PERFORMANCE DRINK

PERFORMANCE DRINK

Performance Drink yang berperisa oren ini merupakan minuman istimewa dari Shaklee. Minuman tenaga ini bukan seperti minuman lain dipasaran. Ianya dirumus secara khas oleh Shaklee dan telah menjadi pilihan para Angkasawan serta para atlet sejak bertahun dahulu. Ianya cukup menyegarkan serta menghilangkan dahaga!

TAHUKAH ANDA?

Performance drink dapat menghidratkan tubuh anda jauh lebih cepat berbanding air.

lecithin 2

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

  • Pertama kali dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus
  • Melalui perkasaan produk ini, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang terjauh iaitu 72 batu.
  • Minuman sukan pertama bagi para atlet di USA dan direka khusus untuk para angkasawan NASA.
  • Ujian klinikal menunjukkan rumusan Opticarb yang dipatenkan oleh Shaklee ini dapat meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara peredaran bendalir dalam tubuh.
  • Performance drink mengandungi lebih 67% otot glikogen sebagai sumber tenaga dan menyediakan 3 jenis karbohidrat dengan segera.

MANFAAT UTAMA PERFORMANCE DRINK

 

MENINGKATKAN DAYA KETAHANAN BADAN 

Performance drink dapat memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu aktiviti fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan otot.

 

MEMBEKALKAN TENAGA DAN DAYA KETAHANAN FIZIKAL

Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisme dalam tubuh. Lengkap dengan potassium, kalsium, sodium, fosforus, magnesium dan chloride. Ianya dirumus khas dan eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya bagi mereka yang aktif.

 

MENCEGAH PENGHIDRATAN

Mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembapkan kulit.

 

MENGEKALKAN PARAS GULA

Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot dan mempercepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot.

 

lecithin 3

Performance® Natural Orange
Kod Produk: 11002 (539 gram / 19 hidangan)

 

Saranan penggunaan: 
Campur 28 g atau 3 sudu besar serbuk untuk setiap 237 ml atau 1 cawan (8 oz.) air sejuk. Tutup penutup dengan ketat dan simpan di tempat sejuk dan kering. Untuk kegunaan pasukan, campur kesemua satu bekas serbuk dengan 4.5 L air. Simpan dalam peti sejuk bahagian campuran yang tidak digunakan.

Saranan lain:

Campurkan 1 sudu besar Performance Drink, ESP dan Meal shakes sebagai sarapan.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This