5 Sebab Anda Perlukan Kolagen

5 Sebab Anda Perlukan Kolagen

  Ada Flash Sale pula!! Kali ni lebih menarik sebab dengan pembelian 4 kotak Kolagen, dapat percuma setin Mixed Soy protein Isolate Powder (ESP). Kenapa Adaa kata menarik? Sebab, bukan sahaja dapat percuma ESP yang bernilai lebih RM160 ni tetapi juga kedua-dua produk ini merupakan produk terlaris untuk kulit yang cantik!   Kolagen & Protein…

Radiance C+E Percuma!

Radiance C+E Percuma!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]   Bulan ni promosi lebih menarik untuk anda. Shaklee bermurah hati untuk berikan satu botol Radiance C+E yang bernilai lebih RM400! Banyak tu!  Dalam satu botol ni pula ada 60 kapsul emas yang berharga untuk kulit anda. Kalau tak hebat,…

Testimonial Youth Mask

Testimonial Youth Mask

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS] Youth Mask Kalau dulu mungkin susah untuk berspa dirumah. Perlukan masa untuk manjakan diri. Nak pakai masker pun sampai perlu pergi ke spa diluar. Masa pula terhad dengan kerja dan urusan harian. Akhirnya, cuma mampu buat rutin biasa, cuci, menyegar, melembab. Muka kita ni ada kala perlu rawatan yang lebih jadi, sekali sekala perlulah…

Serum Wajib Dalam Regimen Penjagaan Kulit?

Serum Wajib Dalam Regimen Penjagaan Kulit?

Serum Zaman sekarang, rutin biasa seperti mencuci, menyegar dan melembap tidak lagi mencukupi. Dengan pola pemakanan yang tidak sihat, persekitaran yang makin tercemar serta cuaca yang semakin panas menjadikan kulit kita terlalu cepat rosak dan memerlukan penjagaan yang lebih baik. Kulit makin kurang nutrien dan tidak cantik seperti yang kita idamkan. Jadi, disinilah Serum mula…

Eyebag Dan Garis Halus Hilang Dalam 7 Hari

Eyebag Dan Garis Halus Hilang Dalam 7 Hari

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS] Masalah Eyebag, Lingkaran Gelap bawah mata, Panda Eye, dan macam-macam istilah lagi diberikan kepada mata yang bengkak, nampak tidak sihat dan letih. Bila orang pandang kita, dah pasti titik fokus utama adalah mata. Kalau mata tak sihat, nak tengok orang pun segan kan? Masalah Eyebag contohnya merupakan masalah biasa sekiranya anda ni jenis yang…

Youth Travel Set & Travel Case percuma

Youth Travel Set & Travel Case percuma

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]https://youtu.be/32FCEnBLRvQ YOUTH . Pada bulan Mac 2018, Shaklee telah melancarkan  3 set Youth untuk anda. Sejak dari itu, Youth telah menjadi satu fenomena kerana kesannya yang sangat memuaskan. Ada yang mula bertanya, takda trial set ke? Nak cuba dulu. Dukacita Adaa nak beritahu, trial set memang tak ada. Tetapi SUKACITA juga Adaa nak beritahu bahawa bulan…

Youth Shaklee Mask Akan Datang!

Youth Shaklee Mask Akan Datang!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]https://youtu.be/KnYhsY6og5Y Akan datang: Youth Shaklee Mask Mac 2018 yang lalu Shaklee telah melancarkan rangkaian penjagaan kulit YOUTH di Malaysia. Dan belum pun sampai satu tahun, lebih 10,000 set terjual! Kualiti dan kesan yang mengagumkan telah mendorong ramai rakyat Malaysia khususnya untuk beralih kepada set penjagaan kulit yang 100% selamat, 100% vegan dan yang paling penting…