Testimonial Youth

Dalam entry Adaa  18 TESTIMONIAL YOUTH SKIN CARE BY SHAKLEE Adaa kongsikan testimonial daripada pengguna luar negara sebab di US, Youth Skin Care telah dilancarkan pada Ogos 2017 yang lepas. Masa tu produk ini belum pun ada di Malaysia. Tahun ini, beberapa orang telah dipilih bagi setiap kumpulan umur dan masalah kulit untuk mencuba Youth Skin Care. Pihak Shaklee telah memilih mereka untuk mencuba sebelum produk ini dilancarkan lagi. Pada 3 Feb yang lepas, ketika Shaklee Business Leader National Conference, buat pertama kalinya setelah 28 hari mencuba Youth ada yang kurang dari 28 hari, mereka tampil ke pentas dan mendedahkan gambar terkini mereka. Memang sangat terkejut sebab hanya dalam 28 hari perubahan ketara dapat dilihat dengan jelas. Hari tu, kami tak dibenarkan untuk mengambil gambar jadi Adaa tak dapat nak kongsi testimonial Youth mereka dengan anda. Tetapi pada hari ini, kami telah mendapat kebenaran oleh pihak Shaklee, jadi sekarang juga adaa kongsikan testimonial Youth mereka yang hebat ni!

TESTIMONIAL YOUTH 1: USIA 20-AN

 

Pada usia 20-an ni kolagen pun masih ada walaupun dah mula merosot. Ikutkan tidak ada masalah kulit yang serius tetapi Shaklee tetap inginkan beliau mencuba bagi melihat adakah ia akan memberi kesan.

Selepas 28 hari, dapat lihat kan, muka bertambah bermaya, tidak kusam, lebih bersinar (glowing) dan semakin berseri. Malah muka lebih ‘V Shape’!. Ini memang wow!

TESTIMONIAL YOUTH 2: TOMPOK PENUAAN [JERAGAT]

 

Puan Ng Hooi Hooi telah pun berusia 50-an dan seperti yang dilihat sudah ada tanda penuaan seperti kedutan disekitar mulut dan bahagian bawah mata. Beliau juga ada satu tompokan di pipi bertahun lamanya. Selain daripada itu kulit wajah juga semakin mengendur akibat kekurangan kolagen.

Lihat pula gambar selepas. Paling ketara dibahagian bawah mata. Nampak kan! “eye bag’ hilang!. Kulit juga semakin tegang sehingga menampakkan dagu lebih runcing. Yang paling menggembirakan beliau ialah tompok dipipi juga sudah mula pudar!

TESTIMONIAL YOUTH 3: MASALAH JERAWAT & PARUT

 

Puan Adilah mempunyai masalah jerawat yang terlalu banyak sehingga meninggalkan parut hodoh dimuka. Selain masalah kulit kendur dan kusam, paling membimbangkan adalah masalah jerawatlah.

Selepas menggunakan Youth kurang dari 1 bulan, kulit semakin cerah, bermaya dan berseri dan paling penting, parut jerawat yang dah bertahun dan degil tu mulai pudar! ini baru 28 hari, belum 2 bulan, 3 bulan, 4 bulan!

Muka pun V shape tauuuu.

TESTIMONIAL YOUTH 4: KEDUTAN & JERAGAT

 

Master Rozyta ni semasa muncul diatas pentas, Adaa tak percaya beliau berusia 50-an. Nampak muda yang amat dengan busana serba putih.

Master Rozyta mengalami masalah kedutan yang teruk dibahagian mata seperti yang anda dapat lihat pada gambar sebelum tu. Juga terdapat jeragat disekitar pipi dan kulit kendur.

Selepas menggunakan Youth, kedutan dibahagian mata hilang! Jeragat juga mula pudar dan satu lagi, kulit muka menjadi anjal sehingga menampakkan bentuk v shape.

TESTIMONIAL YOUTH 5: TONA TAK SEKATA, JERAWAT, PENUAAN

 

Ini salah satu testimonial Youth kegemaran Adaa. Walaupun berkulit gelap, tak bermakna tona kulit tak boleh dibaiki lagi. Orang kulit gelap pun kena sinaran cahaya matahari tau. Selain itu beliau juga mengalami masalah pori yang terlalu besar!

