harga vivix shaklee
harga vivix shaklee

Dalam banyak-banyak produk Shaklee, Vivix merupakan produk paling hebat yang pernah dikeluarkan dan dibangunkan oleh Shaklee. Walaupun ianya bukan ubat dan sekadar makanan tambahan, tetapi vivix Shaklee telah membantu ramai orang untuk mendapatkan kehidupan yang lebih sihat dan sejahtera. Semenjak Adaa menjadi Pengedar Bebas Shaklee ni, memang Adaa dapati, orang akan sedikit ragu atau berat nak beli vivix kerana harganya, tetapi apabila badan mula tidak sihat, Vivix inilah juga yang mereka cari kerana khasiatnya yang sangat hebat!. Adaa sarankan, amalkan pemakanan yang sihat dan makanan tambahan yang sesuai sebelum kita jatuh sakit ya. Jangan dah terkena baru nak terngadah. Kenapa orang takut dengan harga Vivix? Berapa harga vivix Shaklee untuk tahun ni? Kalau dua tiga tahun dulu mungkin lain, sekarang lain pula bukan sebab Shaklee saja naikkan, tetapi juga atas faktor GST dan sebagainya. Jadi berapa harga vivix Shaklee yang terkini?

 

HARGA VIVIX SHAKLEE 2018

 

Dalam SENARAI HARGA PRODUK Adaa ada kongsikan harga vivix shaklee dan juga produk-produk yang lain. Boleh rujuk jika ingin buat pembelian ya. Tapi kalau malas nak jenguk sana, Adaa bagitahu sini aja. Harga vivix Shaklee bagi tahun ini RM475 sebotol. Harga yang murah jika dibandingkan dengan kualiti dan khasiat yang anda dapat. Ini Adaa boleh katakan dengan yakin!

 

BOLEH DAPAT HARGA MURAH TAK?

 

Boleh. Memang kami pun nak membantu lebih ramai orang supaya dapat kekal sihat. Tapi bagaimana caranya?

 

JOM JADI AHLI

Bukan sahaja dapat jimat beratus untuk sebotol Vivix, tetapi banyak manfaat lain!

Kalau nak tahu apa kelebihan jadi ahli Shaklee, boleh jemput tekan LOVE HIJAU tu ya.

Sekiranya nak tahu apa bagusnya VIVIX pula, Adaa cadangkan anda rajin-rajin baca entry VIVIX. InsyaAllah, Adaa akan tambah dari masa ke semasa.

Jom hidup lebih sihat!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This