5 sebab anda harus guna YOUTH
5 sebab anda harus guna YOUTH

Hari ni Adaa kalau boleh tak mahu menulis panjang tentang YOUTH sebab sebelum ni dah banyak Adaa terangkan tentang YOUTH. Tapi, masih ada yang belum tahu kenapa kena guna YOUTH. Sebab murah ke? Sebab bagus ke? Sebab bungkusannya cantik ke? Jadi, hari ni Adaa nak kongsikan 5 sebab anda harus guna YOUTH. Ikutkan memang banyak sebab anda harus guna. Tapi ini yang betul-betul anda kena tahu. Apa dia 5 sebab anda harus guna YOUTH tu? Jom adaa kongsikan

 

5 SEBAB ANDA HARUS GUNA YOUTH

Dalam entry Adaa sebelum ni, dah banyak juga adaa kongsikan testimonial jadi anda sendiri dah boleh nampak kesannya kan. Itu salah satu sebab, tapi ada banyak lagi sebab anda harus guna YOUTH

1. MENINGKATKAN KESIHATAN DAN KECANTIKAN KULIT SECARA DRAMATIK

Ha, bukan drastik je tau, malah dramatik. Kalau selama ini kulit anda kusam, terlalu berminyak, terlalu kering, berjerawat, berjeragat, berkawah-kawah, dengan eye bag nya lagi, itu ertinya kulit anda kekurangan sesuatu. Mungkin nutrisi yang tidak seimbang dan penjagaan yang tidak lengkap. Bila nutrisi kurang, sama juga seperti badan, kulit akan ‘sakit’. Jadi dengan kandungan dan bahan aktif didalam YOUTH, ianya DIJAMIN 100% mampu meningkatkan kesihatan kulit anda sekaligus mengubah usia kulit anda menjadi lebih MUDA!

2. MEMADAMKAN SEDEKAD PENUAAN

Tahu sedekad berapa lama? Ya, 10 tahun. Bayangkan jika anda dapat mengurangkan usia kulit anda 10 tahun lebih muda! Bukan mustahil tapi ianya benar-benar terbukti! YOUTH telah dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit antarabangsa dan mereka ini telah menguji usia kulit menggunakan Indeks Usia Kulit (Skin Age Index). Ini bukan kita tengok dengan mata kasar, ok awak nampak lebih muda. Tidak. Ini ujian klinikal yang berasaskan fakta dengan mengambil kira tanda utama penuaan seperti:

  • Kedutan kulit
  • Saiz pori
  • Tona kulit
  • keanjalan
  • Tekstur kulit
  • Hiperpigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran

Hasilnya? Luar biasa!

 

5 sebab anda harus guna YOUTH

3. KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI

YOUTH bukan sahaja dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi, malah ianya terbukti berkesan secara klinikal. Seperti yang Adaa katakan diatas tadi, Shaklee bukan cakap-cakap kosong. Mereka benar-benar menguji dan menjalankan banyak kajian sampaikan selepas 8 tahun barulah mereka setuju dan berpuas hati dengan YOUTH. 8 tahun bukan jangka waktu yang singkat tetapi demi memastikan produk yang dihasilkan adalah TERBAIK, LEBIH DARI SEKADAR ORGANIK, SELAMAT, BERKESAN, Shaklee sanggup menghabiskan waktu dan tenaga demi pengguna. YOUTH bebas dari 1500 bahan kimia bahaya yang lazim terdapat dalam produk kosmetik yang lain termasuklah Lauril/Laureth sulfat, Paraben, Fomaldehid, Merkuri, Gluten, Petrolatum, EDTA dan banyak lagi. 1500, tak semua dapat adaa senaraikan disini. Apa hasilnya dari ujian klinikal mereka?

