VIVIX shaklee

Vivix Shaklee merupakan minuman botani yang diformulasikan istimewa dari Shaklee. Ianya mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuklah ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. Penyelidikan canggih sejagat untuk menentang penuaan (antiaging) dan perkongsian penyelidikan bertahun-tahun dengan saintis terkemuka telah menghasilkan Vivix Shaklee ini. Hanya Vivix shaklee mengandungi adunan fitonutrien proprietari yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine dan resveratrol dalam menghasilkan ramuan yang 10 kali lebih efektif dari hanya resveratrol sahaja dalam melambatkan mekanisme penuaan selular.

TAHUKAH ANDA?

Anggur Muscadine mempunyai saiz sebesar bola golf. Merupakan anggur liar dengan 20 kromosom menjadikan ia kaya dengan faedah kesihatan, fungsi imun yang tinggi dan sifat antioksidan yang kukuh.

MUSCADINE GRAPE IN VIVIX

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

 • Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine. Ia merupakan buah-buahan yang sangat susah dan jarang untuk dijumpai.
 • Mempunyai kuasa antioksidan yang sangat hebat!
 • Kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular.
 • Ia terbukti secara klinikal bahawa ramuan aktif di dalam vivix mampu melindungi dan memperbaiki sel dan DNA.
 • 10 kali ganda lebih hebat dari hanya resveratrol
 • Membantu dan memelihara tubuh badan dari pelbagai penyakit seperti kesihatan jantung,otak,sistem imun, sendi, pelindungan antioksidan, peningkatan tenaga dan kesihatan menyeluruh.

MANFAAT UTAMA VIVIX SHAKLEE

 

 1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat.
 2. Membantu menghalang kanser
 3. Mengurangkan risiko sakit jantung
 4. Mengurangkan komplikasi peskait diabetes
 5. Menyokong kesihatan sendi
 6. Mengurangkan insiden bagi pesakit Alzheimer
 7. membantu dalam mengurangkan berat badan
 8. Meningkatkan kesihatan mata
 9. Meningkatkan sistem imun
 10. Menyokong kesihatan keseluruhan
 11. Mencantikkan kulit dan membantu masalah kulit seperti jerawat
 12. Merendahkan kolesterol dan tekanan darah
 13. Meredakan asma dan mengurangkan risiko influenza
 14. Membantu dalam masalah gout

 

 

vivix PRODUCT KNOWLEDGE

 

Vivix®
Kod Produk: 10320 (150 mL / 30 hidangan)

 

Saranan penggunaan:
Goncang sebelum guna. Minum 1 sudu teh secara terus atau campurkan dengan minuman kegemaran anda. Sedap dihidangkan sejuk. Simpan dalam peti sejuk.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This