Selepas menggunakan Youth, dapat lihat betapa kulitnya mula berseri, bersinar, tona lebih cerah dan yang paling ketara segala kawah kat pipi mula hilang dan kulit semakin anjal. Being lift up. Jelas sangat kalau dahulunya kendur, sekarang nampak lebih tegang. Pori pun mula mengecil. Wow!!

TESTIMONIAL YOUTH 6: MASALAH PARUT

 

Ini testimonial tunggal dari pengguna lelaki. Biasanya orang lelaki ni taknak guna sebab leceh tapi Youth ni sangat senang dengan 4 langkah asas sahaja. Orang lelaki memang boleh guna. Jangan malas ok.

Beliau mempunyai bekas parut di pipi. Ini bukan sebarang parut, parut ganas macam castello punya tau. Selain kulit kusam, beliau juga mula menunjukkan tanda penuaan seperti kulit tidak tegang.

Jom kita close up sikit.

 

Dalam gambar sebelah kiri, dapat lihat kan ada bekas parut yang agak dalam dan jelas.

Tetapi selepas menggunakan Youth, parut degil yang dah bertahun-tahun tu mulai hilang! Bukan senang ya nak hilangkan parut hidup macam ni. Ini belum pun sampai sebulan.

Selain itu kulit beliau sangat bersinar dan berseri. Kulit pun jauh lebih anjal dan tegang. Memang hebat!

BERKESAN TAPI BANYAK BAHAN KIMIA VS SELAMAT TAPI KESAN YANG LAMBAT

 

Ini adalah dilema semua orang yang nak membeli produk penjagaan wajah. Kita ni tak sabar kadang tu. Kalau ada iklan yang kata boleh lawa dalam 3 hari, laju je membeli tanpa memikirkan apa bahan yang digunakan. Bahaya atau tidak. Jangan dah terhantuk baru nak tengadah.

Kulit kita ni mengambil masa untuk berganti. Bukan sekelip mata.

  • Bayi- setiap 2 minggu mereka akan berganti kulit
  • 20 tahun – 30-40 hari untuk kulit digantikan dengan yang baru
  • 50 tahun – 56 hari

Dapat lihat kan. Makin kita berusia, makin lambat sel baru akan tumbuh menggantikan yang lama. Kalau tengok kulit bayi, ya Allah mulus pejal anjal aja. Sebab kulit mereka berganti setiap 2 minggu!

Jadi, apabila kita menggunakan sesuatu produk janganlah menjangkakan perubahan 360 darjah hanya dalam 3 4 hari. Tak logik melainkan anda guna produk yang ada bahan kimia bahaya.

Dengan Youth, kami cuba sehampir mungkin kepada produk 100% semulajadi dan organik dan setakat ini, inilah produk dan set yang terbaik kerana anda boleh lihat kesannya agak awal.

Sudahlah selamat, berkesan pula tu. Kalau Adaa lah, ini memang produk idaman. Adaa dah guna macam-macam produk semulajadi/organik tapi kesannya memang agak perlahan lah. Tetapi dengan Youth, disebabkan ramuan dan bahan aktif yang sangat hebat, ia mampu mempercepatkan penggantian sel anda.

IDAMAN SEMUA!

 

PROMOSI YOUTH SKIN CARE MAC 2018

 

Mac ini akan mula dijual kepada semua dan istimewanya anda dapat harga istimewa dari Shaklee!! Harga Pelancaran dengan Hadiah istimewa.

anda juga akan mendapat

  • PERCUMA PERNGHANTARAN
  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE (bagi set intensif)
  • REBAT WANG TUNAI

dan nikmati pelbagai kelebihan sebagai ahli Shaklee

STARTER SET

Untuk Starter Set, anda boleh dapatkan pada harga RM901 serta dapatkan hadiah TWO WAY MAGNIFYING MIRROR.

Cermin bukan sebarang cermin. Dengan cermin ni segala jerawat, pori, liang mak nenek semua boleh nampak. Barulah dapat lihat dengan jelas transformasi anda.

INTENSIF TREATMENT AND REPAIR SET

Dengan pembelian set ini pada harga RM1338.25, anda bukan sahaja dapat penghantaran percuma, rebat tunai, keahlian percuma malah anda juga dapat hadiah bernilai RM400 lebih! 

Ini betul-betul jimat!

 

Nak preorder? Hubungi Adaa sekarang sebelum terlambat. Orang lain dah beratur ni kita bila lagi?

Pin It on Pinterest

Share This