Youth Skin Care

Pada 3 Februari yang lepas, Adaa bersama suami telah dijemput oleh pihak Shaklee bagi menghadiri Shaklee Business Leader National Conference 2018. Alhamdulillah tak rugi kami menghadiri majlis tersebut kerana pada hari itu juga kami berpeluang mengetahui dengan lebih mendalam tentang Youth Skin Care yang bakal dilancarkan kepada orang ramai Mac ini. Kami ni kira beruntung kerana pada hari itu kami berpeluang mendapatkan Youth Skin care ini terlebih dahulu dan berpeluang merasai sendiri kehebatan produk terbaru Shaklee ni. Memang menarik kerana selain diraikan oleh pihak Shaklee, kami juga diberi pelbagai hadiah istimewa bersempena pelancaran Youth Skin Care nanti. Memang enjoy!

SAINS DISEBALIK YOUTH SKIN CARE

Seperti yang Adaa katakan sebelum ini, Shaklee tidak hanya menjanjikan sesuatu kepada pengguna tetapi mereka BUKTIKAN nya. Memang banyak janji-janji manis oleh pelbagai produk diluar sana tetapi adakah bukti santifik yang menunjukkan ianya benar-benar berkesan? Dengan Shaklee, Adaa sendiri yakin kerana ada bukti yang sahih dan bukan sekadar cakap-cakap sahaja. Dah berapa banyakkan, produk yang kata ini bagus itu bagus tup tup keluar dalam suratkhabar kata ada bahan kimia bahaya lah, itulah ini lah. Kalau boleh kita minta dijauhkan lah kan. Sebab tu kena jadi pengguna yang bijak. Kaji habis-habis sebelum beli sesuatu.

Pada hari itu juga, kami berpeluang mendengar sendiri forum daripada Ketua Saintis yang terlibat dalam penghasilan Youth Skin Care serta Pakar Kecantikan Antarabangsa. Dan pada hari ini, Adaa ingin berkongsi dengan anda semua apa yang kami dengar pada hari itu. Terima kasih sangat kepada Master Shaklee Hadhatina kerana merakam forum ini.

Jika benar anda ingin kulit yang lebih muda, hilang segala kedutan di wajah, kelihatan lebih berseri, parut pun hilang, tonton dahulu video ini. Mungkin agak panjang, tetapi berbaloi. Lepas tu boleh preorder dengan Adaa ok? Masuk je Mac, kita beli!

Boleh faham? Ingin tahu lebih lagi tentang Youth Skin Care? Rujuk YOUTH ya. Lihat sendiri testimonial mereka yang telah mencuba. Anda pasti teruja!

Pin It on Pinterest

Share This