“Eh macam mana ye nak jadi ejen Shaklee sebab saya ingat nak buat bisneslah”. Zaman sekarang ni satu kerja tak cukup dah kebanyakannya. Masing-masing nak mencari sumber tambahan jadi semakin hari semakin ramai yang bertanya macam mana cara menjadi ejen Shaklee ni? Kalau nak jadi ejen lain, maaf saya tak pandai nak bagitahu tetapi kalau nak tahu bagaimana cara menjadi ejen Shaklee dengan Adaa, Adaa boleh terangkan sambil pejam mata hehe.

 

Cara Menjadi Ejen Shaklee

 

 

KENALI KAMI

Sebelum tu Adaa nak bagi pengenalan ringkas tentang kami. Adaainspiration.com adalah kepunyaan Adaa dan suami dan kami telah bersama Shaklee sejak tahun 2011 sehingga kini. Kami telah menjadi leader Shaklee selepas sebulan mendaftar sebagai ahli biasa. Dan kini kami mahu lebih maju kehadapan dengan mengembangkan empayar kami dan membantu lebih ramai orang. Sambil tambah ilmu dan pengalaman untuk diri sendiri, sambil tu kita tolong orang betul tak? Untuk kenali kami dengan lebih mendalam, kenapa dan bagaimana kami boleh mengenali Shaklee, jemput baca DISINI

CARA MENJADI EJEN SHAKLEE, KAMI BERSEDIA!

Sebenarnya, cara nak mendaftar sebagai ejen shaklee ni mudah sahaja. Sama sahaja macam anda nak daftar jadi Ahli Shaklee. Apabila anda mendaftar sebagai ahli shaklee, secara automatik anda dah boleh mula berniaga dan menjadi ejen Shaklee.

“Oh, senang je” ya cukup senang.

Hanya dengan bermodalkan RM75 anda dah boleh mula berniaga sebagai ejen Shaklee. Senang kan?

Macam mana cara nak daftar? Rujuk entry Adaa Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

 

SAYA DAH DAFTAR,KEMUDIAN APA?

Setelah anda dah sah menjadi ahli Shaklee merangkap ejen Shaklee, sekiranya anda berdaftar dibawah kami, kami akan membimbing anda untuk memulakan perniagaan:

  • Memahami plan pemasaran Shaklee dengan lebih dalam
  • Cara menjual dan strategi pemasaran secara online dan offline
  • Kelas produk Shaklee
  • Kelas blog bagi yang berminat
  • Cara close sale
  • Kumpulan sokongan melalui whatsapp dan telegram dan banyak lagi.

 

Kami tahu keperluan anda untuk menjadi ejen Shaklee adalah untuk menambah sumber pendapatan. Jadi kami akan membantu anda sebaik mungkin dengan bantuan team kami supaya bisnes anda dapat berkembang dengan cemerlang.

Hanya pastikan anda hubungi kami segera ok?

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This