harga vivix shaklee
harga vivix shaklee

Dalam banyak-banyak produk Shaklee, Vivix merupakan produk paling hebat yang pernah dikeluarkan dan dibangunkan oleh Shaklee. Walaupun ianya bukan ubat dan sekadar makanan tambahan, tetapi vivix Shaklee telah membantu ramai orang untuk mendapatkan kehidupan yang lebih sihat dan sejahtera. Semenjak Adaa menjadi Pengedar Bebas Shaklee ni, memang Adaa dapati, orang akan sedikit ragu atau berat nak beli vivix kerana harganya, tetapi apabila badan mula tidak sihat, Vivix inilah juga yang mereka cari kerana khasiatnya yang sangat hebat!. Adaa sarankan, amalkan pemakanan yang sihat dan makanan tambahan yang sesuai sebelum kita jatuh sakit ya. Jangan dah terkena baru nak terngadah. Kenapa orang takut dengan harga Vivix? Berapa harga vivix Shaklee untuk tahun ni? Kalau dua tiga tahun dulu mungkin lain, sekarang lain pula bukan sebab Shaklee saja naikkan, tetapi juga atas faktor GST dan sebagainya. Jadi berapa harga vivix Shaklee yang terkini?

 

HARGA VIVIX SHAKLEE 2018

 

Dalam SENARAI HARGA PRODUK Adaa ada kongsikan harga vivix shaklee dan juga produk-produk yang lain. Boleh rujuk jika ingin buat pembelian ya. Tapi kalau malas nak jenguk sana, Adaa bagitahu sini aja. Harga vivix Shaklee bagi tahun ini RM475 sebotol. Harga yang murah jika dibandingkan dengan kualiti dan khasiat yang anda dapat. Ini Adaa boleh katakan dengan yakin!

 

BOLEH DAPAT HARGA MURAH TAK?

 

Boleh. Memang kami pun nak membantu lebih ramai orang supaya dapat kekal sihat. Tapi bagaimana caranya?

 

JOM JADI AHLI

Bukan sahaja dapat jimat beratus untuk sebotol Vivix, tetapi banyak manfaat lain!

Kalau nak tahu apa kelebihan jadi ahli Shaklee, boleh jemput tekan LOVE HIJAU tu ya.

Sekiranya nak tahu apa bagusnya VIVIX pula, Adaa cadangkan anda rajin-rajin baca entry VIVIX. InsyaAllah, Adaa akan tambah dari masa ke semasa.

Jom hidup lebih sihat!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This