Undi
Undi
Semalam iaitu pada 9 Mei 2018, seluruh rakyat Malaysia telah keluar untuk mengundi tapuk pimpinan Malaysia. Sana sini heboh nak undi itu nak undi ini dari pagi sampailah ke lewat malam. Malah ada yang berjaga sehingga 4 pagi tadi untuk mengetahui keputusan kan? Dan Alhamdulillah, segalanya telah selesai dan kami semua mengharapkan satu negara dan pemerintahan yang lebih baik berbanding sebelumnya.

Ok, itu hal negara, bagaimana pula dengan topik Adaa hari ni? Saja nak juga menyelit tapi hari ni tulis tak panjang sebab semua masih dalam mood bercuti.

undi

Seperti mana kita perlu buat pilihan dalam menentukan kerajaan, kita juga punyai hak yang sama dalam menentukan dan memilih apa yang baik untuk kesihatan kita.

Nak pilih makan sedap-sedap ke nak pilih makanan berkhasiat dan kesihatan? Malaysia kan syurga makanan, memang susah nak tolak makanan sedap-sedap ni tapi, adakah kita lebih sayangkan nafsu makan kita? Lebih rela keluar duit untuk makanan yang tidak sihat berbanding makanan tambahan yang diperlukan oleh tubuh anda sendiri? Mana satu pilihan anda?

Adaa UNDI KESIHATAN. Atas sebab itulah adaa telah memilih Shaklee kerana Alhamdulillah, dengan Shaklee kesihatan Adaa bertambah baik. Begitu juga dengan jutaan orang yang telah memilih Shaklee selama berpuluh tahun lamanya!

KENAPA UNDI SHAKLEE?

 

Ada banyak sebab. Sebelum ini Adaa pernah kongsikan tentang LANDMARK STUDY shaklee dan kenapa memilih Shaklee. Kenapa tak jenama lain, atau jenama tempatan? Kenapa, kenapa? Boleh baca pautan yang adaa letakkan tu ya. Hari ni kita tengok kembali.  Ini adalah antara 10 sebab kenapa anda perlu menjadi sebahagian keluarga Shaklee kami.

Shaklee bukan sahaja memberikan anda peluang untuk lebih sihat, malah mereka juga memberi peluang ekonomi dan pendapatan untuk anda. Hebat kan?

SHAKLEE TERBUKTI, SELAMAT, BERKESAN.

Shaklee telah bertahan berpuluh tahun lamanya dan multivitamin pertama dunia juga dihasilkan oleh Dr. Forrest C shaklee. Shaklee sentiasa bersedia memberikan anda suplemen yang terbaik dan terbukti berkesan.

PELIHARA KESIHATAN KITA

Jangan tunggu sakit baru nak mencari. Gali ilmu, pilih produk yang terbaik dan amalkan gaya hidup yang sihat. Tubuh badan kita adalah amanah Tuhan untuk kita. Jadi pelihara sebaiknya. Jangan ambil mudah ok?

Ok, boleh sambung bercuti! Jangan lupa UNDI untuk Kesihatan, Undi Shaklee!

Hubungi Kami.

Untuk sebarang pembelian produk, pertanyaan berkaitan produk, konsultasi percuma dan peluang perniagaan dan pendapatan dengan Shaklee, hanya hubungi kami untuk info lanjut.

KAMI PENGEDAR SHAKLEE ANDA!

Produk Shaklee hanya boleh didapati melalui HQ, Cawangan di setiap negeri dan melalui Shaklee Independent Distributor yang sah sahaja (itu kami!). Selain daripada itu, ianya tiada kaitan dengan pihak Shaklee. Shaklee tiada stokis, tidak ada sebarang e-commerce  platform selain www.Shaklee2u.com. Dapatkan Shaklee dari sumber yang sah!

PENGHANTARAN & COD

Kami menggunakan khidmat Pos Laju, Gdex dan Citylink untuk penghantaran produk. Produk akan sampai kepada anda dalam 1-5 hari bekerja.

Kami juga sudi membuat COD bagi mereka yang tinggal berhampiran kawasan kami.

NAK JADI PENGEDAR MACAM KAMI?

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama-sama team Adaa Inspiration Empire (AIE)? Kami menyediakan kelas secara online, mentor-mentor yang aktif dan berpengalaman serta jadual yang fleksibel. NIkmati bonus bulanan anda beserta banyak manfaat sebagai ahli Shaklee! Kami bersedia membantu anda! Ketahui manfaat sebagai ahli Shaklee!

Service hour: 24 hours 7 days a week

Cod: Seremban, Ampangan, Kuala Pilah, Senawang, Seremban 2

Delivery: Seluruh Malaysia juga luar negara!

Pin It on Pinterest

Share This