Herblax 1

Herblax merupakan salah satu produk paling popular di Shaklee. Kenapa? Malaysia terkenal dengan syurga makanan dan rakyat Malaysia sangat suka makan! Kadang-kala sehingga membahayakan kesihatan, mengganggu penghadaman secara semulajadi dan sebagainya. Di sinilah produk Shaklee ni membantu mereka yang menghadapi masalah sedemikian. Herblax Shaklee membantu melancarkan proses penghadaman dengan lembut dan selesa. Ingin tahu lebih lanjut mengenai Herblax serta perbezaannya dengan produk julap lembut lain dipasaran?

TAHUKAH ANDA?

Mengandungi 9 jenis herba semulajadi dan selamat diambil untuk jangka masa panjang.

herblax 2

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

  • Terdiri dari kombinasi perubatan tradisional dan teknologi barat
  • Mengandungi 9 herba semulajadi iaitu: Daun alfalfa, Senna leaves, anise leaves, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root
  • Tindakan pembersihan secara lembut
  • Terbukti secara klinikal selamat digunakan untuk jangka masa panjang

MANFAAT UTAMA HERBLAX

 

  1. Membantu membersihkan najis yang tersekat
  2. Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut terhadap najis yang tersekat atau yang sudah tersimpan lama didalam usus kita
  3. Membantu masalah sembelit
  4. Tindakan pembersihan yang lembut (tidak memulas-mulas) boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus dan secara langsung membantu masalah sembelit
  5. Mengempiskan perut
  6. Membantu memberikan kepejalan kepada perut
herblax 3

Terdapat 9 ramuan utama dalam penghasilan produk yang berkualiti tinggi daripada Shkalee ini. Apakah fungsi setiap satu bahan utama tersebut?

DAUN SENNA

Berfungsi untuk merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

 

Herb-Lax™
Kod Produk: 11007 (120 tablet / 30 hidangan)

 

Saranan penggunaan:
Dewasa dan kanak-kanak 12 tahun ke atas: 4 tablet sekali sehari selepas makan.
Kanak-kanak bawah 12 tahun: Rujuk doktor anda.

 

PERHATIAN: Mereka yang mengalami sistem pencernaan yang lemah mungkin akan mengalami cirit birit pada permulaan. Dibawah kondisi normal, ianya akan menampakkan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.

Jadi, untuk mudah membuang dipagi hari, disarankan ambil pada waktu malam sebelum tidur.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This