meal shakes

Meal shakes merupakan minuman yang sangat berkhasiat, lazat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. Ianya sangat sesuai untuk dinikmati bukan sahaja kanak-kanak, malah dewasa. Meal shakes menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.

Ianya diperbuat daripada sumber semulajadi terbaik seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem badan dari peringkat bayi hingga ke dewasa.

TAHUKAH ANDA?

  Meal Shakes dihasilkan untuk semua golongan; Bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, orang sakit, vegetarian, orang yang sibuk bekerja atau orang yang kerap mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan yang penuh berkhasiat, ini pilihan paling BIJAK!!

lecithin 2

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

  • Sumber yang baik bagi serat dan protein.
  • Protein yang berkualiti membantu membina dan memperbaiki tisu badan. Ianya penting untuk pertumbuhan dan perkembangan serta membekalkan asid amino yang diperlukan untuk penghasilan protein.
  • Kaya dengan kalsium dan zink.
  • Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat. ZInk pula memainkan peranan yang kuat dalam pertumbuhan kanak-kanak.

MANFAAT UTAMA MEAL SHAKES

 

NUTRISI LENGKAP

Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh. Ia turut mengandungu lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

 

MEMBEKAL NUTRISI KEPADA SEL TUBUH

Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.

 

MEMBANTU TUMBESARAN

Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

 

ANTI OKSIDA

Mengandungi vitamin A,C,E, zink, selenium yang merupakan agen anti oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

 

MENGEMBALIKAN SERI WAJAH

Mengandungi vitamin B lengkap, zat besi, dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi dan kulit yang lebih cantik.

 

DETOKSIFIKASI

Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

 

RASA YANG LAZAT

Minuman yang sangat lazat, berkrim, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.

 

lecithin 3
Meal Shakes Kod Produk: 11001 (544 gram / 16 hidangan)
  Saranan penggunaan: Untuk minuman yang berkrim, rendah lemak dan berkhasiat, campurkan 1⁄4 cawan (34 g) serbuk dengan 1 cawan (237 ml) air sejuk atau susu rendah lemak. Untuk minuman yang lebih pekat dan berbuih, campur 1⁄3 cawan (45 g) serbuk dengan 1 cawan (237 ml) susu penuh dan beberapa ketul kiub ais di dalam pengisar.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This