testimonial set mengandung

Sejak kebelakangan ni Adaa asyik tulis tentang kehamilan dan berpantang kan? Bukan apa, Adaa ni walaupun dah anak 3 tapi rasa macam banyak lagi tak tahu atau mungkin dah banyak lupa (urat putus banyak lepas bersalin agaknya haha). Jadi, sambil-sambil kita ulangkaji tu Adaa kongsikan sekali di dalam blog ni sebagai rujukan anda semua lah kan. Berkenaan dengan tajuk hari ni, sebenarnya, testimonial set mengandung ni memang banyak sangat.Terlalu banyak. Bayangkan saja lah, Shaklee dah bertapak di Malaysia ni lebih 60 tahun dah, zaman Umi Adaa dulu pun dah guna Shaklee ni tau. Jadi boleh bayang tak berapa banyak testimonial set mengandung yang ada? Nak dimuatkan semua sekaligus memang tak dapat lah ya, tapi hari ni adaa akan kongsi beberapa testimonial set mengandung Shaklee untuk anda.

TESTIMONIAL SET MENGANDUNG/HAMIL SHAKLEE

(credit to all SID for pictures)

Inilah 20 testimonial set mengandung yang dapat Adaa kongsikan hari ni. Lain hari adaa kongsi lagi.

Adaa gembira apabila ibu-ibu dapat manfaat daripada set mengandung Shaklee ni. Mengikut kata Dr.Sonhee Park tempoh hari, set ini sangat penting untuk semua ibu bukan sahaja sebelum mengandung tetapi juga semasa mengandung. Nutrisi yang diperlukan badan kita berubah apabila kita mengandung dan nak memenuhi semua keperluan daripada pemakanan SAHAJA adalah mustahil.

Tempoh hari Dr.Sonhee Park ada berikan carta keperluan nutrisi badan kita dan percayalah, untuk memenuhi kesemuanya, memang tak dapat. Beliau sendiri seorang pakar diet, saintis yang berpengalaman berpuluh tahun dalam bidang nutrisi dengan yakin mengatakan tiada orang yang mampu mendapatkan semua nutrisi hanya dari pemakanan. Oleh sebab itulah suplemen sangat penting. Perlu tahu ya semua, suplemen bukan ubat. Jadi anda tidak perlu takut. Malah anda sepatutnya lega kerana Shaklee menawarkan suplemen yang terbukti berkesan, selamat untuk anda berbanding makan makanan yang sekarang ni banyak suntik sana sini kan.

READ  TESTIMONIAL VIVIX SHAKLEE

Suplemen memang penting tetapi LEBIH PENTING  untuk dapatkan yang semulajadi, organik dan bukannya sintetik ok?

i

KONGSI PENGALAMAN

TESTIMONIAL SET MENGANDUNG SHAKLEE & ADAA

 

Tadi testimonial set mengandung dari orang, ini adaa kongsikan sedikit pengalaman Adaa.

Adaa pernah mencuba pelbagai jamu dan untuk tubuh adaa, jamu memang tak jalan. Adaa pun tak tahu kenapa tapi masa anak pertama, beli jamu lebih RM300-400, sudahnya semua kedalam tong sampah. Bila mengandung anak kedua, doktor sarankan adaa ambil vitamin. Cari punya cari jumpalah Shaklee dan semenjak itu adaa diperkenalkan dengan set mengandung dan sebagainya.

Dengan pengalaman mengandung yang ada Gestational Diabetes masa anak kedua dan pertama, memang kena berhati-hati dalam pemakanan. Masa anak kedua, kawal makan tapi risau juga nutrisi tak cukup. Jadi adaa ambil set mengandung ni dan Alhamdulillah, GD adaa terkawal malah anak yang lahir pun taklah besar macam yang doktor risaukan. Masa anak kedua tu, adaa memang beritahu doktor pakar di Tropicana Medical Center tu semua vitamin yang adaa ambil. Beliau sangat berpuas hati dan minta Adaa teruskan saja semuanya sehingga bersalin. Nak lagi best, lepas bersalin, doktor tu sendiri tanya Adaa apa yang adaa amalkan sebab proses melahirkan tu lancar katanya. Dia nak cadangkan untuk Ibu-ibu mengandung lain pula. Ha, bertambah lagi lah yakin nye kan.

Dengan pengalaman 2 kali kena GD, mengandung kali ketiga pun dah tentu berisiko. Jadi kali ni awal-awal lagi Adaa ambil set mengandung. Kira masa bukak buku merah tu adaa memang dah amalkan semua vitamin prenatal Shaklee dan masa buka buku merah di Az-zahrah Bangi, sekali lagi adaa declare semua vitamin yang Adaa ambil. Alhamdulillah doktor approve dan minta teruskan sehingga bersalin

READ  TESTIMONIAL VIVIX

Masa bersalin anak ketiga tu, doktor sampai naik atas katil menolak perut adaa supaya bayi keluar. Pelik juga kan, mujur doktor kecik molek. Lepas bayi dah keluar baru dia kata

“Sebenarnya anak u mendongak tadi, kalau u tak kuat, memang kene czer lah. Mujur u kuat ya. terer ibu “

Alhamdulillah, adaa sendiri terkejut haha. Pengalaman mengandung dengan set Shaklee sebenarnya sangat membantu Adaa. Jadi semoga anda pun mendapat manfaat yang sama.

Bagi yang ingin mendapatkan Set mengandung Shaklee ni boleh hubungi Adaa ya.

Sebelum tu ingin Adaa ingatkan , hujung bulan ni set SHAKLEEBABY ni akan keluar jadi, rebut segera untuk simanja anda ok!

Contact Us

Untuk sebarang pertanyaan, pembelian produk, rundingan produk dan kesihatan serta peluang jana income bersama team kami sila hubungi kami segera!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This