penapis air

GET CLEAN WATER PITCHER

Shaklee bukan sahaja membantu anda dengan makanan tambahan yang berkualiti tinggi, set pencuci yang bebas toksik dan bahan kimia bahaya, malah Shaklee juga telah menghasilkan penapis air ‘Get Clean Water Pitcher’ untuk anda!. Jika dilihat dari saiznya, anda pasti tidak percaya yang penapis air comel ini mampu menyingkirkan kotoran didalam air anda dan menjadikan ia selamat untuk diminum.

 

APA YANG ADA DALAM AIR ANDA?

Cuba anda lihat air dirumah anda. Adakan ia jernih, atau kotor? Jika jernih, adakah anda pasti ia bebas dari sebarang bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan? Tahukah anda? Logam berat, pencemaran industri, racun perosak yang digunakan secara bebas boleh memasuki bekalan air kita. Bukan itu sahaja, 20% pendedahan plumbum kepada manusia datangnya dari air yang kita minum.

 

MEMPERKENALKAN PENAPIS AIR DARI SHAKLEE

Bagaimana pendapat anda terhadap penapis air yang saiznya kecil, mudah dibawa kemana-mana dan paling penting dapat membekalkan air yang bersih untuk keluarga anda dengan mudah?

Penapis air Get Clean Water adalah sistem penapis air multipaten baharu. Berbeza dengan jag air yang lain, penapis air ini menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda, mengurangkan bahan tercemar yang sukar disingkirkan, termasuk sehingga 99% plumbum. Ianya adalah jag air pertama dengan sistem penapis blok karbon- iaitu blok yang boleh diisi semula, jadi kurang sisa akan ke tapak pelupusan.

Setiap penapis air bersih boleh mengendalikan 80 gelen air atau 303 liter!

TAHUKAH ANDA?

ini adalah sistem penapis jag air blok karbon isian semula pertama. Ia dicipta untuk mengurangkan bahan buangan persekitaran bagi mengekalkan kehijauan planet.

penapis air 2

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT

Menyingkirkan kandungan plumbum dan bendasing lain. Penapis air ini mampu mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung dalam air minuman kita. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (WQA) untuk mengurangkan plumbum dan bahan lain.

MESRA ALAM

Get Clean Water Pitcher menggunakan sistem penapis jag blok karbon isian semula yang pertama, sekaligus mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras pula diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar

BERKUASA

Penapis air ini boleh menghasilkan sehingga 303 Liter air dari setiap turasan (setiap set anda dapat 3 turasan) yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain

BIJAK

Menjimatkan kos rakyat Malaysia. Dengan hanya beberapa sen seliter sahaja, Get clean Water Pitcher dapat memberikan air bersih dan rasanya yang enak. Ia juga dilengkapi dengan meter bijak yang menandakan bilakah masnaya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu meneka!

penapis air 3

GET CLEAN WATER PITCHER
Kod Produk:52114

 

HUBUNGI KAMI

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai kesihatan dan nutrisi, berminat untuk mendapatkan Ebook kami atau anda berminat untuk memulakan perniagaan secara online dan menambah pendapatan, sila hubungi kami kerana kami menawarkan pelbagai peluang perniagaan untuk anda serta membantu anda untuk membina perniagaan anda.

Jom jadi jutawan sihat!

contact us

+60179329859

Email Me

Pin It on Pinterest

Share This