4. KUASA BOTANIKAL DAN YOUTH COMPLEX

YOUTH benar-benar sebuah revolusi. Shaklee telah mengenalpasti tanda-tanda penuaan dan dari situ Shaklee telah menghasilkan satu produk yang benar-benar spesifik untuk menangani masalah tersebut. Tak kiralah tanda penuaan tersebut terhasil akibat cara hidup, faktor persekitaran, genetik atau penuaan semulajadi. Shaklee telah mengambil kira pelbagai faktor termasuk yang Adaa nyatakan tadi dalam penghasilan YOUTH.  Dalam entry BAHAN AKTIF SHAKLEE YOUTH SKIN CARE Adaa telah menerangkan 5 bahan Utama atau botanik yang terlibat dalam penghasilan YOUTH. Setiap satu daripadanya mempunyai fungsi yang spesifik bagi menjadikan kulit anda jauh lebih muda. Selain itu, Shaklee juga telah menggunakan satu teknologi canggih yang bukan sahaja menangani masalah penuaan di permukaan kulit, malah ia bertindak pada sel kulit anda dari dalam! Kunci kepada kulit yang lebih muda adalah mempercepatkan pembaharuan sel. Ini boleh dikecapi dengan YOUTH. Setiap produk YOUTH mengandungi Youth Complex dan salah satu daripada produk YOUTH iaitu Youth Activating Serum, mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH COMPLEX! Bayangkan kulit anda diperbaharui 10 kali ganda lebih cepat.

5. YOUTH DIBANGUNKAN OLEH SYARIKAT NUTRISI BUKAN SYARIKAT KOSMETIK

Bila bercakap soal kesihatan kulit, nutrisi yang diperlukan oleh kulit sudah pasti Shaklee lebih pakar kerana ia merupakan Syarikat Nutrisi No.1 di USA. Kulit kita memerlukan nutrisi yang betul, yang cukup untuk lebih sihat dan lebih cantik. Seperti juga dengan tubuh badan kita, tanpa nutrisi yang mencukupi, tubuh juga akan lemah, tidak sihat dan tidak cantik. Jadi, berbanding hanya menutupi masalah penuaan anda atau sebarang masalah kulit dengan produk kosmetik biasa (yang mungkin hanya membaiki penuaan dipermukaan), Shaklee telah tampil dengan YOUTH yang menangani masalah kulit anda dari dalam seawal peringkat DNA sel anda. Shaklee lebih mengetahui apa yang kulit anda perlukan oleh sebab itulah, setiap produk dalam rangkaian YOUTH mengandungi bahan aktif yang bukan sahaja membaiki kulit anda malah membekalkan nutrisi kepada kulit anda.

SEBAB LAIN?

Belum cukup dengan 5 sebab anda harus guna YOUTH? Ok, kita tambah lagi satu sebagai bonus.

6. YOUTH telah diperakui oleh pakar-pakar antarabangsa, pakar dermatologi serta diuji secara klinikal dan mereka semua bersetuju bahawa YOUTH adalah produk terbaik dan selamat. Dalam SAINS DI SEBALIK YOUTH SKIN CARE Dr.Christ Kyrou iaitu ketua saintis yang telah terlibat dalam pembangunan YOUTH serta pakar kecantikan antarabangsa Miss Virginie Descamps yang telah bekerja dengan syarikat kosmetik terbesar dunia seperti Estee Lauder dan sebagainya turut mengakui bahawa YOUTH bukan calang-calang produk dan mereka sendiri kagum dengan produk YOUTH ni. Kalau mereka yang dah berkihdmat berpuluh tahun dalam bidang dermatologi, kosmetik pun akui kehebatan YOUTH, maksudnya ia memang hebat!

Ini 5 sebab anda harus guna YOUTH. Nak tahu lebih lagi tentang YOUTH?

PROMOSI YOUTH MAC 2018

Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan YOUTH pada harga yang murah. Baru sehari masuk dah sold out satu malaysia. Stok seterusnya akan ada 13 Mac. Semua dah beratur. Jadi, anda pun perlu ambil giliran segera sebelum melepas! Hubungi adaa segera untuk pembelian YOUTH!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This