vitalea

Salam Ahad semua! Semoga hari ini hari yang menyeronokkan untuk anda dan anak-anak. Jaga-jaga dengan cuaca yang tak menentu ya! Kanak-kanak memerlukan nutrisi yang lengkap dan secukupnya bagi membantu tumbesaran yang sihat dan kesihatan yang baik. Sekarang ni musim tak menentu kan? Minggu lepas, banjir menimpa sahabat kita di Pulau Pinang dan di kebanyakan tempat asyik hujan lebat. Kemudian panas terik. Dalam sehari tu berapa kali Adaa dengar ada saja kanak-kanak yang jatuh sakit. Jadi, kena hati-hati. Berikan anak kita perisai terbaik seperti vitalea ni. Vitalea apa pulak? Ini adalah multivitamin untuk kanak-kanak dari Shaklee tau. Sedap, rasa anggur. Macam makan gula-gula je. Kanak-kanak mesti sukakan vitalea ni dan atas sebab bulan ni #Novfamilytime , Shaklee nak bagi percuma sebotol vitalea untuk anak anda! yea!

Kanak-kanak selalunya sangat memilih makanan kan? Anak adaa masa kecil semua dia makan, bila besar kadang-kadang dah pandai memilih. Ada juga yang terbalik, masa kecil susah Adaa nak bagi itu ini, sekarang dah sekolah dan berani mencuba semua makanan. Bergantung kepada budak-budak tetapi secara umumnya kita pun tahu budak-budak memang memilih makanan kan? Jadi macam mana nak dapat nutrisi lengkap?

Disinilah datangnya keperluan makanan tambahan. Anak adaa sendiri adaa bekalkan dengan Vitamin. Bila rasa macam gula-gula ni budak-budak pun suka. Betul tak? Tak perlu nak paksa-paksa.

KEISTIMEWAAN VITALEA FOR KIDS

 

Apa bezanya multivitamin ni berbanding yang ada dipasaran? Ok, jom Adaa kongsi sedikit ya.

 

  • Vitalea for kids dihasilkan dengan rangkaian 18 vitamin dan mineral yang komprehensif.
  • Setiap hidangan menyediakan 100% Nilai Harian kesemua 8 Vitamin B, Vitamin C, D dan E yang amat penting dalam menyokong tubuh yang sihat.
  • Tiada sebarang pengawet, pemanis atau perasa tiruan.
  • Vitalea dimaniskan secara semulajadi dengan menggunakan xylitol yang dapat mengelakkan kerosakan gigi.
  • Bebas gluten
  • Perasa anggur yang pasti digemari kanak-kanak!
READ  CANTIKNYA BEG PERCUMA SHAKLEE!
Sementara bulan ni ada promosi ni, apa kata anda grab offer ni untuk anak anda. Berbaloi sangat untuk dapatkan sebotol vitalea yang harganya RM118 ni secara percuma tau. BUY 3 FREE 1. Siapa nak bagi kan?

Berikan yang terbaik untuk anak anda!

 

Vita-Lea® for Children
Kod Produk: 11005 (60 tablet / 30 hidangan)

 

Saranan penggunaan:
Untuk kanak-kanak 4 hingga 12 tahun. Ambil 2 tablet sekali sehari selepas makan.

Contact Us

Untuk sebarang pertanyaan, pembelian produk, rundingan produk dan kesihatan serta peluang jana income bersama team kami sila hubungi kami segera!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This