VIVIX shaklee

Vivix Shaklee merupakan minuman botani yang diformulasikan istimewa dari Shaklee. Ianya mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuklah ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. Penyelidikan canggih sejagat untuk menentang penuaan (antiaging) dan perkongsian penyelidikan bertahun-tahun dengan saintis terkemuka telah menghasilkan Vivix Shaklee ini. Hanya Vivix shaklee mengandungi adunan fitonutrien proprietari yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine dan resveratrol dalam menghasilkan ramuan yang 10 kali lebih efektif dari hanya resveratrol sahaja dalam melambatkan mekanisme penuaan selular.

TAHUKAH ANDA?

Anggur Muscadine mempunyai saiz sebesar bola golf. Merupakan anggur liar dengan 20 kromosom menjadikan ia kaya dengan faedah kesihatan, fungsi imun yang tinggi dan sifat antioksidan yang kukuh.

MUSCADINE GRAPE IN VIVIX

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

 • Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine. Ia merupakan buah-buahan yang sangat susah dan jarang untuk dijumpai.
 • Mempunyai kuasa antioksidan yang sangat hebat!
 • Kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular.
 • Ia terbukti secara klinikal bahawa ramuan aktif di dalam vivix mampu melindungi dan memperbaiki sel dan DNA.
 • 10 kali ganda lebih hebat dari hanya resveratrol
 • Membantu dan memelihara tubuh badan dari pelbagai penyakit seperti kesihatan jantung,otak,sistem imun, sendi, pelindungan antioksidan, peningkatan tenaga dan kesihatan menyeluruh.

MANFAAT UTAMA VIVIX SHAKLEE

 

 1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat.
 2. Membantu menghalang kanser
 3. Mengurangkan risiko sakit jantung
 4. Mengurangkan komplikasi peskait diabetes
 5. Menyokong kesihatan sendi
 6. Mengurangkan insiden bagi pesakit Alzheimer
 7. membantu dalam mengurangkan berat badan
 8. Meningkatkan kesihatan mata
 9. Meningkatkan sistem imun
 10. Menyokong kesihatan keseluruhan
 11. Mencantikkan kulit dan membantu masalah kulit seperti jerawat
 12. Merendahkan kolesterol dan tekanan darah
 13. Meredakan asma dan mengurangkan risiko influenza
 14. Membantu dalam masalah gout

 

 

vivix PRODUCT KNOWLEDGE

 

Vivix®
Kod Produk: 10320 (150 mL / 30 hidangan)

 

Saranan penggunaan:
Goncang sebelum guna. Minum 1 sudu teh secara terus atau campurkan dengan minuman kegemaran anda. Sedap dihidangkan sejuk. Simpan dalam peti sejuk.

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This