SET GASTRIK SHAKLEE
SET GASTRIK SHAKLEE

 Selepas Adaa kongsi pengalaman Adaa tentang Gerd, semakin ramai yang menghubungi Adaa menyatakan yang mereka juga mengalami keadaan yang sama. Tetapi ada juga sebahagian daripada mereka keliru antara gastrik dan gerd. Simptomnya hampir sama dan cara mengubatinya juga hampir sama. Kalau baca entry Apakah Beza Gastrik Dan Gerd sebelum ini insyaAllah anda akan lebih jelas tentang perbezaan keduanya. Untuk lebih jelas lagi, boleh juga teruskan bacaan tentang kaitan Gastrik Gerd Dan Anxiety. Oleh kerana ramai yang bertanyakan kepada Adaa apa Set Gastrik Shaklee, jadi kali ini Adaa akan berkongsi suplemen Shaklee yang sesuai dan kenapa. Kalau anda ke HQ Shaklee, minta Set Gastrik Shaklee, memang diorang pun tak tahu apa kerana Shaklee takdalah buat set khas. Tetapi Shaklee telah memberikan kami semua input berkaitan penyakit yang lazim dan juga produk yang sesuai bagi menangani masalah yang tertentu. Jadi, set gastrik Shaklee ini sebenarnya gabungan suplemen yang sesuai bagi pesakit gastrik. Alhamdulillah ramai yang sudah semakin sihat. tetapi, jika anda hubungi kami terlebih dahulu, kami akan bertanya dengan lebih detail dan berikan cadangan yang lebih spesifik dengan keadaan semasa anda. Jadi, secara umum apa dia Set Gastrik Shaklee ni?

Set Gastrik Shaklee
set gastrik shaklee

SET GASTRIK SHAKLEE

Kenapa set gastrik shaklee ini dikatakan boleh membantu pesakit gastrik?

 

ESP: energyzing soy protein

Pesakit gastrik lazimnya mempunyai lapisan dinding perut yang menipis. Ini yang menyebabkan perut terasa pedih dan sakit. ESP shaklee merupakan protein daripada soya yang membantu menggantikan sel rosak dengan sel baru yang lebih sihat. Selain daripada itu, protein soya juga membantu meningkatkan daya tahan penyakit. Jadi dapat pelbagai manfaat dalam hanya satu produk kan? Dan yang lebih penting, soya ini juga membantu anda kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga!

Soya tak sebabkan masalah angin ke?

Ini soalan yang selalu ditanya pada Adaa. Susu dan produk tenusu selalunya mengandungi laktosa kan. Sebab itu pesakit gastrik tak digalakkan minum susu kerana akan menjadikan simptom bertambah teruk.

Berbeza dengan soya, Soya tidak mengandungi laktosa dan ia juga tidak menyebabkan masalah angin. Adaa sendiri mengalami masalah angin yang sangat teruk tetapi setiap pagi ESP inilah yang membantu anda lebih kenyang dan mengurangkan masalah angin.

 

CAROTOMAX

Carotomax Shaklee berbeza dengan suplemen Vitamin A dipasaran kerana ia dihasilkan daripada prekursor Vitamin A iaitu beta kerotina. Bagus ke? ya sangat bagus. Sebabnya, jika anda ambil Vitamin A dan ianya berlebihan, lebihan tersebut akan menjadi toksik dalam tubuh anda, tetapi beta kerotina tidak. Shaklee telah menghasilkan vitamin terbaik yang dijamin selamat untuk anda. Carotomax Shaklee sangat penting dalam memelihara membran mukosa perut dan usus kerana sifatnya sebagai antioksidan. Selain daripada itu ia juga membantu mengurangkan keradangan dan bengkak.

ALFALFA

Alfalfa ni bukan sebarang tumbuhan. Ianya salah satu tumbuhan yang kaya dengan 1001 khasiat! Bagi pesakit gastrik, mereka lazimnya mengalami radang, bengkak dan mungkin juga ulser. Alfalfa sangat terkenal dengan sifat nya sebagai anti radang, anti toksin dan anti gas.

 

PEPPERMINT GINGER

Dari namanya sahaja kita dah tahu ada kandungan halia dan salah satu sifat halia ialah membantu mengeluarkan angin dalam badan. Ianya sangat bagus dalam membantu proses pencernaan, menghilangkan kembung dan menjadikan perut lebih lega. Ianya bagus dalam meningkatkan daya tahan tubuh

Jadi, inilah dia set gastrik Shaklee yang kami cadangkan untuk anda. Sekiranya anda ingin mencuba terutamanya dekat Ramadhan dah kan, boleh terus hubungi kami ok?

Semoga kekal sihat!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This