Youth Skin Care

Pada 3 Februari yang lepas, Adaa bersama suami telah dijemput oleh pihak Shaklee bagi menghadiri Shaklee Business Leader National Conference 2018. Alhamdulillah tak rugi kami menghadiri majlis tersebut kerana pada hari itu juga kami berpeluang mengetahui dengan lebih mendalam tentang Youth Skin Care yang bakal dilancarkan kepada orang ramai Mac ini. Kami ni kira beruntung kerana pada hari itu kami berpeluang mendapatkan Youth Skin care ini terlebih dahulu dan berpeluang merasai sendiri kehebatan produk terbaru Shaklee ni. Memang menarik kerana selain diraikan oleh pihak Shaklee, kami juga diberi pelbagai hadiah istimewa bersempena pelancaran Youth Skin Care nanti. Memang enjoy!

SAINS DISEBALIK YOUTH SKIN CARE

Seperti yang Adaa katakan sebelum ini, Shaklee tidak hanya menjanjikan sesuatu kepada pengguna tetapi mereka BUKTIKAN nya. Memang banyak janji-janji manis oleh pelbagai produk diluar sana tetapi adakah bukti santifik yang menunjukkan ianya benar-benar berkesan? Dengan Shaklee, Adaa sendiri yakin kerana ada bukti yang sahih dan bukan sekadar cakap-cakap sahaja. Dah berapa banyakkan, produk yang kata ini bagus itu bagus tup tup keluar dalam suratkhabar kata ada bahan kimia bahaya lah, itulah ini lah. Kalau boleh kita minta dijauhkan lah kan. Sebab tu kena jadi pengguna yang bijak. Kaji habis-habis sebelum beli sesuatu.

Pada hari itu juga, kami berpeluang mendengar sendiri forum daripada Ketua Saintis yang terlibat dalam penghasilan Youth Skin Care serta Pakar Kecantikan Antarabangsa. Dan pada hari ini, Adaa ingin berkongsi dengan anda semua apa yang kami dengar pada hari itu. Terima kasih sangat kepada Master Shaklee Hadhatina kerana merakam forum ini.

Jika benar anda ingin kulit yang lebih muda, hilang segala kedutan di wajah, kelihatan lebih berseri, parut pun hilang, tonton dahulu video ini. Mungkin agak panjang, tetapi berbaloi. Lepas tu boleh preorder dengan Adaa ok? Masuk je Mac, kita beli!

Boleh faham? Ingin tahu lebih lagi tentang Youth Skin Care? Rujuk YOUTH ya. Lihat sendiri testimonial mereka yang telah mencuba. Anda pasti teruja!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This