pori besar dan jeragat
pori besar dan jeragat

Masalah pori besar dan jeragat ni memang rakyat Malaysia tak boleh lari. Adaa sendiri mempunyai masalah pori besar dari dulu kala lagi sama macam arwah Umi. Tak cukup dengan tu ada juga pakej jeragat tapi taklah banyak sangat. Tahukah anda, cuaca merupakan penyumbang terbesar dalam masalah kulit seperti pori besar dan jeragat ni? Ya, lebih 80% kulit kita dipengaruhi oleh persekitaran dan cuaca. Ye ke..genetik kot..

PUNCA PORI BESAR DAN JERAGAT

Ya, betul salah satunya adalah disebabkan genetik tetapi ada banyak lagi penyumbang pori besar dan jeragat ni seperti;

  • Sinaran/pancaran matahari
  • Faktor penuaan
  • Merokok
  • Perubahan hormon ketika mengandung
  • Diet yang tidak sihat
  • Pencemaran dari persekitaran
  • Rawatan hormon

Ini antara penyebab masalah pori besar dan jeragat. Dalam kehidupan harian kita, yang paling dekat dan sering kita hadapi adalah cuaca dan pencemaran alam sekitar betul tak? Jadi tak hairanlah kotoran banyak bertempek di muka, pori makin besar sebab tersumbat, jeragat mula muncul akibat sinaran uv. Jadi, boleh selesaikan tak?

YOUTH SKIN CARE 

Dalam entry Adaa sebelum ini, BAHAN AKTIF YOUTH SKIN CARE Adaa ada berkongsi tentang kandungan dalam setiap rangkaian Youth. Kesemua bahan tersebut menggalakkan pemulihan sel, mempercepat penghasilan sel baru, menjadikan kulit lebih anjal dan elastik.

Pori besar dan jeragat bukan sekadar bukti yang sel dan tisu kulit kita rosak tetapi juga menandakan penuaan. Jadi dengan penggunaan Youth, ianya mampu membaiki keadaan tersebut.

 

TESTIMONIAL YOUTH

Asyik cakap je, bukti mana? Ok, sebelum ni Adaa dah kongsikan testimonial youth  tapi kali ni Adaa tambah lagi!

Tengok tu, bukan setakat pori mengecil, kulit makin sihat, bertambah muda, berseri, tona makin sekata dan yang paling mengujakan, makin lawa!

Youth bukan seperti kosmetik lain diluar sana. Ianya bukan sahaja organik dan semulajadi malah lebih dari tu. Ia juga berkesan dalam tempoh yang singkat tanpa melibatkan penggunakan bahan kimia bahaya! Hebat bukan? Nak tahu segalanya tentang YOUTH? Anda pasti jatuh cinta!

Teruja tak? Nak dapatkan Set Youth ni boleh cepat-cepat hubungi Adaa ok? Rugi tak cuba, raya nanti pasti jelita 🙂

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This