang sangat positif. Memang tak dapat dinafikan lah keberkesanan Youth Skincare Shaklee ni. Bab harga pula macam mana? Harga Youth Shaklee ni sangat-sangat berbaloi dengan kualiti. Ada orang nak produk kelas A tapi nak harga kelas C tak dapat dik zaman sekarang ni. Tapi, Adaa nak bagitahu, harga Youth Shaklee ni biasa-biasa tapi kualiti A+ tau! Kalau tak berbaloi jugak korang kata, memang tak tahu nak kata apa lah. Siapa yang nakkan harga istimewa, tunggu Adaa terangkan di akhir entry ni ok? Harga istimewa ni, rugi sangat tak rebut sebab jimat beratus ringgit!. Ok, jadinya, berapa harga Youth Shaklee ni?

Harga  Youth Shaklee

Harga Youth Shaklee

YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER [RM193.75]

YOUTH PERFECTING SKIN TONER [RM200.00]

YOUTH ACTIVATING SERUM [RM412.50]

YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF-50 [RM206.25]

YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT OR RICH [RM250.00]

YOUTH RADIANCE C PLUS E [RM412.50]

YOUTH RESTORING EYE TREATMENT [RM243.75]

YOUTH RENEW AND MAINTAIN SET [RM1262.00]

YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET [RM1675.00]

Testimoni Youth Shaklee

Sejak rangkaian Youth diperkenalkan di USA pada tahun lepas, memang banyak sangat review atau testimoni yang kami terima. Kadang tu terfikir juga adakah sesuai dengan kulit Asia. Apabila Youth mula masuk pasaran Malaysia Mac yang lepas, lenyap semua ragu-ragu ke risau ke sebab ternyata Youth sesuai untuk semua jenis kulit dan bangsa! Shaklee telah menjalankan kajian yang sangat teliti terhadap pelbagai bangsa, jenis kulit, dan warna kulit dan ianya terbukti sesuai. 100% wanita yang menggunakan Youth mendapati usia kulit mereka jauh lebih muda dan 2/3 daripada mereka (ramai tu) mendapati usia kulit mereka sedekad lebih muda. Bayangkan kalau anda usia 40, nampak macam 30, taknak ke? Ini bukan kita main tengok-tengok lepas tu claim kata kulit anda nampak muda ya. Tidak. Kami membuat ujian klinikal yang direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan skin age index. Dalam ujian ini ia mengkaji tanda-tanda penuaan melalui data klinikal seperti:

  • Kedutan garis halus
  • Saiz liang pori
  • Tona kulit
  • Kelembutan kulit
  • Tekstur kulit
  • Pigmentasi
  • Kekenduran kulit

Teliti ke tidak? Kami mempunyai bukti dan statistik bukan sekadar main cakap aja tau. Nak tengok apa testimonial Youth Shaklee yang dapat kami himpunkan setakat ini?

Harga Youth Shaklee Paling Istimewa

Tadi Adaa dah janji kan nak bagitahu bagaimana cara nak dapat harga istimewa. Senang sahaja

  1. Hanya Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee
  2. Dapatkan semua kelebihan ini:
  • PERCUMA PENGHANTARAN
  • PERCUMA BARANGAN EKSKLUSIF YOUTH
  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
  • LEBIH POTONGAN PADA HARGA AHLI
  • VOUCHER BERNILAI RM30
  • CASH BACK

jimat beratus-ratus ringgit!! Tunggu apa lagi tu. Dah ramai yang cuba, anda bila lagi?

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera. 

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This