“Eh macam mana ye nak jadi ejen Shaklee sebab saya ingat nak buat bisneslah”. Zaman sekarang ni satu kerja tak cukup dah kebanyakannya. Masing-masing nak mencari sumber tambahan jadi semakin hari semakin ramai yang bertanya macam mana cara menjadi ejen Shaklee ni? Kalau nak jadi ejen lain, maaf saya tak pandai nak bagitahu tetapi kalau nak tahu bagaimana cara menjadi ejen Shaklee dengan Adaa, Adaa boleh terangkan sambil pejam mata hehe.

 

Cara Menjadi Ejen Shaklee

 

 

KENALI KAMI

Sebelum tu Adaa nak bagi pengenalan ringkas tentang kami. Adaainspiration.com adalah kepunyaan Adaa dan suami dan kami telah bersama Shaklee sejak tahun 2011 sehingga kini. Kami telah menjadi leader Shaklee selepas sebulan mendaftar sebagai ahli biasa. Dan kini kami mahu lebih maju kehadapan dengan mengembangkan empayar kami dan membantu lebih ramai orang. Sambil tambah ilmu dan pengalaman untuk diri sendiri, sambil tu kita tolong orang betul tak? Untuk kenali kami dengan lebih mendalam, kenapa dan bagaimana kami boleh mengenali Shaklee, jemput baca DISINI

CARA MENJADI EJEN SHAKLEE, KAMI BERSEDIA!

Sebenarnya, cara nak mendaftar sebagai ejen shaklee ni mudah sahaja. Sama sahaja macam anda nak daftar jadi Ahli Shaklee. Apabila anda mendaftar sebagai ahli shaklee, secara automatik anda dah boleh mula berniaga dan menjadi ejen Shaklee.

“Oh, senang je” ya cukup senang.

Hanya dengan bermodalkan RM75 anda dah boleh mula berniaga sebagai ejen Shaklee. Senang kan?

Macam mana cara nak daftar? Rujuk entry Adaa Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

 

SAYA DAH DAFTAR,KEMUDIAN APA?

Setelah anda dah sah menjadi ahli Shaklee merangkap ejen Shaklee, sekiranya anda berdaftar dibawah kami, kami akan membimbing anda untuk memulakan perniagaan:

  • Memahami plan pemasaran Shaklee dengan lebih dalam
  • Cara menjual dan strategi pemasaran secara online dan offline
  • Kelas produk Shaklee
  • Kelas blog bagi yang berminat
  • Cara close sale
  • Kumpulan sokongan melalui whatsapp dan telegram dan banyak lagi.

 

Kami tahu keperluan anda untuk menjadi ejen Shaklee adalah untuk menambah sumber pendapatan. Jadi kami akan membantu anda sebaik mungkin dengan bantuan team kami supaya bisnes anda dapat berkembang dengan cemerlang.

Hanya pastikan anda hubungi kami segera ok?

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This