year end sale 1

Pejam celik pejam celik sekejap je dah sampai penghujung tahun 2017. Ini maksudnya akan ada lagi jualan hujung tahun yang ditunggu-tunggu! Year End Sale atau YES ni biasanya ibu bapa yang nak beli barangan sekolah anak, atau barangan sendiri lah. Kalau yang sambut krismas tu pun memang menunggu year end sale ni. Yang tak sambut krismas pun sama je haha. Tapi kali ni Adaa bukan nak cerita Year End Sale yang tu, yang ni promosi khas Shaklee untuk Disember 2017 ni. Jadi, apa pula promosi khas Shaklee bulan ni?

YEAR END SALE KHAS DARI SHAKLEE

 

VIVIX BELI 6 PERCUMA 1

 

Dulu memang selalu juga ada promosi Beli 6 percuma 1 ni. Tapi dah lama menghilang. Tetapi istimewa hujung tahun ni, dah kata year end sale kan, Shaklee sekali lagi buat kejutan untuk semua pencinta Shaklee tau. Promosi Beli 6 Percuma 1 kembali lagi yea! Kenapa best?

  • Dapat PERCUMA sebotol VIVIX bernilai lebih RM500 
  • Dapat keahlian percuma bernilai RM68.90
  • Dapat potongan sehingga 30% dari harga asal (jimat lagi!)
  • Kami berikan lagi anda wang atau cashback sebanyak RM250!
  • Percuma penghantaran seluruh Malaysia.

VIVIX BELI 2 DISKAUN 5%

 

Taknak beli 6? Beli 2 pun ada potongan sebanyak 5% tau. Jimat lagi!

Banyak betul penjimatan tau. Untung ke untung?

PURCHASE WITH PURCHASE

 

Ini pula kalau anda baru nak mencuba VIVIX dan taknak beli promosi 6 percuma 1 tadi kan. Tak mengapa, boleh cuba dulu beli sebotol dua kan.  Tetapi istimewanya bulan ni, anda juga boleh mendapatkan Cooler Bag Exclusive daripada Shaklee ni untuk simpan vivix anda setiap kali anda dalam perjalanan. Maklumlah cuti sekolah ni mesti nak berjalan sana sini kan. Jangan risau, anda boleh dapatkan Cooler Bag ini pada harga yang sangat istimewa. Cantik tau! Taknak VIVIX? takpa, beli produk lain pun asalkan cukup 100 point dalam satu resit anda layak membeli cooler bag ini siap dengan sudu istimewa lagi!

SHAKLEEBABY SET

 

Bagi ibu-ibu yang ada anak berkulit sensitif, ini produk yang tak harus anda lepaskan. Kenapa Adaa kata macam tu? Sebab ini kali pertama Shaklee bawakan set untuk bayi tau. Sangat Selamat, Berkesan dan Sempurna untuk bayi anda. Lagi menarik, Shaklee menawarkan Set Shakleebaby ni bersama tuala microfiber yang sangat lembut, ada gambar bayi comel lagi kat tuala tu. Yang lebih istimewa, dapat sekali toiletry bag yang sangat elegan. Adaa dah pegang, tengok, semua lah memang lawa! Rugi tau. Kang habis promosi ni tak dapat dah.

BELI 3 PERCUMA 1

 

Untuk anak yang bukan bayi lagi dah, pun ada juga promosi istimewa. Multivitamin kanak-kanak ni sangat mendapat sambutan sampaikan promosi asyik dilanjutkan je tau. Rasa anggur dan kanak-kanak memang sukalah. Yang lebih penting ianya padat dengan nutrisi dan vitamin yang anak anda perlukan. Kanak-kanak mana yang tak cerewet bab makan kan? Nak suruh makan hidangan lengkap memang payah. Jadi, solusinya kita lengkapkan dengan makanan tambahan seperti multivitamin ni. Bulan ni beli 3 percuma 1 botol tau!

 

LET’S END THE YEAR WITH YEAR END SALE FROM SHAKLEE

 

Dah tahu kan year end sale bulan ni? Nak tahu lebih lanjut atau kalau ada sebarang pertanyaan, boleh terus klik butang whatsapp dibawah ni dan hubungi Adaa ok? Jangan lepaskan. Ini penjimatan yang bukan selalu datang.

Let’s Shaklee!

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda ingin membuat pertanyaan mengenai produk Shaklee, konsultasi atau pembelian produk, boleh hubungi kami segera. 

Kami juga membuka peluang untuk anda menyertai team kami yang berpengalaman lebih 21 tahun sebagai rakan niaga dan memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom jadi jutawan sihat!

Pin It on Pinterest

Share This