[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]https://youtu.be/32FCEnBLRvQ

YOUTH
.

Pada bulan Mac 2018, Shaklee telah melancarkan  3 set Youth untuk anda. Sejak dari itu, Youth telah menjadi satu fenomena kerana kesannya yang sangat memuaskan. Ada yang mula bertanya, takda trial set ke? Nak cuba dulu. Dukacita Adaa nak beritahu, trial set memang tak ada. Tetapi SUKACITA juga Adaa nak beritahu bahawa bulan ini Shaklee telah memperkenalkan Youth Travel Set untuk anda! Macam Youth versi mini gitu siap dengan Travel Case lagi. Dan yang penting, ianya percuma! Jadi, anda boleh beli Intensive Care and Repair set, lepas tu kawan yang nak trial set tadi, boleh lah anda hadiahkan Youth Travel Set untuk dia cuba. Puas hati, beli satu set penuh terus sementara ada tawaran istimewa ni.

Youth Travel Set
Youth Travel Set

Youth
.
Percuma

Bagaimana nak dapatkan Youth Travel Set Percuma? Senang aja. 

Anda hanya perlu membuat pembelian Youth Intensive Treatment And Repair Set dan kami akan hantarkan kepada anda set tersebut bersama-sama dengan Youth Travel Set dan Youth Travel Case yang bernilai RM285 ini kepada anda secara percuma! Bukan itu sahaja, ada banyak lagi benda percuma anda dapat:

  • Youth Travel Set
  • Youth Travel Case
  • Percuma keahlian Shaklee
  • Percuma penghantaran
  • Rebat wang tunai
  • Potongan sebanyak RM335 dari harga ahli (sebab anda dah jadi ahli secara percuma!)
  • Nikmati segala kelebihan menjadi ahli Shaklee

Keistimewaan
.

  • Pertama: PERCUMA. Siapa nak bagi set ni percuma? Bukan murah-murah ni. Hampir RM300 tau
  • Kedua: Ada 4 Item penting dalam rangkaian Youth. Gabungan 4 Item ni tiada dalam mana-mana set. Maksud Adaa, semua item ni ada dalam set Intensive Treatment & Repair tetapi termasuk sekali dengan 2 item lain kan. Kalau nk beli 4 item ni sahaja, memang takda set yang dijual. Hanya boleh beli asing atau ala carte. Ini Shaklee dah berikan anda satu set yang paling penting sepanjang perjalanan anda iaitu Pencuci, Penyegar, Serum dan Krim malam. Cukup. Lengkap dah.
  • Ketiga: Travel Friendly. Kenapa? Sebab saiz yang kecil, lengkap dalam beg lutsinar. Boleh dimuatkan bersama barangan lain didalam travel Case anda. Sangat mudah untuk dibawa kemana sahaja
  • Keempat: TSA approved size. Kalau kita nak naik kapal terbang, kita tak dibenarkan membawa sebarang cecair lebih dari 100ml dalam hand luggage kita kan. Jangan risau kerana set ini semua dibawah 100ml. Jadi takdalah kosmetik atau set penjagaan kulit anda kena rampas atau dibuang nanti. 100% lepas untuk menaiki kapal terbang.

Comel sangat kan? Yang penting ianya lengkap, percuma serta boleh dibawa ke mana sahaja. Betul-betul bestfriend anda ni! 

Untuk mendapatkan Youth Travel Set & Travel case secara percuma, hubungi kami segera selagi stok masih ada. Barang limited edition macam ni Adaa tak hairan kalau habis sekelip mata tau. Peminat Youth bukannya sedikit, ramai! Adaa sendiri peminat No 1 Youth Shaklee Skin Care. 

8 Sebab
.

Youth Travel Set
Youth Shaklee
Youth Shaklee Skin Care
Youth Travel Set




Hubungi kami cepat supaya anda dapat rasakan kehebatan Youth Shaklee Skin Care dan nikmati segala hadiah percuma! Untuk lihat sendiri keberkesanan Youth, sila lawati Testimonial Youth

Bersedia untuk kelihatan lebih muda?

Hubungi kami segera untuk sebarang pertanyaan berkaitan Youth Shaklee Skin Care, konsultasi percuma atau promosi terkini


Whatsapp sekarang


Facebook


Instagram


Google-plus

Pin It on Pinterest

Share This