Zinc Plus Shaklee
Akhirnya!! Hari yang dinanti tiba juga. Dah lama betul Zinc Complex atau sekarang dikenali sebagai Zinc Plus Shaklee hilang dari pasaran. Bertahun jugalah peminat Zinc Shaklee bertanya dan terus bertanya. Akhirnya penantian anda semua bakal berakhir. Zinc Plus dari Shaklee kan kembali menemui anda semua mulai Oktober 2018 ini! Wah, teruja tak? Apa kelainan pada produk Zinc Shaklee kali ni?

Sebelum tu, Adaa nak tanya sedikit, TAHUKAH ANDA??

Zink merupakan salah satu mineral yang tidak dapat dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat penting dalam mengoptimumkan fungsi sistem tubuh kita. Jadi, dari mana badan kita dapat zink? Ya, melalui pemakanan. Rajin-rajinlah makan makanan tinggi zink ya. Nak lebih senang, amalkan sahaja suplemen Zinc Plus Shaklee ni. Jom lihat apa kelebihan Zinc Plus ni.

 

KEISTIMEWAAN ZINC PLUS SHAKLEE

Zinc Plus Shaklee 1
Inilah dia wajah terbaru Zinc Plus keluaran Shaklee. Lebih ‘smart’ gitu. Selain rupa yang berbeza berbanding Zinc Complex sebelum ini, apa lagi keistimewaan lain Zinc Plus?
1. Sebotol Zinc Plus mengandungi 120 biji tablet dan tahan sehingga 4 bulan! ( jimat sangat)

2. Sebiji tablet membekalkan 100% nilai keperluan harian. Jadi sebiji sehari sahaja dah cukup.

3. 100% berasaskan tumbuhan dan semulajadi.

4. Dirumus khas dengan zinc Gluconate dengan kadar penyerapan yang sangat tinggi sehingga hampir 70% kedalam sistem tubuh

5. Oleh kerana ianya semulajadi, maka kadar penyerapannya lebih tinggi berbanding sintetik

6. Berbeza dengan Zinc Complex sebelum ini, Zinc Plus Shaklee tidak mengandungi Alfalfa. Jadi ianya juga sesuai diambil oleh pesakit autoimun seperti Lupus dan sebagainya.

7. Kurang rasa pahit kerana ianya berasaskan jagung ūüėÄ

Berbanding dengan pesaing lain, Zinc Plus Shaklee bukan sahaja lebih murah, malah ianya mempunyai kadar penyerapan yang tinggi, mengandungi zinc gluconate dan juga berasaskan tumbuhan semulajadi. Kualiti tinggi pada harga mampu milik!

 

SIAPA PERLUKAN ZINC PLUS? 

Zinc Plus Shaklee 1

Adakah anda memerlukan zink? Kalau tak pasti cuba rujuk disini. Ini dia golongan yang memerlukan pengambilan zink.

Untuk Vegetarian dan Vegan, mereka memang tidak makan daging yang mana ianya mengandungi zink. Jadi lazimnya, golongan ini mengalami kekurangan zink dan perlu mendapatkan keperluan harian melalui suplemen.

Selain itu, phytate yang tinggi dalam sayuran dan bijirin boleh menghalang penyerapan zink. Oleh kerana golongan Vegetarian dan Vegan banyak makan sayur dan bijirin, maka mereka dah pasti memerlukan zink dari sumber makanan yang lain atau dari sumber suplemen seperti zinc plus ini.

Zinc Plus Shaklee 3

Anda mungkin tak termasuk dalam golongan diatas tapi nanti dulu, cuba cek sekejap, adakah anda mengalami simptom diatas? Sekiranya anda mengalami 3 atau lebih simptom, anda mungkin kekurangan zink. Cepat-cepat dapatkan Zinc Plus Shaklee bulan depan tau!

 

JADI YANG PERTAMA, DAPATKAN SEKARANG!!

Bagi yang dah lama menantikan kemunculan Zink ini dan memang mencari suplemen zink yang berkualiti tinggi, boleh segera hubungi Adaa untuk ‘booking’ sebab bulan depan, Shaklee buka sahaja untuk belian, kami akan dapatkan untuk anda semua.

Place your order now!!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This