Youth Activating Serum – NUYOU Beauty Best 100 MUST TRY!

Youth Activating Serum – NUYOU Beauty Best 100 MUST TRY!

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”] Wah tak sabar ni nak bagitahu semua orang yang Youth Activating Serum telah dicalonkan oleh NUYOU sebagai 100 produk kecantikan yang anda wajib cuba. Apa bagus sangat ke Youth Activating Serum ni sampai boleh tercalon ni? Mestilah! [/et_pb_text][et_pb_image src=”https://adaainspiration.com/wp-content/uploads/2018/11/Youth-Activating-Serum-2.jpg” alt=”Youth Activating Serum”…

Harga Youth Shaklee Skin Care 2018

Harga Youth Shaklee Skin Care 2018

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.16.1″] Semalam Youth Shaklee dah keluar iklan rasmi di Sinar TV. Teruja sungguh! Mana tak nya, selama ni rasa nak jerit pun ada nak bagitahu semua orang betapa bagusnya Youth Shaklee Skin Care ni tau. Yang ada jeragat, jerawat, kedutan, pori-pori besar, lubang kawah, jerawat nanah,…

Cara Hilangkan Jeragat

Cara Hilangkan Jeragat

Masalah utama rakyat Malaysia terutamanya selain jerawat adalah jeragat. Nak tahu kenapa? Kebanyakannya sebab cuaca kita yang sangat panas sepanjang tahun dan juga masalah pencemaran tidak kiralah dari udara atau dari kosmetik yang anda gunakan setiap hari. Adakah masalah jeragat ini boleh diatasi atau ianya akan kekal pada kulit kita? Sebenarnya ianya masih ada harapan…

Petua Hilangkan Hitam Bawah Mata

Petua Hilangkan Hitam Bawah Mata

Semalam Adaa ada kongsikan cara hilangkan eye bag┬ádan sedikit tips bagi menghilangkan lingkaran hitam bawah mata dengan penggunaan Youth eye treatment. Hari ni Adaa nak kembali ke zaman nenek moyang kita dulu pula. Adaa nak kongsikan petua hilangkan hitam bawah mata. Kadang-kadang petua-petua macam ni efektif juga tau. Manalah tahu, siang dah pakai eye treatment,…

Youth Eye Treatment Rawatan Hitam Bawah Mata Paling Berkesan

Youth Eye Treatment Rawatan Hitam Bawah Mata Paling Berkesan

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.15″] Lingkaran hitam bawah mata atau biasa orang panggil “panda eye” biasanya terjadi apabila kita kurang tidur, terlalu letih, terlalu lama menghadap gadget, atau terlalu stress. Ianya disebabkan oleh saluran darah disekitar mata kita tersumbat. Menurut pakar, ada juga lingkaran hitam yang terjadi disebabkan alergi, kulit…

Shaklee Youth Restoring Eye Treatment

Shaklee Youth Restoring Eye Treatment

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/yAu99rW_KUI” _builder_version=”3.15″ max_width=”44%” max_width_last_edited=”on|tablet” module_alignment=”center”] [/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”3.15″] Tertarik? Inilah dia produk terbaru dari Shaklee, Youth Restoring Eye Treatment, penambahan kepada rangkaian YOUTH Shaklee Skin Care yang baru sahaja menembusi pasaran Malaysia pada 1 Oktober 2018. Sebelum ini mungkin anda dah banyak mencuba krim mata lain dipasaran…

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.15″] ” Salam kak, duit apa ya masuk akaun saya katanya dari Shaklee. Silap ke” Pernah Adaa dapat soalan macam ni dari pelanggan merangkap ahli Shaklee. Inilah salah satu kelebihan jadi ahli Shaklee tau. Apabila anda mendaftar sebagai ahli shaklee dan menjadi ahli Shaklee, anda kena…

Cara Jadi Ahli Shaklee Dengan Percuma

Cara Jadi Ahli Shaklee Dengan Percuma

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.15″] “Akak, saya nak jadi ahli Shaklee tanpa bayar yuran boleh tak?” Seloroh seorang pelanggan. “Eh, dah pasti boleh!” Jangan tak tahu, Adaa tak bergurau tau bila Adaa katakan yang anda boleh jadi ahli Shaklee secara percuma sahaja. Simpanlah duit untuk pendaftaran tu elok-elok dalam poket…